- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
İnşallahBiz burada 5 liralık testlere flaş tutuyoruz vallayardımcı olamadım üzgünüm ama inşaAllah vardır bebiş
İnşAllah yaaUmarım hamileyizdir canım hayallerimiz gerçek olurda Umutlarımız yıkılmaz
Canım bu 6 gün önce testler var ondan alsan ya ne çıkcakİnşAllah yaa
Aldım canım bugün yarın öbürgün geçer elimeCanım bu 6 gün önce testler var ondan alsan ya ne çıkcak
Ay heyacandan yazdığıma bakar mısınAldım canım bugün yarın öbürgün geçer elimebu markayı öneriyorlar çok bundan aldım bende
Anladım anladımAldım canım bugün yarın öbürgün geçer elimebu markayı öneriyorlar çok bundan aldım bende
Veririm sizde verim banaaa güzel haberler gelelim inşallahhhAnladım anladımhaber ver banadaa
Canım benim üyeliğim iptal olmuş nasıl oldu anlamadım varmı hayırlı haberEvet beklemek zor bende bekliyorum şuan 6 günüm varçoook çook silik bir çizgi gördüm testimde ama umutlanmak istemiyorum testimde bu şekilde;
Hayatımda en korktuğun ve beni en üzen testlerden birisi clearblue.. adı batasıca.. canım kuruma çizgisi olmuş olabilir rengi mavi olduğundan tahmin etmesi zor oluyor bazen kaç dakika da çıktı? Sonrasını dikkate alma demicem sonrasını da dikkate alın Kızlar arkadaşım çöpe attı kuruma çizgisi diye çünkü sonradan koyulaştı ve hamileydi çöpten çıkardı baktı 2 saat sonra hemde.. ama bu clearblue tam bir hayal kırıklığıArkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var testim bu şekilde çoktı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sizce sonuç ne
Maalesef regli oldum hamilik hala yokCanım benim üyeliğim iptal olmuş nasıl oldu anlamadım varmı hayırlı haber
Bu ay bi enteresan oldu benimdeMaalesef regli oldum hamilik hala yokuzun süre girmeyenlerin üyeliğini iptal ediyorlar sanırım pek bilgim yok ama
Adetimden 6 gün sonra yani dün pembe kan geldi devamında kahverengi akıntı test yaptım silik çizgi çıktıMaalesef regli oldum hamilik hala yokuzun süre girmeyenlerin üyeliğini iptal ediyorlar sanırım pek bilgim yok ama
Silik çizgi varsa gebeliktir ya, yarın tekrar yapın bakalım koyulaşma devam edicek miAdetimden 6 gün sonra yani dün pembe kan geldi devamında kahverengi akıntı test yaptım silik çizgi çıktı
Adetimden 6 gün sonra yani dün pembe kan geldi devamında kahverengi akıntı test yaptım silik çiktıMaalesef regli oldum hamilik hala yokuzun süre girmeyenlerin üyeliğini iptal ediyorlar sanırım pek bilgim yok ama
burda doktora gittim 2 kere idrar testi yaptı silik çıktığı için emin olamadılar kan aldılar oda çarşamba günü çıkacak mısSilik çizgi varsa gebeliktir ya, yarın tekrar yapın bakalım koyulaşma devam edicek mi
Hamilelik testimi canım buBana da yardım eder misiniz?
EvetHamilelik testimi canım bu
Hayırlısı olsun inşallah gebeliktir, yerleşme kanaması yaşamış olabilirsinAdetimden 6 gün sonra yani dün pembe kan geldi devamında kahverengi akıntı test yaptım silik çiktı
burda doktora gittim 2 kere idrar testi yaptı silik çıktığı için emin olamadılar kan aldılar oda çarşamba günü çıkacak mıs
Bence hamilesin kan ver hemen netleşsinBana da yardım eder misiniz?
Testin markası nedir?Bana da yardım eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?