Örgü yardımcı olurmusunuz

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

kmehtap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
2.436
0
116
43
Samsun
kızlar ben resimdeki paspastan örmek istiyorum bebek odasına düşünüyorum 2-3 tane yapıp aralıklı koyayım değişik durur diye düşündüm
fakat şiş örgüsünden çok anlamam tığ ile örüncede bu paspas pek dolgun durmuyor malesef
bana ortasının şişle nasıl yuvarlak örüldüğünü birde kenarının yaprakları nasıl örülecek (artacakmı eksiltilecekmi her sıradamı kaç sırada bir) tarif edebilecek biri varsa lütfen yardımcı olsun

birde bu kelebeklisini yapmak isterim ama bunun hakkında hiç bir fikrim yok nasıl yapa bilirim

İlk resim olan çiçek desenli ile ilgili bir anlatım buldum sanırım işinize yarar.
Model parca parca örülüyor kıllı ipe patik ipi karıstırıp 5 nolu şişle örülecek.20 den başlayıp 40 kadar cıkarıyoruz her sırada artacak 40 dan sonra 20 ye hersırda büzürek azaltıyoruz 3 tane aynı renk parca daha sonra diger parcada 1 koyu 2 acık 1 koyu 3.parcada 1 koyu 1acık 1koyu 1acık 5 parcadan olusucak. Yan yana dikerek birleştirilecek. 3 tane koyu 2 tane acık kıllı ip 2 tane koyu 1 acık patiklik ip gerekiyor.
alıntıdır.

ben bilsem yardımcı olurdum ama tarifi bile anlamadım, yanlış anlamayın Emadra hanım anlatımınızdan dolayı değil hiç bilmediğimden ötürü anlamadım...kmehtap sana kolay gelsin,inşallah yapabilirsin ve yapınca paylaş bizlerle..

paspaslar ne guzelmış oylee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…