- 7 Nisan 2015
- 264
- 71
- 98
- Konu Sahibi melek93_34
-
Coook coook tesekkur ederim kan vermeyi cok istiyorm bugun gec oldu yarinda tatil olur sonrada calisiyorm hemen kan vermekte istiyirm insallah kan verdikten sonrada test olumlu cikarEvet canım büyük ihtimalle hamilesin. Hemen kan vermelisin bencegözün aydın ❤
Amiiin insallah Allah razı olsunGözünüz aydın hamilesiniz hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin rabbim bizede nasip eder inşallah
Tebrikler canım. Hamilesin. Belirtilerin nelerdi acana?Adetim 2 gün gecikti daha ama test yaptım. Sonuc bu çıktı. Acaba hamile miyim??(İNŞALLAH)
yarın hastanelerin acilleri açık yaptırabilirsin kan testini ben olsam hiç beklemezdim acilden gidip yaptırırdımCoook coook tesekkur ederim kan vermeyi cok istiyorm bugun gec oldu yarinda tatil olur sonrada calisiyorm hemen kan vermekte istiyirm insallah kan verdikten sonrada test olumlu cikar
Cok heyecanliyim suanda bi a once test yaptirmak istiyorum kan testini:)Evet büyük ihtimalle. Tebrikler :)
Bunu bilmiyordum valla ben tatil olur sandim beklemem bile o zamanayyy cok tesekkur ederimyarın hastanelerin acilleri açık yaptırabilirsin kan testini ben olsam hiç beklemezdim acilden gidip yaptırırdım
Istahim cok acildi goguslerimde aci hissetim kasiklarimda surekli kramp var ama daha bulanti vs olmadi:)Tebrikler canım. Hamilesin. Belirtilerin nelerdi acana?
Ne güzel ya hamilesin bence tebriklerrrrAdetim 2 gün gecikti daha ama test yaptım. Sonuc bu çıktı. Acaba hamile miyim??(İNŞALLAH)
Hayırlı olsun. Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün test yaptınız?Istahim cok acildi goguslerimde aci hissetim kasiklarimda surekli kramp var ama daha bulanti vs olmadi:)
Tesekkur edeeim insallah kanda da pozitif cikar ya test yanlis gostermemistir 13 gun sonra:)Hayırlı olsun. Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün test yaptınız?
Allahim insallah:))insallah herkese nasip olur:)Ne güzel ya hamilesin bence tebriklerrrr
Rica ederim canım sonucu bizede yazarsan çok sevinirim hayırlısı olsun inşallahBunu bilmiyordum valla ben tatil olur sandim beklemem bile o zamanayyy cok tesekkur ederim
Tabi ki canim yazarimRica ederim canım sonucu bizede yazarsan çok sevinirim hayırlısı olsun inşallah
Allah razi olsun insallah kicagima almakta nasip olur ne guzel yazmissiniz ama nasil hosuma gitti tesekkurler:)Teste göre hamilesin cnm. Hayirli olsun. Şu an belirtiler icin erken uzme kendini. 2. Ay basliyor. 2. Çizgi burdan bize el sallıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?