• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz

İnsanlar sadece kötü oldukları için boşanmazlar ki. Çok iyi iki insan hatta çok iyi arkadaş olan iki insan da boşanabilir. Aşk biter, beklentiler uyuşmaz, evlilik yürümez boşanma gerçekleşir. Siz alışmışsınız insanların iyi adam, çocuğuna bakıyor, iyi baba sevmiyorum, sevişemiyorum, ama yuvamı yıkmayayım düşüncesindeki insanlara garip geliyor aksi.
Bu söylediğin o kadar nadir ve istisna ki. Mesela şu yaşıma kadar dediğin şekilde boşanan hiç kimseyi görmedim. Amerikan filmlerinde görüyoruz evet güzel görünüyor o zaman. Ama biz Türkler bunu pek başaramıyoruz. Hem kadınlar hem erkekler. Çok nadir görülen birşey oldugu için üzerine konuşma gereği duymadım. Son cümlene de anlam veremedim. Üstüme alınmıyorum. ☺ iyi forumlar.

Çocuk olunca bağ mecburen devam eder
Oyuzden cocuktan sonra ikinci evlilik yapacaklar herşeyi hassas ölçmeli değerlendirmeli.
Bunu gozardi etmemeli.
Çocuksuz evlenince bağ kalmıyor herkes kendi yoluna
Ama ilerde çocukların eğitimi evliliği özel günler hep biraya gelecekler

Ben eski ilişkilerle olan mesafenin korunması taraftarıyım, eski eş veya eski sevgili. Tamam düşman gibi davranmaya gerek yok, düzgün bir ayrılık sürecinden sonra bir yerde denk gelinir merhabalaşılır ya da ortak çocuk vardır çocukla ilgili konularda elbette bir araya gelinir ama bunun dışında eski sevgili/eşlerin ve ailelerin ilişkisini doğru bulmuyorum. Sonuçta bu insanlar zamanında duygusal ve cinsel beraberlik yaşamış askerlik arkadaşı değil, böyle durumlarda dost kaldık medeniyiz bahanesiyle taraflardan biri diğerini yedekte tutmaya çalışır sık sık. Hiç gerek yok gereksiz samimiyete göz yummaya, hele baldız filan aşırı gereksiz
Bana cok garip gelmedi. Demek ki insan gibi ayrilmislar,artik kimsenin normal sekilde bosanamadigi goz onunde bulunduruldugunda bence bir dogum gunu kutlamasi mucize gibi bir sey ve medeni insan olmanin bir gerekliligi aslinda. Sadece hep tersini gordugumuz icin sasiriyoruz
Ama ben eşime sorduğumda sende kutluyomusun dediğimde yok yavrum ben hatırlamıyorum zaten o da ilk kez kutladı dedi. Oda benim evlendigim ilk sene eşimle geçirdiğim ilk doğumgününemi denk geldi

Çocuk olunca bağ mecburen devam eder
Oyuzden cocuktan sonra ikinci evlilik yapacaklar herşeyi hassas ölçmeli değerlendirmeli.
Bunu gozardi etmemeli.
Çocuksuz evlenince bağ kalmıyor herkes kendi yoluna
Ama ilerde çocukların eğitimi evliliği özel günler hep biraya gelecekler
Çocukla ilgili tabi bir araya gelecekler benimde çocuğum var ilk eşimden ..ben çocukla ilgisi olmayan şeylerle ilgili sıkıntı yaşadim

Tessekkur ediyorum eşim ben senin yanındayım gereksiz yere bunları yapıyorsun diyor ama eşimden yana bı sorun olmasa bile huzursuzluk vermek icinmi yapıyor diye dusunuyorum
kesinlikle siz haklısınız. kim olsa bu gibi şeylere sinir olur ve istemez.
ama asıl davranmanız gereken bu şekil değil. yani siz böyle tepki verdikçe eşiniz bilinçsizce bile olsa bu durumdan zevk alacak egosu beslenecek ve eski eşine doğru kayacak ister istemez. hem egodan hem de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olacak.
ayrıca eski eş senin böyle sinir olduğunu bilse bi de onu zevkten dört köşe yapacaksın. yani her türlü verdiğin tepki sana zarar.
hiç ama hiç farketmiyormuş gibi yap, ve hiç ima etme.
ha tabiki bunu söylemesi kolay ama en akıllıcası bu. kazanan kadınlar böyle kazanıyor, tecrübem değil ama gözlemim böyle.
ben genelde car car öten kesimdeyim. ama ne yapılması gerekeni biliyorum en acısı da o :kızgın:

İnsanlar kötü oldukları i
Bu söylediğin o kadar nadir ve istisna ki. Mesela şu yaşıma kadar dediğin şekilde boşanan hiç kimseyi görmedim. Amerikan filmlerinde görüyoruz evet güzel görünüyor o zaman. Ama biz Türkler bunu pek başaramıyoruz. Hem kadınlar hem erkekler. Çok nadir görülen birşey oldugu için üzerine konuşma gereği duymadım. Son cümlene de anlam veremedim. Üstüme alınmıyorum. ☺ iyi forumlar

kesinlikle siz haklısınız. kim olsa bu gibi şeylere sinir olur ve istemez.
ama asıl davranmanız gereken bu şekil değil. yani siz böyle tepki verdikçe eşiniz bilinçsizce bile olsa bu durumdan zevk alacak egosu beslenecek ve eski eşine doğru kayacak ister istemez. hem egodan hem de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olacak.
ayrıca eski eş senin böyle sinir olduğunu bilse bi de onu zevkten dört köşe yapacaksın. yani her türlü verdiğin tepki sana zarar.
hiç ama hiç farketmiyormuş gibi yap, ve hiç ima etme.
ha tabiki bunu söylemesi kolay ama en akıllıcası bu. kazanan kadınlar böyle kazanıyor, tecrübem değil ama gözlemim böyle.
ben genelde car car öten kesimdeyim. ama ne yapılması gerekeni biliyorum en acısı da o :kızgın:
Tessekkur ederim

Çocukla ilgili tabi bir araya gelecekler benimde çocuğum var ilk eşimden ..ben çocukla ilgisi olmayan şeylerle ilgili sıkıntı yaşadim
Ozaman eşinize söyleyin çocuk haricî aranızda gereksiz diyalogtan hoşlanmıyorum diye.
Hep yanınızda konussun tüm msjlar size açık olsun

Hayır akşam 9 da gibi. Benimde ikinci eşim benimde ilk eşim evli ama biz de medeni bir şekilde ayrıldık..fakat evde eşinin yanında olacağı bir vakitte eski eşine böyle bir mesaj gondermen karşı tarafın rahatsız olabileceğini düşünürüm..
Bu konuda hak veriyorum aslında. Evet doğum günü kutlamasında belki bir sorun olmayabilir ama gayette
belkide doğum günü kutlanacağı bir vakitte direkt kendini hatırlatmak istemiş.

İyi niyetli olan zaten gün içinde mesaj atardı. Ha unuttu akşam aklına geldi.
Rahatsız etmeyeyim deyip ertesi gün atardı.
Biraz fazla içli dışlılar gibi geldi bana. Size saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum

Olabilir yani,kadin da ilk kez kutlamis, bu kadar uzerinde dusunulecek bir sey degil. Daha cok gorusecekler,cocuklari mezun olacak yan yana gelecekler,evlenecek dugunde yan yana duracaklar. Bunlari siz de biliyorsunuz,gereksiz kiskanclik yapmayin.

Ozaman eşinize söyleyin çocuk haricî aranızda gereksiz diyalogtan hoşlanmıyorum diye.
Hep yanınızda konussun tüm msjlar size açık olsu

Bu konuda hak veriyorum aslında. Evet doğum günü kutlamasında belki bir sorun olmayabilir ama gayette
belkide doğum günü kutlanacağı bir vakitte direkt kendini hatırlatmak istemiş.

İyi niyetli olan zaten gün içinde mesaj atardı. Ha unuttu akşam aklına geldi.
Rahatsız etmeyeyim deyip ertesi gün atardı.
Biraz fazla içli dışlılar gibi geldi bana. Size saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum
Ya birde eşime sordum sende kutluyomusun diye yok yavrum hatırlamıyorum ben 8 yıl oldu dedi. O da ilk kez attı zaten dedi. Bende oda tam bizim evlendigimiz senin ilk dogumgunune mi geldi dedim..abartiyosun boşver diyor..üstünde diğer şeyler olunca iyice sinirlendim

Olabilir yani,kadin da ilk kez kutlamis, bu kadar uzerinde dusunulecek bir sey degil. Daha cok gorusecekler,cocuklari mezun olacak yan yana gelecekler,evlenecek dugunde yan yana duracaklar. Bunlari siz de biliyorsunuz,gereksiz kiskanclik yapmayin.
Elbette gorusecekler çocukla ilgili benimde ilk eşimden kızım var .mezuniyet vs .olabilir bunlar .ben çocuk dışındaki gereksiz şeylere sıkıldim..eşimde bir daha gereksiz bı durum olmucak söz dedi ama..tepkim fazlamı oldu onun için sizlerin fikirlerini öğrenmek istedim

Şimdi aradaki mesajları okudum. Gaza getirmek falan asla değil niyetim. 8 koca yıl olmuş boşanalı ama bence kadın bağını koparamamış eşinizden. Başka derdi yokta akşam akşam doğum günü kutlayacak
Ve ilk defa kutlamış kutlamazdi dedi benim evlendigim senenin ilk doğumgününemi denk geldi dedim...çok ilginc...ustuste de diğer şeyler olunca iyice sinir oldum

Şimdi aradaki mesajları okudum. Gaza getirmek falan asla değil niyetim. 8 koca yıl olmuş boşanalı ama bence kadın bağını koparamamış eşinizden. Başka derdi yokta akşam akşam doğum günü kutlayacak

Konu sahibi de şimdiki eşi yokken eski eşiyle konuşuyormuş
Eşi evdeyse mesaj atıyormuş ne gerek var şimdiki eş görse bune gizlilik dese mesela

En azından adamın eşi.mesaj atmış adamda saklamamış yanında konuşmalar yapmış

Bu söylediğin o kadar nadir ve istisna ki. Mesela şu yaşıma kadar dediğin şekilde boşanan hiç kimseyi görmedim. Amerikan filmlerinde görüyoruz evet güzel görünüyor o zaman. Ama biz Türkler bunu pek başaramıyoruz. Hem kadınlar hem erkekler. Çok nadir görülen birşey oldugu için üzerine konuşma gereği duymadım. Son cümlene de anlam veremedim. Üstüme alınmıyorum. ☺ iyi forumlar.
Türkiyede diyorum insanlar diyorum ev arkadaşlığı tadındaki evliliği sırf yuvamız yıkılmasın diye sürdürüyorlar bu tip ilişkilere alışkınsınız, bunları görüyorsunuz sadece o yüzden aksi garip geliyor diyorum. Şahsınıza yönelik bir şey söylemiyorum yani.

Bir insan güzellikle ayrıldığı insanın doğum gününü neden kutlayamasın?

Arkadaş kalmışlar demekki, aralarında duygusal bir bağ olsa boşanma olmazdı zaten. Boş yere huzurunuzu kaçırmayın bence.

Ya birde eşime sordum sende kutluyomusun diye yok yavrum hatırlamıyorum ben 8 yıl oldu dedi. O da ilk kez attı zaten dedi. Bende oda tam bizim evlendigimiz senin ilk dogumgunune mi geldi dedim..abartiyosun boşver diyor..üstünde diğer şeyler olunca iyice sinirlendim
Olabilir arkadaş kalarak ayrılmışlar diye yorum yapacaktım ki bunu gördüm. 8 sene kutlama eski eş evlenince kutla. Orada bi sıkıntı var evet beni de rahatsız ederdi bu durum. Siz güzelce konuşun eşinizle çizgiyi çeksin. Eşim rahatsız oluyor falan da demesin kendini çeksin cevap vermesin anlar karşı taraf. Sizin rahatsızlığınızı anlarsa daha da coşabilir genelde böyle tipler var çünkü 😏

Olabilir arkadaş kalarak ayrılmışlar diye yorum yapacaktım ki bunu gördüm. 8 sene kutlama eski eş evlenince kutla. Orada bi sıkıntı var evet beni de rahatsız ederdi bu durum. Siz güzelce konuşun eşinizle çizgiyi çeksin. Eşim rahatsız oluyor falan da demesin kendini çeksin cevap vermesin anlar karşı taraf. Sizin rahatsızlığınızı anlarsa daha da coşabilir genelde böyle tipler var çünkü 😏
Konuştum yani çocukla alakalı herşey olabilir goruseceksin edeceksin dedim .ama çocuk dışında alakasiz mevzular yüzünden irtibat kurması istemiyorum dedim ..sen kötü niyetli düşünüyorsun yavrum deyip duruyor..kötü niyet değil rahatsi oluyorum gereksiz geliyor ben eski eşimle çocuk harici irtibata giriyormuyum bizde modern bı şekilde ayrıldık dedim..tamam dedi bidaha gereksiz bişey sorarsa cevap yazmicam dedi..al bak kontrol et telefonu falan diyo..ben telefon kurcalamak istemiyorum..güvenmek istiyorum..sen yapmam gerekeni yapmalısın benim söylememe gerek bile yok dedim..işte bunlari söyledikten sonrada kıskaç biri imajı verdim gibi oldu o yüzden uzuldum

Konu sahibi de şimdiki eşi yokken eski eşiyle konuşuyormuş
Eşi evdeyse mesaj atıyormuş ne gerek var şimdiki eş görse bune gizlilik dese mesela

En azından adamın eşi.mesaj atmış adamda saklamamış yanında konuşmalar yapmış

Siz yanlış anlamissiniz konuyu..eşim kendisi evdeyken acil bı durum olursa arama yapma whatsaptan yaz diyor kendisi bana

Back
X