Yardımcı olurmusunuz

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Kızlar bişey sormak istiyorum ..esımın erzurumdan samımı ıkı erkek arkdsı gelcek bekar.hafta sonu uc gun burdalar e geldıklerınde de gece full dısarı cıkcaklar ...bana dıokı esım ;sen annende kalırmıısn? onlar bızde kalırlar .ya sinir oluyorum gece sabahlara kdar dısarda .o bar ,bu disko gezcekler ben ne dıyım? gıtme desem kavga cıkar ,gıt desem sabaha kadar dısardalar napıcagımı bılmıyırum cnm napmalıyım ?

cok absurt geldı bana ne bıleyım yanı
esımın arkadasları gelır bekar arkadasıda var ama otelde kalırlar esımde gece yatmaya eve gelır ama cokta gec gelmez cozutmaz yanı

sen annenın evıne gıt bız arkadaslarla burda kalalım sacma olmus bıraz cocuklar otel parası vermesın kıllarını doke doke banyoda yıkansın klozet kapagı kaldırma derdıne dusulmesın evde yıyıp ıcıp ... rahat edelım dıye dusunmusler ama buna alısırlarsa gelmelerı sıklasır

çok çok saçma.ne demek o öyle.neden evimi elin adamlarına bırakayım.bekar arkadaşları ona uyum sağlasın.hayır kavga da etsem kabul etmem

Evde kalmaya müsaade etmeyin. Elin herifinin evimde ne işi var. Aile olarak gelseler neyse de. Ama arkadaşları ile tabiki görüşecek baskı yapmak olmaz

Yerinizde olsam eğer bu durum sık sık olmuyorsa izin verirdim gidip bir iki gün annemlerde keyif yapardım hatta bende akşamları kendi arkadaşlarımla falan takılırdm. Farzedin ki yakın arkadaşlarınız gelecek kız kıza evde takılmak istiyorsunuz eşine rica ettin anormal geliyor mu ayda yılda bir olan bir seyse tabi. Ben çok sorun olacak bir şey görmedim açıkçası.

Siz de kendi arkadaslarinizla cikin.

Dort erkek sizin yaninizda rahat konuşamaz edemez. Sık gorusmuyorlarsa bırakın biraz erkek muhabbetine doysun.

Eşin onların pisliğini toplayacak mı? Döndüğünde evini aynı bulacak mısın?

Sen arkadaşlarını çağırsan, eşinde senin için annesinde kalır mı?

Evde oturup muhabbet keyif yapacağız deseler bir derece anlarım da, yatmadan yatmaya eve geleceklerse, çok saçma.

300-500 e kıyıp bir zahmet otelde de uyusunlar yani, ne olacak....

Ben sizin yerinizde olsam izin vermezdim. Çünkü ev benim bi otel ayarlayıversinler.

Eşiniz acilen evli olduğunu idrak etmeli. Etmediği için böyle.
Benimki böyle bişeyle gelmez bile bana ki çoğu arkadaşı bekar. Tamam arada gider onlarla gezer filan ama beni evimden başkası için edecek o saatlerde dışarılarda o bar senin bu bar benim gezecek adam yürek yemiştir.

Benim şehir dışından arkadaşlarım gelse eşim annesinde kalır. Ama biz gündüz dışarıda gezsek de akşam evde oluruz muhtemelen. Eşiniz disko bar gezeceklerse arkadaşları otelde kalsın.

Sehir disindan geliyorlarmis belki otele verecek kadar durumlari yoktur ben olsam 2-3 gun icin evimde kalmalarina izin verirdim esim hatrina en fazla ne yapabilirler yani.İstedikleri gibi gezsinler ama eglenmek hasret gidermek icin illa bara diskoya gitmelerine gerek yok bence evde de icebilirler buna takilirdim sadece.

Anneme gider o uc gunu bende canım arkadaslarımla gezip eglenerek gecırırdım.

Sizde kalmalarında bir sakınca yok sanki ya, sizde annenizde kalır arkadaşlarınız ya da ablanız kardeşiniz varsa onlarla kafa dağıtırsınız. Hem bir kaç gün ayrı kalınca araya Özlem girer heyecan olur gibi :) bence bırakın evde kalsınlar sonuçta eşinizin arkadaşları o da bir nevi ev sahibi gibi düşünün belki de otelde kalmalarını istemiyordur mahçup hissedecektir.

EŞinin arkadaşları gelecekse otelde kalsınlar hiç biyere gtme sakın evine kız da getirir bunlar
Bara diskoya neden gidiyolar başka biyer yok mu

Git ve geri dönme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…