Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Ben okuyorum üniversite 2 ye geçtim sevgilim var birlikteligimizin 9. Ayindayiz ve ailemle tanışmak istiyor söz yapalım diyor benim Ailem böyle şeyleri hoş karşılamaz ya oku ya da evlen der. Bunu ona söylediğimde ben hemen evlenelim demiyorum ki diyor ailem müsade etmz diyorum anlamıyor napcam bilmiyorum yardimci olur musunuz
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Ben okuyorum üniversite 2 ye geçtim sevgilim var birlikteligimizin 9. Ayindayiz ve ailemle tanışmak istiyor söz yapalım diyor benim Ailem böyle şeyleri hoş karşılamaz ya oku ya da evlen der. Bunu ona söylediğimde ben hemen evlenelim demiyorum ki diyor ailem müsade etmz diyorum anlamıyor napcam bilmiyorum yardimci olur musunuz
aileler tanışsın. söz olmasın. okulun bitince söz-nişan yaparsınız olmazmı*
Ailem anlayışla karşılamaz ki benim Ailem köyde yaşıyor
22 yaşında çalışıyor uzman ÇavuşErkek arkadaşınız kaç yaşında? Okuyor mu, çalışıyor mu?
O karsta şuan ben de onun şehrinde üniversite okuyorum o da uzmanlık yapıyor ailen bilsin istiyorum adı konsum istiyorum diyor
Evlilik için 10 sene gene beklerim diyor ama böyle olmuyor diyorBenim Anlamadığımda adı konsa ne değişecek. Evlenince boşanmak zor oluyor ya, adı konuluncada ayrılmanı zor olur diyemiyorum düşünüyor.
Çok saçma da sadece fikir yürütüyorum .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
22 yaşında çalışıyor uzman Çavuş
Biz nasıl yardımcı olabiliriz ki size?
Bizim tavsiyelerimizi onay verecek misiniz ki?
Belki tecrubeniz vardır diye sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?