- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi melek93_34
-
Allah razi olsun insallah kicagima almakta nasip olur ne guzel yazmissiniz ama nasil hosuma gitti tesekkurler:)
Amin inşallah. Allah kalbine göre versin. Kan tahlili ne zaman yapacaksin? Çıkar çünküAllah razi olsun insallah kicagima almakta nasip olur ne guzel yazmissiniz ama nasil hosuma gitti tesekkurler:)
Yaptim kan tahlilimide hamileyim::)Amin inşallah. Allah kalbine göre versin. Kan tahlili ne zaman yapacaksin? Çıkar çünkü
Verdim cok sukur hamileyim Rabbim saglik uzun omur versin:)halaa kan vermedin mi
Verdim cok sukur hamileyim Rabbim saglik uzun omur versin:)
Hadi gözün aydin . cok sevindim.....Verdim cok sukur hamileyim Rabbim saglik uzun omur versin:)
Ayy inşallah bebek vardır ben her seferinde bu testten yapıyorum ve hiç böyle çıkmadı benim büyük ihtimalle hamilesiniz. Kan testi sonucunuzu da paylaşır mısınız ? Ve de varsa bu güne kadar olan belirtileriniziAdetim 2 gün gecikti daha ama test yaptım. Sonuc bu çıktı. Acaba hamile miyim??(İNŞALLAH)
Yazdıklarınızı gormeden heyecanla yazmışım bende tebrik ederim hayırli olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin (bana da )[/QUOTE
Kimyasal gebelik gecirdim bebek tutunamadi dusmüs malesef
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh darısı bu sitede çocuk özlemiyle yanıp tutuşan tüm arkadaşlarımızın başına
Aaa çok üzüldüm inşallahhhh canım tekrar nasip eder ( kimyasal gebelik ne oluyor )Insallah tekrar nasip eder ama kimysal gebelikmis bebegim tutunamadi gitti(
Geçmiş olsun cnm. Üzüldüm ya. Benimde öyle olmuştu ama kısa bir süre sonra hamile kalmıştım. Allah kucağını doldursun ins.Kimyasal
Aminnn insallah canim Allah razi olsn Rabbim oyle imtihan etmesin Allah evkadina uzun omur versinGeçmiş olsun cnm. Üzüldüm ya. Benimde öyle olmuştu ama kısa bir süre sonra hamile kalmıştım. Allah kucağını doldursun ins.
Bebek tutunma asamasinda tutunamadan dusuyor malesef benim ozel donemimde dustu onla beraber.Aaa çok üzüldüm inşallahhhh canım tekrar nasip eder ( kimyasal gebelik ne oluyor )
Allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsin sağlıkla inşallahhhhhBebek tutunma asamasinda tutunamadan dusuyor malesef benim ozel donemimde dustu onla beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?