Yardımcı olur musunuz?

kızlar merhaba.. allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum.. ben kapalıyım.. spor bir mont arıyorum.. nette montlara bakarken aşağıda ki lacivert montu beğendim ilk başta..eltim de o çok uzun hoş durmaz falan dedi.. alma böyle uzun dedi.. kızı da yanımızda yenge şunu alsana dedi gösterdi kısa olanı... eltim de benim aynı renk var ya dedi kzına.. konuyu kapattı hemen... .. yani benimki de bu renk olmaz senin bu rengi alman gibisinden söyledi.. kürklü kapşonu falan onun da var.. ama model farklı.. aynı model değil... rengi ve kapşonu aynı... bende o gösterince beğendim açıkcası... şimdi ben bu montu alsam bozulur mu eltim.. hemen gitmiş aynı rengi almış falan diye... model aynı olsa almam zaten de,farklı markaların montları yani.. ne yapayım sizce.. bir de ikisinden hangisi daha güzel.. fikir verirseniz çok sevinirim.. tşkler... Eki Görüntüle 935474 Eki Görüntüle 935481

yanlışlıkla alakasız başka bi resim daha eklenmiş... ksr bakmayın :)) silemedim de

pamukannesi selam. ben de geçen gün aklımdan geçirdim hiç görünmüyor diye. nerelerdesin..
montlar için de ikisi de farklı kategoriler canım. ben ikinci resimdeki gibi heybetli şeyleri taşıyamam daralırım mesela. bu nedenden dolayı birinciyi seçerdim ama klasik bir tane de dolapta her zaman olmalı.

Ben uzun olanı daha kullanışlı buldum. Tesettürlü kadınlara uzun şeyleri giydirmemeye çalışanları da anlamıyorum. Bana da herkes karışıyor neden uzun giyiniyorsun diye.

Kısa olanın altına her istediğini giyemezsin, bol giymen gerekir. O zaman da hoş durmuyor. Ben uzun olanı çok sevdim. Bayılıyorum böyle pofuduk montlara zaten. :) Beyaz yada krem olanından istiyorum ben de. Laciverti çok güzelmiş ama. Ucuzlamasını bekleyip ben de alırım belki. :1:

Ankaradaysan Bakanlıklarda Gama alışveriş merkezinde Çağrı giyim var. Orada oluyor Kayra ürünleri. Ben oradan alıyorum. Bence de bi denesen keşke. Çünkü renkler falan çok farklı oluyor.
cnm daha geçen hafta çağrıdaydım :)) ama uzun mont kalmamıştı malesef.. deneyemedim.. bi de merkezde olduğu için herşey çok çabuk tükenio beden falan bulmak sıkıntı çağrıda... uzun mont konusunda haklısın.. napıcan uzunu deyip duruyolarda altına ne giyersen giy büyük kolaylık

pamukannesi selam. ben de geçen gün aklımdan geçirdim hiç görünmüyor diye. nerelerdesin..
montlar için de ikisi de farklı kategoriler canım. ben ikinci resimdeki gibi heybetli şeyleri taşıyamam daralırım mesela. bu nedenden dolayı birinciyi seçerdim ama klasik bir tane de dolapta her zaman olmalı.
beni düşünmene sevindim cnm.. :)) bende ne zaman yanlız kadınlar sokağı kitabını görsem sen geliosun aklıma... bilmem,eskisi kadar sık girmiyorum... okuyup çıkıorum sizleri.. klasik var montum ama bi de spor olmalı die düşündüm... fikrini belirttiğin için tşkler... yapı meselesi tabiki..sen boğazlı kazak falan da giyemiyosundur kesin :)

beni düşünmene sevindim cnm.. :)) bende ne zaman yanlız kadınlar sokağı kitabını görsem sen geliosun aklıma... bilmem,eskisi kadar sık girmiyorum... okuyup çıkıorum sizleri.. klasik var montum ama bi de spor olmalı die düşündüm... fikrini belirttiğin için tşkler... yapı meselesi tabiki..sen boğazlı kazak falan da giyemiyosundur kesin :)

aynen valla. o kazağın boğazları beni resmen yer akşama kadar. hatta bazen hastayken zorla giyerim de akşam olmaz kaşınıp dururum. aslında eskiden bu kadar değildim. 33 yaşında böyleysem menapoza girsem halim nolur ki:1:

Kapalı hanımlarda kesinlikle uzun giyilmesi çok uygun ve yakışan bana göre.
Ben olsam mutlaka uzun olanı tercih ederdim.

aynen valla. o kazağın boğazları beni resmen yer akşama kadar. hatta bazen hastayken zorla giyerim de akşam olmaz kaşınıp dururum. aslında eskiden bu kadar değildim. 33 yaşında böyleysem menapoza girsem halim nolur ki:1:
sana bişey olmaz cnm... maşallahın var :) sanmıorum ben senin menapoz havalarına falan gireceğini.. :32::nazar:

Ben kapalı değilim ama uzun olanın benzeri bende de var. Kısa olanlara göre çok rahat.

herkes çok beğeniyor. Çoğu kişi de nerden aldığımı soruyor. Bence uzun olan daha hoş.

uzun olan bence çok hoş.
pantolon giyiyorsanız uzun olan büyük kurtarıcı olur üstelik.

Saolun arklar. Uzun olan daha mantıklı sanırım boyum 1.60 ürünün boyu da 1.22 yazıo. Yerlerde surunmeyecek en azından :))

Back
X