Evet bakıyor...şu an sadece konuşmaması sikinti benim icin..sadece gec konusmasi tek basina degerlendirilmez. bahsettiginiz otizm. degil mi? adiyla seslendiginizde bakiyor mu?
o zmn dert etme. ille de mesele yapacak olursan uykularini falan kaciracak kadar doktora git. dil gelisiminden bahset. ama genel olarak erkek cocuklari gec konusabiliyorlar.Evet bakıyor...şu an sadece konuşmaması sikinti benim icin..
Aman ne güzel maaşallah....valla şu an iyice melonkolik bi ruh haline girmemden başka işe yaramadı verdiğiniz örnek...tebrik eserim sizin ki yapıyir benim ki yapamıyor...Zeka kartları ve zeka küpü videoları var onlardan kullanmanızı tavsiye ederim. Benim oğlum 24 aylık ve bana anne burda neler oluyor dedi geçen gün gülmekten öldüm :)) kendi duygularını ifade eden cümleler kuruyor artık.
Böyle mukayeseler hiç sağlıklı değil bilinAman ne güzel maaşallah....valla şu an iyice melonkolik bi ruh haline girmemden başka işe yaramadı verdiğiniz örnek...tebrik eserim sizin ki yapıyir benim ki yapamıyor...
İroni yaptım canım..yazan kisi karşılaştırmam icin yazdı ben de onu kırmadim..Böyle mukayeseler hiç sağlıklı değil bilin
Her çocuğun gelişimi farklı
Ben çocuğunuzda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Eğer imkanınız varsa yarım gün kreşe yollayabilirsiniz.
Kendi yaşıtlarıyla iletişimi dil gelişimini güçlendirir
dert etmeyin.seslendiginizde bakmasa,kendi etrafinda dönse , donen nesneleri oturup seyrtae art ardatekrarlayan davranislar sergilese mesela kapiyi acip kapatmak isigi yakip söndürmek gibi o zaman dusunebilirsiniz ama sadece konusmuyor olmasi hazir olmadigini gosterir. benim oglumda 2.5 yasina kadar baba ve mamadan baska bisey demedi 2.5 yasinda anne dedi 3 yasini doldurduktan sonra konuştu kaldi ki tablet telefon telrvizyonla baglantisi yoktu. surekli parktaydik. oyuncaklarla oyunlarla gecti. her cocuk bir degil hepsi icin hazirbulunusluk zamani var rahat olun. insan illa ki endiseleniyor ama sizin bahsettiginiz durum otizm degil.Evet bakıyor...şu an sadece konuşmaması sikinti benim icin..
Sizin ki benim ki diye kıyaslama yapmak bir işinize yaramaz. Diyorum ki o kartlar işe yarıyor bence, belki siz de denemek istersiniz.Aman ne güzel maaşallah....valla şu an iyice melonkolik bi ruh haline girmemden başka işe yaramadı verdiğiniz örnek...tebrik eserim sizin ki yapıyir benim ki yapamıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?