yardımcı olur musunuz desteğe çok ihtiyacım var lütfen cevaplarınızı bekliyorum

leyna2906

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
52
9
1
20
bunları çekinerek yazıyorum ama fikrinize ihtiyacım var doğum yapalı 2 ay olacak eşim çok üzerime geliyordu ilişki için riskli gebelik olduğu için de hamilelik boyunca ilişki yasaktı doğum sonrası da kendimi hazır hissetmediğim için sadece sürtünme olarak ikişkiye izin verdim tedbir için yine de prezervatif taktırmıştım ama yırtılmış yırtıldığının farkında değildik ama boşaldığını farkettiğim için hemen kaldırttım ve hemen sildim sizce hamilelik var mıdır daha bebeğim 2 aylık bile olmadı çok korkuyorum daha ona yetip yetemediğime bile emin değilim canım çok sıkkın aklıma geldikçe psikolojik olarak kasıklarım da sezeryan dikişim de ağrı oluyor tam ilişki bile olmadı lütfen cevaplar mısınız

bunları çekinerek yazıyorum ama fikrinize ihtiyacım var doğum yapalı 2 ay olacak eşim çok üzerime geliyordu ilişki için riskli gebelik olduğu için de hamilelik boyunca ilişki yasaktı doğum sonrası da kendimi hazır hissetmediğim için sadece sürtünme olarak ikişkiye izin verdim tedbir için yine de prezervatif taktırmıştım ama yırtılmış yırtıldığının farkında değildik ama boşaldığını farkettiğim için hemen kaldırttım ve hemen sildim sizce hamilelik var mıdır daha bebeğim 2 aylık bile olmadı çok korkuyorum daha ona yetip yetemediğime bile emin değilim canım çok sıkkın aklıma geldikçe psikolojik olarak kasıklarım da sezeryan dikişim de ağrı oluyor tam ilişki bile olmadı lütfen cevaplar mısınız
Olmaz muhtemelen birşey

Valla bacim olurmu olur ben yillar boyu çocuk iatedim olmadi dış gebelik geçirdim domtor 6 ay yasakladi cocugu dedigin gibi benimkide yirtilmişti sonradan hemen tuvalete gittim cok afedersin içini bile yikadim ama hamile kaldim ertesi gun habı içseydin ya garanti olsun diye

Valla bacim olurmu olur ben yillar boyu çocuk iatedim olmadi dış gebelik geçirdim domtor 6 ay yasakladi cocugu dedigin gibi benimkide yirtilmişti sonradan hemen tuvalete gittim cok afedersin içini bile yikadim ama hamile kaldim ertesi gun habı içseydin ya garanti olsun diye
bebeğimi emzirdiğim için ilaç içemiyorum

Kız içirmeyi verseydin 2 3 gün mama verseydin ya ruhen ve bedenen hazır degilsin anlayabiliyorum seni
ben bu konuyu eşimle de konuştum zaten sezeryan oldum eğer ki olmuşsa bile sene dolmadan doğum yapıyorum ki karnım illaki büyüyecek ve iç dikişlerin patlama olasılığı çok yüksek eğer varsa bana yok gibi geliyor ama yine de içimde kuşku var aldıracağım

Birşey yoktur zaten hemen ayağa kalktığın için ve sildigin için birşey kalmamıştır merak etme 40ın çıktıktan sonra adet gördün mü hiç yumurtlama vs biliyor musun o günlerde mi oldu ilişki

zaten ediyorduk sürtünme bile olsa prezervatif taktırmıştım yırtılmış hiç başımıza gelmeyen birşey
Kafanı oraya takıp da stres yapma bebeğine odaklan yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap gelir gelecek olan zaten benimde gebeliğim sürpriz bir şekilde olmuştu mesela

Kafanı oraya takıp da stres yapma bebeğine odaklan yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap gelir gelecek olan zaten benimde gebeliğim sürpriz bir şekilde olmuştu mesela
bebeğim biraz büyük olsa bu kadar kafama takmazdım ama daha 50 günlük eğer varsa ve ben doğurmaya karar verirsem bebeğim 1 yaşında olmadan doğum oluyor ve bu bebeğim erken doğdu rahim ağzı kısalmam var yine erken doğum riskim olacak

bebeğim biraz büyük olsa bu kadar kafama takmazdım ama daha 50 günlük eğer varsa ve ben doğurmaya karar verirsem bebeğim 1 yaşında olmadan doğum oluyor ve bu bebeğim erken doğdu rahim ağzı kısalmam var yine erken doğum riskim olacak

sezeryan doğum yaptım doktorlar bile ikinci doğum arası en az iki sene diyor rahmim büyüyecek iç dikişler patlayabilir
Anlıyorum sizi dua edelim de sizin için bir gebelik olmasın o zaman yoksa işiniz zor ve aldırmak zorunda kalabilirsiniz Allah korusun şuan için size şunu yapabilirsin diye bir öneri sunamiyorum yapılacak birşey var mı onuda bilmiyorum maalesef

Anlıyorum sizi dua edelim de sizin için bir gebelik olmasın o zaman yoksa işiniz zor ve aldırmak zorunda kalabilirsiniz Allah korusun şuan için size şunu yapabilirsin diye bir öneri sunamiyorum yapılacak birşey var mı onuda bilmiyorum maalesef
eğer varsa gerçekten doğuramam tek çare aldırmak ama ona da gönlüm el vermiyor sonuçta Allah onu bize veriyor diğer tarafta bana sormaz mı o çocuğunu doğurdun beni niye doğurmadın diye inşallah gebelik yoktur ve böyle şeyler yaşanmaz

Yoktur bence ilk 6 ay sadece anne sütü içtiği için sütün koruyuculuğu çok yüksek. Üstelik adet bile olmamışsın. Ama buna rağmen ve prezervatif yirtilmasiyla gebelik olursa bence o bebek mucizedir artik doğurmani tavsiye ederim. Gözün korkmasin bence çocukların ikiz de olabilirdi sonuçta. Ama kendi sağlığın açısından riskliyse o konuda sadece doktorun yönlendirebilir. Doktorun bişey olmaz derse ve hamileysen akışına bırak bence hiç üzülme ♥️♥️

Back
X