aferin sana daha evlenmediğin adama şimdiden paranı verBiz birikim yapmaya calisiyoruz evet ona veriyorum. Veririm sorunda degil ama boyle para konusunu patrona acmak ne vereceksinz felan soyleyemem ya.s
Arkadaslar ben stajyerlik yapiyorum ilk staj yerim bana hakkim olmayan az miktarda ayligimi verdi 2.ci ay ciktim oradan yeni is yerimde 2 gun oldu baslayali nisanlim tutturdu ne veriyorlar sor diye bende bugun abla ben ne kadar alicam dedim aylik olarak zorla soyledim vallahi utangacliktan canim patron hakkini verir zaten dedi. Belli bir para soylemedi su kadar alicaksin diye. Ben nisanlima soyledigimde konusulanlari yarin sor tekrar ne vereceksiniz abla bana fiyat ver ona gore kendimi ayarlayim diye de dedi bu yüzden ufak bi tartistik . Ama bu stajyerlik isteseler para bile vermezler bende para konusunu surekli acmak istemiyorum patrona yeni girdim zirt pirt para para sorulmazki sizce napmaliyim?
Al benden de o kadarbir erkege yakismayan en itici buldugum davranış şekli. Asla tahammül edemiyorum, Benim paramin derdine dusmuscesine sinirlendim :)
Bi de benim sevgili kocacığım :) işim yok diye iş bul da boşancam senden bıktım dediydi yıl o yıldı geçen yıldı ben 5 kere daha sinir oldum bu adamaAl benden de o kadar
Biz birikim yapmaya calisiyoruz evet ona veriyorum. Veririm sorunda degil ama boyle para konusunu patrona acmak ne vereceksinz felan soyleyemem ya.s
Bi de benim sevgili kocacığım :) işim yok diye iş bul da boşancam senden bıktım dediydi yıl o yıldı geçen yıldı ben 5 kere daha sinir oldum bu adama
Aynen dediğin gibi stajyer sin para vermeye bilir. Ama benim bildiğim asgari ücret ten hesaplanarak az bir para verip bunun üzerinden sigorta yatırması gerek. İşyerlerinin stajyer çalıştırma zorunluluğu var. Ama öyle seni tatmin edecek bir parayi veren olmaz.Arkadaslar ben stajyerlik yapiyorum ilk staj yerim bana hakkim olmayan az miktarda ayligimi verdi 2.ci ay ciktim oradan yeni is yerimde 2 gun oldu baslayali nisanlim tutturdu ne veriyorlar sor diye bende bugun abla ben ne kadar alicam dedim aylik olarak zorla soyledim vallahi utangacliktan canim patron hakkini verir zaten dedi. Belli bir para soylemedi su kadar alicaksin diye. Ben nisanlima soyledigimde konusulanlari yarin sor tekrar ne vereceksiniz abla bana fiyat ver ona gore kendimi ayarlayim diye de dedi bu yüzden ufak bi tartistik . Ama bu stajyerlik isteseler para bile vermezler bende para konusunu surekli acmak istemiyorum patrona yeni girdim zirt pirt para para sorulmazki sizce napmaliyim?
Şimdi de evde otur diyorsizinkiler is bul para getir diyormus bide is bulma evde otur asla çalisamazsin diyenler var (nisanlandigim ayrildigim kisi)
illa evde oturacan diyodu baska demiyodu. sanki kendisi cok duzenli çalisiyor gibi evde pinekle diyodu banada
İş sözleşmesi yaptıysan orada verilecek ücret yazar. Ama anladığım kadarıyla sigortan bile yapılmamış.Arkadaslar ben stajyerlik yapiyorum ilk staj yerim bana hakkim olmayan az miktarda ayligimi verdi 2.ci ay ciktim oradan yeni is yerimde 2 gun oldu baslayali nisanlim tutturdu ne veriyorlar sor diye bende bugun abla ben ne kadar alicam dedim aylik olarak zorla soyledim vallahi utangacliktan canim patron hakkini verir zaten dedi. Belli bir para soylemedi su kadar alicaksin diye. Ben nisanlima soyledigimde konusulanlari yarin sor tekrar ne vereceksiniz abla bana fiyat ver ona gore kendimi ayarlayim diye de dedi bu yüzden ufak bi tartistik . Ama bu stajyerlik isteseler para bile vermezler bende para konusunu surekli acmak istemiyorum patrona yeni girdim zirt pirt para para sorulmazki sizce napmaliyim?
Arkadaslar ben stajyerlik yapiyorum ilk staj yerim bana hakkim olmayan az miktarda ayligimi verdi 2.ci ay ciktim oradan yeni is yerimde 2 gun oldu baslayali nisanlim tutturdu ne veriyorlar sor diye bende bugun abla ben ne kadar alicam dedim aylik olarak zorla soyledim vallahi utangacliktan canim patron hakkini verir zaten dedi. Belli bir para soylemedi su kadar alicaksin diye. Ben nisanlima soyledigimde konusulanlari yarin sor tekrar ne vereceksiniz abla bana fiyat ver ona gore kendimi ayarlayim diye de dedi bu yüzden ufak bi tartistik . Ama bu stajyerlik isteseler para bile vermezler bende para konusunu surekli acmak istemiyorum patrona yeni girdim zirt pirt para para sorulmazki sizce napmaliyim?
Şimdi de evde otur diyordaaa yemezlerrr .
Ben ömrüm boyunca çalıştım zaten.Evlenince olduğum işi yapmam zordu,aylık maaş yok sadece prim.O yüzden sadece bi ara vermiştim,biliyordu.Yine de zor gelmişti beyimize :) şimdi de kıskançlıktan çık ben bakarım vs diyo da tey tey teyoturma çalis :) :) ben nisanlanmadan once okuyodum nisanlandim okul bitti calismaya basladim evlendigin gun is hayatin biter dedi ama evlenme asamasina gelmeden yollarimiz ayrildi.
Ben ömrüm boyunca çalıştım zaten.Evlenince olduğum işi yapmam zordu,aylık maaş yok sadece prim.O yüzden sadece bi ara vermiştim,biliyordu.Yine de zor gelmişti beyimize :) şimdi de kıskançlıktan çık ben bakarım vs diyo da tey tey tey
Zoruncu staj ücreti, staj yapılan işyerindeki personel sayısına göre değişiyor. Mevcut asgari ücrete göre; stajyere 20 ve üzeri personel çalışan işyerinde 284.70 lira, 20'den daha az kişi olan yerlerde 142.30 lira aylık ücret ödenmesi gerekiyor.
http://www.takvim.com.tr/ekonomi/2015/06/13/stajyere-ucret-odenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?