Ya öpmesinden ne olacak?Evet öyle diyorum ben de , ama bi yanım da onunla olmak istiyor, belki öncesinde biseye sinirlenmişti bana patladı diye düşünmek istiyorum, ya en kotusu de beni aldattı oynadı mi. Bu en kotusu , yine olmasın da , beni öptü öptü sonra da nasıl boyle degisti
Acaba öpmesine izin verdiğim için mi soğudu yoksa amacı buydu amacını gerceklestirip isi bittiği için mi boyle olduYa öpmesinden ne olacak?
İnsanlar bilmem kaç yıl sonra boşanıyorlar koca koca çocukları varken.
Adam soğumuş işte.
Uzatacak ne var ki?
Aldattı derken benimle oynadı mi . Evlencez deyip benden biseyler mi umdu bunu bi oyun mu yaptı,ailesi de evimize gelmişti tanışmaya, herşey yalanmiydi, inanmıştım, kandırılmış olmak istemiyorum ama kabul de edemiyorumburda öptü öptü kısmına takılıp duruyorsun sadece. aldattı, oynadı dıosun. ne yasadınız ki oynayacak senınle. yada hangı ara aldattı senı? ne kadarlık ılışkınız oldu? zaten evlenelım deyıp nıkah işlemleri takıplediğiniz adam senı aldattıysa hıc dusunme gule gule de gıtsın.
Gercekten çok doğru diyosunuz. Ben niye böyleyim ulaşamayınca daha çok düşünüyorum sürekli onu düşünüyorum, bir de vatsapa yazmış ki dünyada şanssızlık yoktur fırsat körlüğü vardır. Kendime pay cikariyorumYahu öpmekte ne amacı olabilir. Adam belli ki hareketli, tutkulu, surekli bir aksıyon olan bi ilişki istemiş. Sende sessiz sedasız kalmışsın. Adam vazgecmıs. E sen de unut gıtsın. Kendın dıosun farklıyız dıye. Sımdı gonul kırıklıgıyla toz pembe gelır sana ama ınan sonrasında pişman olabilirsiniz.
Bir de dudaktan öptü, utaniyorumGercekten çok doğru diyosunuz. Ben niye böyleyim ulaşamayınca daha çok düşünüyorum sürekli onu düşünüyorum, bir de vatsapa yazmış ki dünyada şanssızlık yoktur fırsat körlüğü vardır. Kendime pay cikariyorum
ne var tanıştılar diye anlaşamasanızda evlenecek haliniz yok ya. kandırmamış ki adam seni erteleyelim demiş bir daha da konuşmamışsınız zaten. bence sevinmelisin zaten bikaç kez gördüğü sevgilisine bu kadar kırıcı laflar söylüyorsa, eşine Allah bilir neler yapar..Aldattı derken benimle oynadı mi . Evlencez deyip benden biseyler mi umdu bunu bi oyun mu yaptı,ailesi de evimize gelmişti tanışmaya, herşey yalanmiydi, inanmıştım, kandırılmış olmak istemiyorum ama kabul de edemiyorum
Çok doğru ben de zaten kırılgan ve alınganım ama yine de bilmiyorum sanki simdi herşey yalanmış gibi. Tanımaya devam edelim dei ve 3 haftadır ses yok .aptalım ben safım. Onu düşünüyorum halane var tanıştılar diye anlaşamasanızda evlenecek haliniz yok ya. kandırmamış ki adam seni erteleyelim demiş bir daha da konuşmamışsınız zaten. bence sevinmelisin zaten bikaç kez gördüğü sevgilisine bu kadar kırıcı laflar söylüyorsa, eşine Allah bilir neler yapar..
Çıkaramıyorum iyi ya da kotu hep aklımda. Bir de inatciyim o aramadı ben de aramadım bazen bi delilik yapıp mesaj mi atsam diyorum tabiki de atmam daya dudaktan öptü, elimi tuttu bilmem ne. Boşver, düsünme bunları şu anda. Olmuş bitmiş yapcak bişi yok. Utanılacak bişi de yok bunda. Sen sadece bu adamı kafandan cıkarmaya bak. zamana bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?