• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı Olur Musunuz

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Herkese merhaba. Hemen konuya gireyim. Babamın bir askerlik arkadaşı var. Adam evli ve çocukları var. Biz ailecek çok samimiyiz bu aileyle. Ben 19 yaşındayım benden yaklaşık 10 yaş civarı büyük olan bir kızları var. Aramız çok iyiydi. Ablam olmadığı için onu ablam yerine koymuştum. O da bana kardeşimsin sen benim derdi çünkü onun da kardeşi yok. Sırlarımızı paylaşırdık gezerdik eğlenirdik. Neyse asıl konuya geleyim. Bir süre önce onlara gittiğimizde sohbet ediyorduk ikimiz. İşte öyle havadan sudan. Bu arada 2 tane arabaları var. Beni arabayla bir yere götürmüştü. Sonra sohbet arasında dedi ki annemlerin yanında araba kullandığımı söyleme. Ailesi birtakım sebeplerden dolayı araba kullanmasını istemiyormuş. Ben de tamam elbette söylemem dedim zaten hep sırlarımızı paylaşırız biz. Bu zamana kadar ne o benim sırlarımı söyledi ne de ben onunkileri. Zaten kişiliğim buna müsait bir yapıda değil. Her neyse bir zaman sonra bu X Abla, annesi ve ben onların salonunda oturuyorduk. Pencere önü koltukları var onların, tam caddeye bakıyor. Caddeyi seyrediyorduk. X Abla geçen arabalarla ilgili yorum yapmaya başladı şu araba şöyle vs. Sonra sürücüler ile de ilgili yorum yapmaya başladı şu arabayı kullanan kesin çok iyi sürücüdür vs. dedi. Ben de bir an annesinin orada olduğunu tamamen unutarak sen daha iyi sürücüsün abla dedim. :( Annesi hemen atladı ne demek o diye. Olay açığa çıktı :( Nereden dalgınlığıma geldi çok üzüldüm :( Sonra yalnız kaldığımızda ablama açıkladım durumu çok çok özür diledim. Tamam sorun değil dedi ama bozulduğu belliydi. Şimdi günlerdir soğuk davranıyor bana attığım mesaja bile cevap vermemiş.

ailesi neden izin vermiyor
birde 19 29 yaşlar yani bu denli samimiyet için biraz bana fazla geldi

E insanlık hali olabilir. Bilerek söylemediğini anlamıştır herhalde. 29 yaşındaki ehliyet sahibi(trafiğe çıktığına göre vadır diye düşünüyorum) birinin ailesi neden araba kullanmasını istemiyor o da ayrı bir soru.

Dalginliginiza gelmis ama belli ki zor durumda kalmış.
Biraz tavir yapmasi normal geldi bana.
Zamanla unutulur.

Sanırım bu abla biraz çocuksu bir yapıya sahip.Sen buna bir hediye al hoslanacagi tarz bir de durumu anlatan bir yazı yaz ver gönlünü al yumuşar bence çünkü abartacak bir durum yok bana göre

Ailelerin geçmişte kötü anıları olabilir. Belki kardeş/amca/dayı ölümlü trafik kazası geçirdiyse ya da kızları kaza yapmışsa fobi oluşturmuşlardır. Kız ailesiyle yaşadığı için bir şekilde onların bu yaklaşımına dikkat ediyor demek ki.
Söylemeniz hoş olmamış toparlayamadınız da sanırım. Olur böyle şeyler. Aranızdaki yaş farkı da çokmuş o kadar üstelemeyin size de kötü davranmamış zaten.

Madem bu kadar araniz iyi bu abla ile bilerek demediginizi agzinizdan kactigini anlamistir heralde niye soguk davraniyorsa.Ozur de dilemissiniz zamanla eskiye donersiniz

Konunun önemi yok
Sonuçta sana söyleme dediği şeyi duyurmuşsun isteyerek ya da istemeyerek
Bende olsam kızardım
Uzun bir süre de trip atardım

Ben olsam bende tavır yapardım o kadar tembihlemiş sizi söyleme diye önceden muhabbet geçmiş araba markaları yok sürücü ustalığı hiç mi dalgınlığınız ayılmadı??? Mantıken Söyleme dediğini hemen hatırlamanız gerekirdi bir an da söylenen birşey olsa ağızdan ani çıkan o an derdim dalgınlığınız diye ama bana hiç dalgınlıktan söylemişsiniz gibi gelmedi. Kadın haklı ben olsam hiçbirşey paylaşmam birdaha sizinle

Son düzenleme:
Ben olsam bende tavır yapardım o kadar tembihlemiş sizi söyleme diye önceden muhabbet geçmiş araba markaları yok sürücü ustalığı hiç mi dalgınlığınız ayılmadı??? bir an da söylenen birşey olsa ağızdan ani çıkan o an derdim dalgınlığınız diye ama bana hiç dalgınlıktan söylemişsiniz gibi gelmedi. Kadın haklı
Niye bilerek söyleyeyim ablam gibi görüyorum. Sonuçta ben de onunla bir sürü sırrımı paylaştım zamanında. O da benimle paylaştı. Allah içimi biliyor o bana yeter sizi inandırmak zorunda değilim. İyi günler.

Niye bilerek söyleyeyim ablam gibi görüyorum. Sonuçta ben de onunla bir sürü sırrımı paylaştım zamanında. O da benimle paylaştı. Allah içimi biliyor o bana yeter sizi inandırmak zorunda değilim. İyi günler.
Tabi ki herkesin içini allah bilir biz nerden bilelim. Sormuşsunuz bende dışardan anlaşılan görünen neyse onu söylüyorum muhtemelen abla dediğiniz o kadında dışardan bakan bir göz olduğu için böyle düşünüyor ki size kırılmış. Dediğim gibi aniden çıkmamış ağzınızdan dalgınlığma geldi demeniz mantıksız bence.Dediklerim tabiki doğru olmayabilir tabiki kalbinizi en iyi siz bilirsiniz ama düşününce anlaşılan bu üzgünüm. Sizin isteğinize uygun olmayan yorumlarıda kaldıramayacaksanız burdan konu sormayın lütfen.

Back
X