Yardimci olun :((

Biz birikim yapmaya calisiyoruz evet ona veriyorum. Veririm sorunda degil ama boyle para konusunu patrona acmak ne vereceksinz felan soyleyemem ya.s
aferin sana daha evlenmediğin adama şimdiden paranı ver
adamın zaten para düşkünü olduğu belli sürekli sor sor diye insan sevdiği kadını bu kadar zorlamaz
ilerde bu adamla çok sorun yaşarsın para konusunda
birikim yapacaksan kendin yap hepiniz aldığı parayı biriktirsin neden ona veriyorsun ki?

Bence birikimini kendin yapmalisin tatlım. Parani kazaniyorsan ekonomik özgürsün drmektir ama böyle nisanlin varsa özgür degilsin demektir.

nisanlin paranimi alacak elinden niye sorup duruyor. ona ne senin ne kadar alacagindan

Biz birikim yapmaya calisiyoruz evet ona veriyorum. Veririm sorunda degil ama boyle para konusunu patrona acmak ne vereceksinz felan soyleyemem ya.s

kizzzz napiyon niye veriyon parani nisanlina. allah gostermesin hadi ayrildiniz nasil alacan geri paralari. birikim yapiyosaniz sende dursun sen biriktir

Bi de benim sevgili kocacığım :) işim yok diye iş bul da boşancam senden bıktım dediydi yıl o yıldı geçen yıldı ben 5 kere daha sinir oldum bu adama

sizinkiler is bul para getir diyormus bide is bulma evde otur asla çalisamazsin diyenler var (nisanlandigim ayrildigim kisi)
illa evde oturacan diyodu baska demiyodu. sanki kendisi cok duzenli çalisiyor gibi evde pinekle diyodu banada

Aynen dediğin gibi stajyer sin para vermeye bilir. Ama benim bildiğim asgari ücret ten hesaplanarak az bir para verip bunun üzerinden sigorta yatırması gerek. İşyerlerinin stajyer çalıştırma zorunluluğu var. Ama öyle seni tatmin edecek bir parayi veren olmaz.

Tamamen soğuma nedeni.
Nisanlin ne senin ne kadar para alıp almadigin!
Bit stajyer maaşı ne kadar olabilirki?!
O cuzzi miktarı bile elinden alıp biriktirmek için !! Hiç biriktirmesin.
Ne kadar ayıp Kocan olsa biktirir.
Sen ona stajyer parani bile gözü kapalı verip bu kadar guveniyosun ama o sana hiç guvenmiyor!

sizinkiler is bul para getir diyormus bide is bulma evde otur asla çalisamazsin diyenler var (nisanlandigim ayrildigim kisi)
illa evde oturacan diyodu baska demiyodu. sanki kendisi cok duzenli çalisiyor gibi evde pinekle diyodu banada
Şimdi de evde otur diyor daaa yemezlerrr .

İş sözleşmesi yaptıysan orada verilecek ücret yazar. Ama anladığım kadarıyla sigortan bile yapılmamış.

Anlamadım ki nişanlına ne ?

Sakın sorma, ayıp bir şey yaw. Sonuçta şu an öğrenme dönemindesin, adam illaki verir bir şeyler ama zırt pırt sorunca da rahatsızlık uyandırır. Nişanlın neyin kafasında, senin getireceğin üç kuruşa muhtaçsa siz evlenince nanayı yediniz ben sana söyleyim.

Şimdi de evde otur diyor daaa yemezlerrr .

oturma çalis :) :) ben nisanlanmadan once okuyodum nisanlandim okul bitti calismaya basladim evlendigin gun is hayatin biter dedi ama evlenme asamasina gelmeden yollarimiz ayrildi.

oturma çalis :) :) ben nisanlanmadan once okuyodum nisanlandim okul bitti calismaya basladim evlendigin gun is hayatin biter dedi ama evlenme asamasina gelmeden yollarimiz ayrildi.
Ben ömrüm boyunca çalıştım zaten.Evlenince olduğum işi yapmam zordu,aylık maaş yok sadece prim.O yüzden sadece bi ara vermiştim,biliyordu.Yine de zor gelmişti beyimize :) şimdi de kıskançlıktan çık ben bakarım vs diyo da tey tey tey

ne istediklerini bi anlayamiyoruzki zaten. benim nisanlandigim kiside çalismayacaksin ben kazanir getiririm diyodu kendisi bi sene içinde iki ay çalismadi. hangi parayla gecineceksek. ondan sonrada kiz evinden hediye bohca ceyiz bilmem ne bekliyolar. sanki babam patronda herseyimi karsilayacak gibi !!!

valla ne guzel kanun varmis turkiyede. iki sene boyunca 4 ay ve her sali gunleri staja gittim gavurlar bi kurus vermediler. keske turkiyede staj yapsaydim. turkiyede okusaydim keske

mycherie Yaz stajı ise para vermiyorlar genelde..
Lise öğrencilerinin 1 yıl boyunca haftada 3 günlük yaptığı staja bir çok yer para veriyordu eskiden...Asgari ücretin üçte biri kadardı bildiğim kadarıyla.
Tabi şimdi herkes çakallık peşinde, kim para verir öğrenciye. İş vermeyi bile lütuftan sayıyor patronlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…