• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz

Bana tuhaf gelmedi eğer kadin tekrar barışmak için çabalamıyorsa.
Allah korusun birgün eşimle ayrılırsak, ondan yardim isteyeceğim konular olabilir, doğum gününüde kutlarim o kadar vakit geçirmişiz, kardeşim mesaj atıp geçmiş olsun diyebilir kaldi ki onların çocukları varmış. Çok fazla gereksiz kıskançlık yapıyorsunuz gibi geldi. Evliliginize zarar verir bu durum

Merhabalar eşimle yazadigimiz bir tartışmadan ötürü acaba haksizmiyim diye fikrinizi almak istiyorum..eşimle 2 yıllık evliyiz ikinci evliliğimiz ikimizinde evliligimizden bir yıl sonra eşimin doğum günüydü ikimiz evde kutladık ve buarada eski eşinin mesaj attığını gördüm..doğum günü mesajı bira sert tepki verdim arasına artık mesafe koymasını istedim .bir oğlu var ve oğluyla ilgili bir konuda tabiki görüşecek .eşimde doğum günü mesajına teşekkür ederim diye cevap vermiş..ben tepki gösterince ne diyecektim dedi bende dedim cevap yazma bu kadar dedim..sonrasında mesela gereksiz yere bayanın birçok defa mesaj attığını gördüm...yani mesela işten cikarimis tazminat hesaplaması konusunda eşimden yardım istiyor..sonrasında eşimin annesi Mersin'de yaşıyor başka bir şehirde ..eşime telefon geliyor eski baldizi bu seferde eşime gecmis olsun falan diyor..hepsi ustuste gelince bu sefer ben bayağı bir tepki gösterdim ben sürekli bunlarla mi ugrasacagim diye ..sonra eşimin annesinin hattı bu eski eşin uzerinde kayitliymis değiştirmemişler ..kayinvaldenin tahahutu bitmiş ..birde bunun için benim yanımda eski eşine danisiyor hattın tahahutu bitti napalim diye ...ben bunlara tepki gösterince bunda bişey yok bişey yok deyip gecistiriyor bana kızıyor..sizler nasıl tepki verirdiniz
Tabikide haklısını canım eşlim eşi haddini bilmeli eşinden de empati kurmasını iste eminim o da rahatsız olurdu böyle bir durumdan😊

Arada çocuk var ayrı olsalar bile o cocuk için birbirlerinden kopamazlar

Atmis ha atmasa olabilirdi
Sen üstüne gidersen kendi huzurunu bozarsın gerek yok
Daha o çocuğun okulu olucak tel konuşmaları olucak görüşmeler olucak Çok sorun etmeyin
Teşekkür ederim .

Bana tuhaf gelmedi eğer kadin tekrar barışmak için çabalamıyorsa.
Allah korusun birgün eşimle ayrılırsak, ondan yardim isteyeceğim konular olabilir, doğum gününüde kutlarim o kadar vakit geçirmişiz, kardeşim mesaj atıp geçmiş olsun diyebilir kaldi ki onların çocukları varmış. Çok fazla gereksiz kıskançlık yapıyorsunuz gibi geldi. Evliliginize zarar verir bu durum
Allah kimsenin yuvasını bozmasın elbette. Ama boşandıktan sonra eşlerden biri evlendiyse karşı taraf biraz daha saygılı olabilir. Bende evlenmeden eşimle daha sık gorusurdum.danisirdim ama evlendikten sonra daha mesafeli durduk

Ben abartılı bir durum göremedim. Saatlerce sohbet etmiyorlar, bu tarz kısa konuşmalar olabilir sonuçta birlikte çocukları var.
Adam zaten mutlu olsaydı boşanmazdı, boyle tepki vererek kendinizden uzaklaştırıyorsunuz.
Belkide haklısınız eşimde aynısını söylüyor ben unutup gitmişim diyor başka daha bişey olmayacak merak etme diyor

Sizin de kızınız varmış baştan boş yere sıkıntı yapmanız pek olmamış
Su 7 ay içinde bir dış gebelik geçirdim birde bebeğimin kalbi durdu 10 haftalıkken 20 gün önce kürtaj oldum..belkide sinirlerim bozuldu fazla tepki verdim hepsi ustuste gelince bilmiyorum

Bana fazla geldi açıkçası. Çocuk için konuşmak olacak tabi ama bu gereksiz iletişime de gerek yok bence

Ayrıldığım herifin doğumgününü falan kutlamam ittirsin ne münasebet.😁😁👍👍Daha önce de dgünümü kutlayan ex adamların niyeti hep barışmaktı öylece muhabbete bahane edinip mesaj attılar. Sizinki de sankim o hesap muhabbet açmak için atmış (bu benim fikrim tabi)

Allah kimsenin yuvasını bozmasın elbette. Ama boşandıktan sonra eşlerden biri evlendiyse karşı taraf biraz daha saygılı olabilir. Bende evlenmeden eşimle daha sık gorusurdum.danisirdim ama evlendikten sonra daha mesafeli durduk
Saygısızlık değil ki yardım istemek, geçmiş olsun demek. Gayet insani davranışlar

Su 7 ay içinde bir dış gebelik geçirdim birde bebeğimin kalbi durdu 10 haftalıkken 20 gün önce kürtaj oldum..belkide sinirlerim bozuldu fazla tepki verdim hepsi ustuste gelince bilmiyorum

Geçmiş olsun
Olabilir sakın olun sıkıntı etmeyin
Mutluluklar dilerim...

Yıllarını birlikte geçirmiş, ortak bir çocukları olan iki insan kavga dövüş ayrılmadılarsa birbirlerinin doğum gününü kutlamaları ya da geçmiş olsun diye aramaları anormal bir durum değil bence.
Doğrudur ama bı yandan eski eş bir yandan baldız bilemiyorum fazla geldi bana

Gizli gizli göndermek yeni eşin görmeyeceği saatleri seçmek daha kötü değil mi? Daha yanlış anlaşılabilir olur bence o durumda.

Gizli gizli göndermek yeni eşin görmeyeceği saatleri seçmek daha kötü değil mi? Daha yanlış anlaşılabilir olur bence o durumda.
Öylede bı taraftan eski eş bı taraftan baldız biraz fazla geldi sanirim

Doğum günü mesajı bemce gereksiz ve fazla. Onun dışında diğer şeyler normal. Ayrıca doğum gününü neden kutlamak ister ki insan ayrıldıgı kişinin? İyi biri olsaydı zaten birlikte kutlanırdı o doğum günü 😂 değilmiş ki ayrılmışlar işte.

Bana cok garip gelmedi. Demek ki insan gibi ayrilmislar,artik kimsenin normal sekilde bosanamadigi goz onunde bulunduruldugunda bence bir dogum gunu kutlamasi mucize gibi bir sey ve medeni insan olmanin bir gerekliligi aslinda. Sadece hep tersini gordugumuz icin sasiriyoruz

Fazla vicik viciklar,kac sene olmus bosanali

Fazla vicik viciklar,kac sene olmus bosanali
8 yıl olmuş 16 yaşında çocukları var..arada bı ilgi olduğunu dusunmuyorumda eski eş evlendiği haberini alınca ilk evlendigimiz ay .daha yeni bu kişi mesaj atıyor sürekli eşime de kim o ve dedim harıl harıl yaziyisun oğlanın annesi neyse boşver dedi..bakayım dedim ne oldu dedim bakayım sonra gösterdi saçma sapan yazmış işte dedi . Evlenmişsin hayırlı olsun yanlız nafaka olayında artık direk hakimin belirledigi miktarı ver benim elime çünkü evlisin yarın bigun tekrar çocuğun olur oğlumun geleceğini garantiye alman lazım demiş .eşimde ben zaten fazlasını veriyorum sen nedemek istiyosun falan demiş . .eşim kısmını veriyomus diğer kismiylada çocuğun ihtiyaçlarını alıp tamamlıyormus..bundan sonra hepsini benim elime ver diyor yani ..ilk zamanlardada böyle eşimi huzursuz etmişti yani...sonrasında da birdenbire bunlar oldu işte .. ben huzursuz oldum

Doğum günü mesajı bemce gereksiz ve fazla. Onun dışında diğer şeyler normal. Ayrıca doğum gününü neden kutlamak ister ki insan ayrıldıgı kişinin? İyi biri olsaydı zaten birlikte kutlanırdı o doğum günü 😂 değilmiş ki ayrılmışlar işte.
Ya birde ben eşime sordum sende kutluyomusun diye yok yavrum ben hatırlamıyorum 8 yıl oldu..oda kutlamazdida aklına geldi herhalde dedi..takma sen dedi. Takma ama ustustede de bırde baldiz falan da çıkınca ne bileyim artık yeter dedim

Bana cok garip gelmedi. Demek ki insan gibi ayrilmislar,artik kimsenin normal sekilde bosanamadigi goz onunde bulunduruldugunda bence bir dogum gunu kutlamasi mucize gibi bir sey ve medeni insan olmanin bir gerekliligi aslinda. Sadece hep tersini gordugumuz icin sasiriyoruz

Arada çocuk var ayrı olsalar bile o cocuk için birbirlerinden kopamazlar

Atmis ha atmasa olabilirdi
Sen üstüne gidersen kendi huzurunu bozarsın gerek yok
Daha o çocuğun okulu olucak tel konuşmaları olucak görüşmeler olucak Çok sorun etmeyin
Çocuk liseyi 2 ye gidiyor zaten iletişimi var babasıyla bi sorun yok onla ilgili..çocukla ilgili olmayan kısımlardan rahatsız oldum sadece

İnsanlar sadece kötü oldukları için boşanmazlar ki. Çok iyi iki insan hatta çok iyi arkadaş olan iki insan da boşanabilir. Aşk biter, beklentiler uyuşmaz, evlilik yürümez boşanma gerçekleşir. Siz alışmışsınız insanların iyi adam, çocuğuna bakıyor, iyi baba sevmiyorum, sevişemiyorum, ama yuvamı yıkmayayım düşüncesindeki insanlara garip geliyor aksi.

Ben eski ilişkilerle olan mesafenin korunması taraftarıyım, eski eş veya eski sevgili. Tamam düşman gibi davranmaya gerek yok, düzgün bir ayrılık sürecinden sonra bir yerde denk gelinir merhabalaşılır ya da ortak çocuk vardır çocukla ilgili konularda elbette bir araya gelinir ama bunun dışında eski sevgili/eşlerin ve ailelerin ilişkisini doğru bulmuyorum. Sonuçta bu insanlar zamanında duygusal ve cinsel beraberlik yaşamış askerlik arkadaşı değil, böyle durumlarda dost kaldık medeniyiz bahanesiyle taraflardan biri diğerini yedekte tutmaya çalışır sık sık. Hiç gerek yok gereksiz samimiyete göz yummaya, hele baldız filan aşırı gereksiz.

Back
X