Merhabalar eşimle yazadigimiz bir tartışmadan ötürü acaba haksizmiyim diye fikrinizi almak istiyorum..eşimle 2 yıllık evliyiz ikinci evliliğimiz ikimizinde evliligimizden bir yıl sonra eşimin doğum günüydü ikimiz evde kutladık ve buarada eski eşinin mesaj attığını gördüm..doğum günü mesajı bira sert tepki verdim arasına artık mesafe koymasını istedim .bir oğlu var ve oğluyla ilgili bir konuda tabiki görüşecek .eşimde doğum günü mesajına teşekkür ederim diye cevap vermiş..ben tepki gösterince ne diyecektim dedi bende dedim cevap yazma bu kadar dedim..sonrasında mesela gereksiz yere bayanın birçok defa mesaj attığını gördüm...yani mesela işten cikarimis tazminat hesaplaması konusunda eşimden yardım istiyor..sonrasında eşimin annesi Mersin'de yaşıyor başka bir şehirde ..eşime telefon geliyor eski baldizi bu seferde eşime gecmis olsun falan diyor..hepsi ustuste gelince bu sefer ben bayağı bir tepki gösterdim ben sürekli bunlarla mi ugrasacagim diye ..sonra eşimin annesinin hattı bu eski eşin uzerinde kayitliymis değiştirmemişler ..kayinvaldenin tahahutu bitmiş ..birde bunun için benim yanımda eski eşine danisiyor hattın tahahutu bitti napalim diye ...ben bunlara tepki gösterince bunda bişey yok bişey yok deyip gecistiriyor bana kızıyor..sizler nasıl tepki verirdiniz