Yardımcı olur musunuz?

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
kızlar merhaba.. allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum.. ben kapalıyım.. spor bir mont arıyorum.. nette montlara bakarken aşağıda ki lacivert montu beğendim ilk başta..eltim de o çok uzun hoş durmaz falan dedi.. alma böyle uzun dedi.. kızı da yanımızda yenge şunu alsana dedi gösterdi kısa olanı... eltim de benim aynı renk var ya dedi kzına.. konuyu kapattı hemen... .. yani benimki de bu renk olmaz senin bu rengi alman gibisinden söyledi.. kürklü kapşonu falan onun da var.. ama model farklı.. aynı model değil... rengi ve kapşonu aynı... bende o gösterince beğendim açıkcası... şimdi ben bu montu alsam bozulur mu eltim.. hemen gitmiş aynı rengi almış falan diye... model aynı olsa almam zaten de,farklı markaların montları yani.. ne yapayım sizce.. bir de ikisinden hangisi daha güzel.. fikir verirseniz çok sevinirim.. tşkler... $a3_27009_kaz_tuyu_kaban_bej_11697.webp $1452518_768967326453235_1588753365_n.webp

yanlışlıkla alakasız başka bi resim daha eklenmiş... ksr bakmayın :)) silemedim de

Eklentiler

• $IMG_1053.webp
    $IMG_1053.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
kızlar merhaba.. allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum.. ben kapalıyım.. spor bir mont arıyorum.. nette montlara bakarken aşağıda ki lacivert montu beğendim ilk başta..eltim de o çok uzun hoş durmaz falan dedi.. alma böyle uzun dedi.. kızı da yanımızda yenge şunu alsana dedi gösterdi kısa olanı... eltim de benim aynı renk var ya dedi kzına.. konuyu kapattı hemen... .. yani benimki de bu renk olmaz senin bu rengi alman gibisinden söyledi.. kürklü kapşonu falan onun da var.. ama model farklı.. aynı model değil... rengi ve kapşonu aynı... bende o gösterince beğendim açıkcası... şimdi ben bu montu alsam bozulur mu eltim.. hemen gitmiş aynı rengi almış falan diye... model aynı olsa almam zaten de,farklı markaların montları yani.. ne yapayım sizce.. bir de ikisinden hangisi daha güzel.. fikir verirseniz çok sevinirim.. tşkler... Eki Görüntüle 935474 Eki Görüntüle 935481

yanlışlıkla alakasız başka bi resim daha eklenmiş... ksr bakmayın :))

merhaba ,kısa olan daha güzel bencede..ama bu kısa monta benzer bir sürü mont var piyasada..bnce cık dışarı netten pek anlaşılmıyor çünkü..eltin sorarsada geziyordum bunu gördüm denedim hoş aldı aldım dersin ..

Bence uzun olan daha güzel.

Denediniz mi peki? Ben cesaret edemiyorum bu tarz montlara, çok şişko gösteriyor, epey fit olmak lazım, ah nerdee ben :)

illaki bu ikisinin arasındanmı seçim yapmak zorundasın peki

cnm ankarada kayra satan bayilere sordum, bu iki montdan da kalmamış şansıma.. denemeyi düşündüm ama.. zayıfım cnm 49 kiloyum.. ama uzun mont için boy mu gerekir.. kestiremez miyiz terzide... boyum 1.62 yani

Kısa olanını daha çok beğendim belki renk seçeneğide vardır .uzun olan kullanış açısındanda sorun olur etekleri çamurdan kurtulmaz :( heleki benim gibi uzun topuklu ayakkabı giyoyor ve heryere acelen varmışcasına koşturuyorsan ;)

bu ikisini beğendim.. diğerleri hoşuma gitmedi açıkcası siteden baktım zaten...

laci olan biraz daha kısa olsaymış güzelmiş bence.mankende bile baya uzun duruyor.eltinizle çok vakit geçiriyorsanız aynı renk almayın bence.

Kısa olanını daha çok beğendim belki renk seçeneğide vardır .uzun olan kullanış açısındanda sorun olur etekleri çamurdan kurtulmaz :( heleki benim gibi uzun topuklu ayakkabı giyoyor ve heryere acelen varmışcasına koşturuyorsan ;)
yok cnm hep düz botla giyicem bunu... topuklu ile yürüyemeyenlerdenim :) renk olarak bi de koyu yeşili var bu yani.. renk yeşil olduğu için başörtüsü renginde sıkıntı yaşarım gibi gelio... $a3_27007_kaz_tuyu_mont_yesl_11667.webp

laci olan biraz daha kısa olsaymış güzelmiş bence.mankende bile baya uzun duruyor.eltinizle çok vakit geçiriyorsanız aynı renk almayın bence.
bende biraz daha kısa olsaydı die düşünüorum.. çünkü boyum uzun değil.. fikriniz için tşk ederim :))

2.resim daha güzelmiş uzun olan. Beğenmişsiniz almışsınız eltiniz de kusura bakmasın bu tarz montlar birbirine benzeyebilir yani.

Kısa olanı daha güzel,ama eltin konuyu ısrarla kapatmış alırsan bozulur ben olsam bende bozulurdum:27:
Başka rengi varsa tercih edebilirsin abla:6:

Ben uzun olanı daha kullanışlı buldum. Tesettürlü kadınlara uzun şeyleri giydirmemeye çalışanları da anlamıyorum. Bana da herkes karışıyor neden uzun giyiniyorsun diye.

Kısa olanın altına her istediğini giyemezsin, bol giymen gerekir. O zaman da hoş durmuyor. Ben uzun olanı çok sevdim. Bayılıyorum böyle pofuduk montlara zaten. :) Beyaz yada krem olanından istiyorum ben de. Laciverti çok güzelmiş ama. Ucuzlamasını bekleyip ben de alırım belki. :1:

Ankaradaysan Bakanlıklarda Gama alışveriş merkezinde Çağrı giyim var. Orada oluyor Kayra ürünleri. Ben oradan alıyorum. Bence de bi denesen keşke. Çünkü renkler falan çok farklı oluyor.

Ben uzun olanı daha kullanışlı buldum. Tesettürlü kadınlara uzun şeyleri giydirmemeye çalışanları da anlamıyorum. Bana da herkes karışıyor neden uzun giyiniyorsun diye.

Kısa olanın altına her istediğini giyemezsin, bol giymen gerekir. O zaman da hoş durmuyor. Ben uzun olanı çok sevdim. Bayılıyorum böyle pofuduk montlara zaten. :) Beyaz yada krem olanından istiyorum ben de. Laciverti çok güzelmiş ama. Ucuzlamasını bekleyip ben de alırım belki. :1:

Ankaradaysan Bakanlıklarda Gama alışveriş merkezinde Çağrı giyim var. Orada oluyor Kayra ürünleri. Ben oradan alıyorum. Bence de bi denesen keşke. Çünkü renkler falan çok farklı oluyor.

aynen bencede...

Son düzenleme:
Back
X