Yardımcı olurmusunuz hamilemiyim

Canım bu 6 gün önce testler var ondan alsan ya ne çıkcak
Aldım canım bugün yarın öbürgün geçer elime bu markayı öneriyorlar çok bundan aldım bende

Eklentiler

• Screenshot_20221221_202540_com.android.gallery3d.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 52
Evet beklemek zor bende bekliyorum şuan 6 günüm var çoook çook silik bir çizgi gördüm testimde ama umutlanmak istemiyorum testimde bu şekilde;
Canım benim üyeliğim iptal olmuş nasıl oldu anlamadım varmı hayırlı haber

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var testim bu şekilde çoktı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sizce sonuç ne
Hayatımda en korktuğun ve beni en üzen testlerden birisi clearblue.. adı batasıca.. canım kuruma çizgisi olmuş olabilir rengi mavi olduğundan tahmin etmesi zor oluyor bazen kaç dakika da çıktı? Sonrasını dikkate alma demicem sonrasını da dikkate alın Kızlar arkadaşım çöpe attı kuruma çizgisi diye çünkü sonradan koyulaştı ve hamileydi çöpten çıkardı baktı 2 saat sonra hemde.. ama bu clearblue tam bir hayal kırıklığı birdaha asla elimi sürmicem buna

Maalesef regli oldum hamilik hala yok uzun süre girmeyenlerin üyeliğini iptal ediyorlar sanırım pek bilgim yok ama
Adetimden 6 gün sonra yani dün pembe kan geldi devamında kahverengi akıntı test yaptım silik çizgi çıktı

Maalesef regli oldum hamilik hala yok uzun süre girmeyenlerin üyeliğini iptal ediyorlar sanırım pek bilgim yok ama
Adetimden 6 gün sonra yani dün pembe kan geldi devamında kahverengi akıntı test yaptım silik çiktı
Silik çizgi varsa gebeliktir ya, yarın tekrar yapın bakalım koyulaşma devam edicek mi
burda doktora gittim 2 kere idrar testi yaptı silik çıktığı için emin olamadılar kan aldılar oda çarşamba günü çıkacak mıs

Hayırlısı olsun inşallah gebeliktir, yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…