Şahit olarak arkadaslarinizi falan mi koyucaksiniz cocuk oyuncagi degil bu ..benim imam nikahimda yaşlı akrabalarim eşim babam esimin babasi herkes vardi orda herkesin icinde sordu mehir konusu konusuldu yani bi sürü olayi var bunun ve ailenin bilmesi şart .. kimse özelinize laf edemez istediginiz gibi yasarsiniz ama dini boyutu bu k.bakmayin sormussunuz cevapladik bizde..Bana bi cogunuz zit sekilde cevap vermişsiniz ama tamam yaptigim sey hic dogru degil. Sadece ikimiz olup kiydirmicaz sonucta nikahi sahitlerimiz elbettekinolacak oluri var mi yokmu sormak istedim sadece.
Ailen ve herkes bilecekse nikahlı olursun ama günümüzde dini nikah kadına hiçbir hak vermez.Bana bi cogunuz zit sekilde cevap vermişsiniz ama tamam yaptigim sey hic dogru degil. Sadece ikimiz olup kiydirmicaz sonucta nikahi sahitlerimiz elbettekinolacak oluri var mi yokmu sormak istedim sadece.
Merabalar benim 6 yillik bi beraberligim var ve su son 8 aydirda tamamen yakiniz aslina bakarsaniz onunla biseyleri yasamam cok hos fajat icimde pismanlik var yasadigima dair ben 21 sevgilim 22 yasinda evlenmek istiyoruz ama ailem bir sene daha bekletmek istiyorlar. İkimizde artik mecburi imam nikahi kiydirmak istiyoruz. Kiydiricaz da insallah yakin zamanda. Benim öğrenmek istedigim seyse.. İmam nikahi kiydirdiktan sonra zina tamamen kalkar mi? Gecmiste olan kisim hala devam olarak zina olarak gecer mi? Dini bilgisi yuksek olan birisi yardimci olur mu bu konuda acaaba.
Olmuyor canım. Dini nikâh geçmiş temizlemez. En kısa zamanda tövbe edip devamını getirmekten vazgeçmeli. RABBİM mağfiret sahibidir, affı büyüktür, affeder. Ama O'nin affının büyüklüğünü suistimal etmemek gerek. Zamanı gelene kadar davranışlarınıza dikkat edin. Zamanı gelince de usulünce nikâhınızı kıydırır, evlenirsiniz. RABBİM cümlemizi affeylesin, hepimizin var günahları. Af dilemekten çekinme, RABB'den...Bana bi cogunuz zit sekilde cevap vermişsiniz ama tamam yaptigim sey hic dogru degil. Sadece ikimiz olup kiydirmicaz sonucta nikahi sahitlerimiz elbettekinolacak oluri var mi yokmu sormak istedim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?