Yardımcı olur musunuz bhcg normal mi

diclenin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2022
22
En iyi cevaplar
1
8
1
38
83941A69-4FCA-40AE-B4BA-BF8025E4283E.webp
kan sonucumu aldım çıkan değer normal mi? Geçen ay kimyasal geçirdim daha adet olmadan hamile kaldım neye göre hesap yapılır bilmiyorum yani en son düşüğe göre hesaplasam beş hafta oluyor haftasına göre normal mi acaba içim hiç rahat değil daha önce üç kimyasal geçirdim ama hep normal adet gününde düşük oldu değerler de en yükseği 78 geçmedi huzursuzum doktor kontrolüm yarın ama ben merak ediyorum

Tekrar adet olup yumurtlamadan nasıl oldu ki hamilelik? 2 gün sonra tekrar edip onun sonucuna göre değerlendirmeniz daha doğru olur gibi geldi

Tekrar adet olup yumurtlamadan nasıl oldu ki hamilelik? 2 gün sonra tekrar edip onun sonucuna göre değerlendirmeniz daha doğru olur gibi geldi
Bilmiyorum ki ilk defa başıma geliyor ama burda daha önce kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kalanları okumuştum buda dün kan verdikten sonraki yaptığım test kimyasal geçirdiğim için koyulaşıp koyulaşmadığına bakmak için yapmıştım

Eklentiler

• 5711DFFC-1BA6-4DE4-92DF-2CFFBA387A3D.webp
    5711DFFC-1BA6-4DE4-92DF-2CFFBA387A3D.webp
    76 KB · Görüntüleme: 55
Şimdi siz geçen ay hamile olduğunuzu öğrendiniz ama kanama başladı kimyasal mı oldu? O zaman adet olup yumurtlamış oluyorsunuz demek ki o kanama tarihini baz alacaksınız, 2 gün sonraki artıştan da sağlıklı yükselip yükselmediğine bakarsınız. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏼

beta hcg düşükten hemen sonra sıfırlanmıyor bir kaç hafta sürebiliyor..
Ama ben sıfırlanana kadar iki günde bir kan verdim normale dönmüştü
Şimdi siz geçen ay hamile olduğunuzu öğrendiniz ama kanama başladı kimyasal mı oldu? O zaman adet olup yumurtlamış oluyorsunuz demek ki o kanama tarihini baz alacaksınız, 2 gün sonraki artıştan da sağlıklı yükselip yükselmediğine bakarsınız. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏼
herhalde öyle olmuş olmalı daha öncede böyle sorunlar yaşamamıştım kızım 9 yaşında bilsem böyle olucak ara verirmiydim hiç hayırlısı olsun canım Allah razı olsun 🥰

Back
X