- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi pamukannesi
kızlar merhaba.. allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum.. ben kapalıyım.. spor bir mont arıyorum.. nette montlara bakarken aşağıda ki lacivert montu beğendim ilk başta..eltim de o çok uzun hoş durmaz falan dedi.. alma böyle uzun dedi.. kızı da yanımızda yenge şunu alsana dedi gösterdi kısa olanı... eltim de benim aynı renk var ya dedi kzına.. konuyu kapattı hemen... .. yani benimki de bu renk olmaz senin bu rengi alman gibisinden söyledi.. kürklü kapşonu falan onun da var.. ama model farklı.. aynı model değil... rengi ve kapşonu aynı... bende o gösterince beğendim açıkcası... şimdi ben bu montu alsam bozulur mu eltim.. hemen gitmiş aynı rengi almış falan diye... model aynı olsa almam zaten de,farklı markaların montları yani.. ne yapayım sizce.. bir de ikisinden hangisi daha güzel.. fikir verirseniz çok sevinirim.. tşkler...
yanlışlıkla alakasız başka bi resim daha eklenmiş... ksr bakmayın :)) silemedim de

yanlışlıkla alakasız başka bi resim daha eklenmiş... ksr bakmayın :)) silemedim de
Eklentiler
Son düzenleme: