• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olurmusunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi mutsuzzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mutsuzzz

Ziyaretçi
kızlar meRhaba bana da yaRdımcı olun lütfen.
eşimin iş yoğunluğu nedeniyle bu sene tatile gidemiycez bizde diyoruzki iki üç gün kafamızı dinleyebileceğimiz bir yere gidelim doğayla iç içe olmak istiyoruz yardım edin lütfen fikir verin bana çünkü hiç bir fikrimiz yokkk:a015:

Hafta sonu kaçabileceğimiz şöyle güzel yerler yokmu yaa araştirdim ama bulamadimmm

canım benim tavsiyem antalya ya yaklaşık 1 saat uzaklıkta kumluca yolu üzerinde çıralı beldesi var tam kafa dinlenecek dogal ğüzelliği bozulmamış harika biryer internetten çıralı olimpos tıklayarak girersen foto suna ulaşabilirsina.s

ben istanbulda yaşadığım için bu çevrede 2 yer önericem bizim de haftasonu falan kaçamak yaptığımız.. biri ağva.. ama oraya kışın gitmiştik, dolayısıyla kimsecikler yoktu, çok sakindi, akşamları plajda oturup sohbet edioduk, gündüz de nehirde motorla falan gezmiştik, o sahildeki otelin manzarası da çok güzeldi.. bayağı dinlendiriciydi.. diğer bir alternatif de büyükada daki aya nikola butik pansiyon.. orası biraz tuzlu ama bu mevsimde haftasonu kaçamak yapılacak en güzel yerlerden.. hem önünden denize girebilirsiniz hem de odaları inanılmaz romantik.. ve sahibi aysel hanım da inanılmaz tatlı bir bayan.. ben aya nikolayı kesinlikle öneririm ama çok küçük bi yer ve her giden bida bida gittiğinden erken rezervasyon gerekiyor.. güneyde ise küçük bi yer olarak göcek i öneririm, orası da çok güzel ama denize yürüyerek gidilmiyor, tek kötü tarafı o.. yoksa çok şirin bi yer oarsı da.. ama eşinle kafa dinlemek istediğinden, romantik bi haftasonu için kesinlikle aya nikola diyorum.. internet sitesi var, bakabilirsiniz,zaten odalarından biri de en romanik otel odası ödülü aldı..

evet canım ankaradayım ama bir ayağımda istanbulda sayılır çok gidip geliyoruz.

arkadaşlarım bolu abantın çok güzel olduğunu söylediler ama çevresindeki oteller çok tuzlu geceliği 250 ytl den aşağı değil daha uygun bir oteli pansiyonu falan yokmudur acaba araştırdım gerçekten çok hoş bir yer

aya nikola butik pansiyona bakıcam

her yaz istanbulda olduğumuz için büyük adayı falan biliyorum

Back
X