Kızlar 30 haftalık hamileyim. Doktora gittiğimde doğum pozisyonu almış dedi yani başı asagida. Ben rahmin tam ustunde hareketlerini hissediyorum .el kol hareketleri mi acaba.rahmin üstünde hisseden var mı benden başka. Çıkacak diye korkuyorum doktora erken doğum riski varmı diye sorduğumda yok diyo ama ben yine de korkuyorum.
Oyy hayirlisiyla 9 ay olsaydı bi resmen rahmin ustunde hareketleri var ya .hemen uzanip ayaklarımı yukarı kaldırıyorum korkuyorum çünkü ne yapmam lazım başka cnm sen biraz daha tecrübelisin
Oyy hayirlisiyla 9 ay olsaydı bi resmen rahmin ustunde hareketleri var ya .hemen uzanip ayaklarımı yukarı kaldırıyorum korkuyorum çünkü ne yapmam lazım başka cnm sen biraz daha tecrübelisin
Ayakta çok vakit geçirme demişti benim doktorum. Ama benim erken lekelenme arkasına sancı ve enfeksiyon yaşadım. Bebeğin pozisyonuyla alakası yok dedi bana .
Bende 32 haftada dogum pozisyonunu almisti . Fakat asagi inmedi sancim da olmadi mecbuur sezeyan oldum 42 haftaya yakin. Dogum pozisyonunda diye normal olacak diye sartlamayin hayirlisi olsun. Drun erken dogum riskin varsa uyarirdi diye dusunuyorum . Ama sen yine tedbirini al. Agir kaldirma uzanma pozisyonu degistirmesin .