Herkese merhaba. Hemen konuya gireyim. Babamın bir askerlik arkadaşı var. Adam evli ve çocukları var. Biz ailecek çok samimiyiz bu aileyle. Ben 19 yaşındayım benden yaklaşık 10 yaş civarı büyük olan bir kızları var. Aramız çok iyiydi. Ablam olmadığı için onu ablam yerine koymuştum. O da bana kardeşimsin sen benim derdi çünkü onun da kardeşi yok. Sırlarımızı paylaşırdık gezerdik eğlenirdik. Neyse asıl konuya geleyim. Bir süre önce onlara gittiğimizde sohbet ediyorduk ikimiz. İşte öyle havadan sudan. Bu arada 2 tane arabaları var. Beni arabayla bir yere götürmüştü. Sonra sohbet arasında dedi ki annemlerin yanında araba kullandığımı söyleme. Ailesi birtakım sebeplerden dolayı araba kullanmasını istemiyormuş. Ben de tamam elbette söylemem dedim zaten hep sırlarımızı paylaşırız biz. Bu zamana kadar ne o benim sırlarımı söyledi ne de ben onunkileri. Zaten kişiliğim buna müsait bir yapıda değil. Her neyse bir zaman sonra bu X Abla, annesi ve ben onların salonunda oturuyorduk. Pencere önü koltukları var onların, tam caddeye bakıyor. Caddeyi seyrediyorduk. X Abla geçen arabalarla ilgili yorum yapmaya başladı şu araba şöyle vs. Sonra sürücüler ile de ilgili yorum yapmaya başladı şu arabayı kullanan kesin çok iyi sürücüdür vs. dedi. Ben de bir an annesinin orada olduğunu tamamen unutarak sen daha iyi sürücüsün abla dedim.
Annesi hemen atladı ne demek o diye. Olay açığa çıktı
Nereden dalgınlığıma geldi çok üzüldüm
Sonra yalnız kaldığımızda ablama açıkladım durumu çok çok özür diledim. Tamam sorun değil dedi ama bozulduğu belliydi. Şimdi günlerdir soğuk davranıyor bana attığım mesaja bile cevap vermemiş.