Tabi ki karşılaştırmanız için yazmadım. Üzgünüm ama çok fesatsınızİroni yaptım canım..yazan kisi karşılaştırmam icin yazdı ben de onu kırmadim..
Daha küçük ama hicbiryere gösterdinizmi?bazen dil altı bağları yapışık oluyor çocuk cerrahi ufak bir işlemle acıyorSlm kızlar beni rahatlatmaniz açısından bu konuyu açıyorum...okuduğum bi konu kaygılanmama sebep oldu...20 aylık bi oğlum var anne dışında bi sey demiyor baba de dediğimde tam diyemese de demeye calisiyor yumurtaya yummo bi kaç farklı kelime daha çok ısrar edersem o kadar...ama onun dışında göz teması çok iyi,her seslendiğimde bakar,işaret parmağinı kullanir,bi seyleri sıraya dizmek gibi bir huyu yol nadiren oyun amaçli arabalarinı dizer..her dediğimi anlar.yatak odası mutfağı ayırt edebilir..çocuklarla oynar ama bazen oynamak istemez..kaç kovalamaya bayılir..oyuncaklarinı paylaşmak istemiyor son zamanlarda..bana sarılir ama öpmeyi öğretemedim öp dediğimde kendi yanağını yakınlaştırır öpmem için..tüm organlarinı gösterir..insanlardan çekinmez ona gülene güler...vb..ama bu konuşmaması beni kaygılandirıyor sizce bi sıkintı olabilir mi...
Benim oğlum benden çok konuşuyorYapılan araştırmalara göre kadınlar günlük hayatlarında 20.000 kelime kullanırken, erkeklerde bu sayı 7.000 miş. Kadın ve erkeğin sosyalleşme konusunda yetenek farkı bebeklikten başlıyor. Çoğu insanın erkek bu geç konuşur dediğini duyarsınız. Haklılık payı da var :)
Kendinizi boşuna yemeyin. Hiç susmadığı günler geldiğinde bu sessizliği arayacaksınız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?