- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Taze_zencefil
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba eşe karşı işlenen yaralama eylemi sizin şikayetinize bağlı değil-dir. Dava düşmezIyi akşamlar öncelikle hemen konuya geceyim ki konu uzamasin eşimle tartıştık ve bana kafa attı burnum kırılmıştı ben darp raporu aldım ama şikayetçi olmadım.
savcı peşini bırakmadı ve dava açılmış durum da.
bir sorun var eşim ağır hasta oldu herkese dava açılmaması için yalvardim savcıya doktora herkes yapmasaymis dedi
şimdi ben davaya gitmesem dava düşer mi eşim hastane de yatıyor zaten gidemez .
Tüm kalbimle İnşallah demek istiyorumGebersin demeye geldim![]()
Bana özelden mesaj atar mısınız konu içinde belirtmek istemedim mesaj atmayı denedim ama olmadı fikrinizi almak istiyorum benzer bir durumum var yardımcı olursanız sevinirimEşe karşı kasten yaralama şikayete tabi değil, yani siz şikayetçi olmasanızda kamu davası açılır. Eğer gitmezseniz polis zoruyla ifade vermeye getirilsiniz. Hatta eşiniz gitmezse ve zorla duruşmayada bulunamadığı için getirilemezse eşiniz hakkında ifade verince serbest bırakma şartlı yakalama kararı çıkar. Ve dava bir şekilde sonuçlanır. Eşiniz raporda varsa ve savcılık ifadelerinizde vurma olayını kabul ettiyseniz ceza alır.