• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi almdc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

almdc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
178
8
68
35
İstanbul
merhaba;

daha önceki konularımdan nişanlımla olan sorunlarımı yazmıştım. nişanlımdan ayrı kalmak beni çok uzuyor bır sura ayrı kaldık ama dayanamadık ve tekrar barıştık. beni sevdiğine eminm bunca sey oldu ama ayrılmadık hep beraber olmak için çabaldık ama ailem gerek ailesiyle olan gerek bu ara verdığımız surade benm uzulmeme olsun çok kızdırlar uzulduler sonuçta ben onları bir kızıyım herşeyin iyi benmde mutlu olmamı ıstıyorlar ama ben nişanlımın ablasıyla geçinemiyorum soğukluk ve ben ne kadar duzelmesı için onnla knuştuysam o bana cvp bile vermedi bende en sonunda çabalamaktan vazgeçtim. nişanlımda ortada kalmak kimin haklı kımın haksız olduğunu belirtmekten kaçınıyo ve beni suçlar gibi konuşuyor yada ben oyle anlıyorum. sonuç olarak ailem istemiyor ama genede bana bırakmış durumdalar ablasınında beni istemediğini davranışlarından anlıyorum.. sözüm acele oldu bohça olayı olmadı nişan yapmadık. düğünde yapmak istemiyorlar nikahtan sonuçta bir kere olcak düğün olsun istiyorum.. bir kaç sorunumuz daha var ama ondan ayrılmakta beni çok üzüyor arada kaldım. idare edemiyorum 2 tarafına sanırım evlenmek ıcın erken bır yaştayım

biraz karışık yazdım kızlar kusura bakmayın ve bana akıl verın nolur...

Siz birbirinizi seviyorsanız görümceye noluyo yaaa.

babaları yok anneside hasta evden fazla çıkamıyor herşeye ablası ve eniştesi karışıyor eşya alırkan falan ben gerçekten çok alttan aldım ama mobilya konusunda ve düğün konusunda patladım artık.. hergun ben arıyorum ben gidiyorum benm babam heryere onları çağırıyor artık onlarda bizmi erkek tarafıyız bune demeye başladılar

21 doğru düzgün ilişkim olan kişiyi herkez direk atladığımı yanlış yaptığımı duşunuyor.

Bana da biraz yasiniz kucuk geldi. Nisanliniz da ayni yasta mi? Meslegi elinde mi? Siz calismayi dusunuyor musunuz?

Bana da biraz yasiniz kucuk geldi. Nisanliniz da ayni yasta mi? Meslegi elinde mi? Siz calismayi dusunuyor musunuz?

biz aynı fabrıkada çalışıyoruz işi iyi çok şükür kalibrasyon teknisyeni 27 yasında nişanlım ama babaları olmadığı için onlarada karşı gelemiyor banada.. benimde işim iyi o konuda sıkıntımız yok ama nişanlım bizim için ev aldı onn kredısıne maaşının baya kısmı gidiyor.

Ewlendiğinizz zaman onun ailesi ve sizin ailenizle ilgili sorunlar
hep gündeme gelicekk buda ewin içinde dewamlı huzursuzluğa yol açıcakk..
Buda sizi yıpratıcakk..
Dünyada tek erkek oymuş gibi dawranmayın dicem ama ne desek nafile şimdi..
Nişanlınız ew almış, umarım görümcenize ve kv yakın değildir..
Mesafe koyun, en azından nişanlına fazla içli dışlı olmak istemiyorum diye uygun bi dille anlatabilirsin..
Hiç görüşmücem demiceksin sonuçta, anlayışla karşılayacaktırr ...

Ewlendiğinizz zaman onun ailesi ve sizin ailenizle ilgili sorunlar
hep gündeme gelicekk buda ewin içinde dewamlı huzursuzluğa yol açıcakk..
Buda sizi yıpratıcakk..
Dünyada tek erkek oymuş gibi dawranmayın dicem ama ne desek nafile şimdi..
Nişanlınız ew almış, umarım görümcenize ve kv yakın değildir..
Mesafe koyun, en azından nişanlına fazla içli dışlı olmak istemiyorum diye uygun bi dille anlatabilirsin..
Hiç görüşmücem demiceksin sonuçta, anlayışla karşılayacaktırr ...

evet benmde ileriye dönük endişelerim var bana oyle dawranan bırıyle ömür boyu nasıl geçeinicem ben elimden geleni yapmasam tamm ama ben nişanlım mutlu olsun die anlaşmaya çalıştım ben alttan aldıkça onu yapmayalım bunu yapmayalım banada yazık bir kere yaşıcam ben bu şeyleri neden ilerde içimde kalsın. evimiz benm aileme yakın onlar bıraz uzakta semt olarak 1 1 buçuk saat var otonbusle. tek oymuş gibi deil ama beni sevdiğine innadığım benmde sevdiğim ilk kişiydi herşeyi onda gördüm ayrılım onu yok etmek olmamış gibi dawranmak zor olucak gibi geliyor. ve aynı yerde çalışıyoruz.

evet benmde ileriye dönük endişelerim var bana oyle dawranan bırıyle ömür boyu nasıl geçeinicem ben elimden geleni yapmasam tamm ama ben nişanlım mutlu olsun die anlaşmaya çalıştım ben alttan aldıkça onu yapmayalım bunu yapmayalım banada yazık bir kere yaşıcam ben bu şeyleri neden ilerde içimde kalsın. evimiz benm aileme yakın onlar bıraz uzakta semt olarak 1 1 buçuk saat var otonbusle. tek oymuş gibi deil ama beni sevdiğine innadığım benmde sevdiğim ilk kişiydi herşeyi onda gördüm ayrılım onu yok etmek olmamış gibi dawranmak zor olucak gibi geliyor. ve aynı yerde çalışıyoruz.

Nişanlında maaşallah köşeye oturmuş kahvesini eline almış öyle izliyor olanları..
Bişi de diyemiyor, dese ne olucak ekmeğini ablası mı weriyor..
Ewet 1 kere ewleniyorsun, içinde ufte kalmamalı..
Ama şöyle de yapabilirsin, eşya konusuna pek takılma..
Sen ewlendikten sonrada alabilirsin, içinde ne kaldıysa.
Yapılması gerekenler yapılıyor anladığım kadarıyla zaten dimi..
Sen olmasan başkasıda olsa o kadının tawrı aynı olucaktı, senlik bişi değil,
o kişinin karekterinde fesatlık cimrilik warmış demek ki..
Birbirinizi çok sewiyorsanız ve senin arkanda duracağına inanıyorsan nişanlının buyur dewam et..
Ama aklında çok soru işaretleri warsa, düğünü ertele biraz daha düşünn ..

Son düzenleme:
bazı şeylerin yolunda gitmesi için sadece sizin çabalamanız sizi yormuyormu
.nişanlınız neden destek olmuyor size....ne kadardır tanıyorsunuz nisanlınızı......aldığınız ev onun ailesine yakınmı......görümcenize herşeye mudahale etme yetkisini kim verdi....anneniz ne diyor....son soru nişanlınızı seviyormusunuz...başarılar not:istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz

Son düzenleme:
.nişanlınız neden destek olmuyor size....ne kadardır tanıyorsunuz nisanlınızı......aldığınız ev onun ailesine yakınmı......görümcenize herşeye mudahale etme yetkisini kim verdi....anneniz ne diyor....son soru nişanlınızı seviyormusunuz...başarılar not:istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz

evet çok yordu kendimi hiç biyerde rahat huzurlu hısstmıyorum. nişanlım herşeye tamm diyip bıran once evlenmemızı istiyor başımızın çağresıne o zaman bakabiliceğimizi söylüyor. annem babam çok kızgın bız istemiyoruz senı haketmiyorlar dıyolar ama genede bana bıaktılar karar senn diye. 1 buçuk yıldır birlikteyiz 5 6 aydırda nişanlıyız. babaları onlar çok küçükket vefat etmiş anneleri hasta evden pek çıkamıyor koah kendisi nefessiz kalıyor bazen o yüzden herşeyle ablası ilgileniyo. ben nişanlımı haddınden çok sevdım gözümde çok değerli kıldım ama şuan ne hissediyorum bilmiyorum geçen hafta 1 kaç gun ayrılık söz konusu oldu ne annesı ne ablası aramadılar bile siz ne yapıorsunuz diye kımsede ses yok bende. nişanlım aradı konuştuk gene beraberiz suan ama nolcak bilmiyorum

Nişanlında maaşallah köşeye oturmuş kahvesini eline almış öyle izliyor olanları..
Bişi de diyemiyor, dese ne olucak ekmeğini ablası mı weriyor..
Ewet 1 kere ewleniyorsun, içinde ufte kalmamalı..
Ama şöyle de yapabilirsin, eşya konusuna pek takılma..
Sen ewlendikten sonrada alabilirsin, içinde ne kaldıysa.
Yapılması gerekenler yapılıyor anladığım kadarıyla zaten dimi..
Sen olmasan başkasıda olsa o kadının tawrı aynı olucaktı, senlik bişi değil,
o kişinin karekterinde fesatlık cimrilik warmış demek ki..
Birbirinizi çok sewiyorsanız ve senin arkanda duracağına inanıyorsan nişanlının buyur dewam et..
Ama aklında çok soru işaretleri warsa, düğünü ertele biraz daha düşünn ..

maddı olarak zorlukları yok ama herşeyın en ucuzu olsun düğün olmasın nişan olmasın herşeyım yarım yoldu hatta hiç olmıcak:14:

maddı olarak zorlukları yok ama herşeyın en ucuzu olsun düğün olmasın nişan olmasın herşeyım yarım yoldu hatta hiç olmıcak:14:

Ağlamaa düğün için dirett bence nişanlına..
Onunda işine mi geliyodur nedirr hayret bişi ya
:ssz:

geliyor heralde nikahtan gidicem hemen ne düğün ne nişan kınayıda yapan benm kız tarafı yapıo.. çok kafam kaçtı moralim bozuk gerçekten

Yanii millett ikinci ewliliğini yapıyor,
onda bile düğün dernek yapılıyorlar..
Bu kadar nedir yani düğünden kaçtıkları..
Düğün salonuna wereceği para ne kadardır allah aşkına..
Sen eğer düğün konusunda diretirsen, nişanlını kaybetmekten mi korkuyorsun..
Bu yüzden mi sesin çıkmıyor, ama bak yarın öbürgün bunun pişmanlığını çok yaşarsınn..
Senin düğün istemek en doğal hakkınn..
Bu konuda taviz werme, yeterince wermişsin zatenn..

Yanii millett ikinci ewliliğini yapıyor,
onda bile düğün dernek yapılıyorlar..
Bu kadar nedir yani düğünden kaçtıkları..
Düğün salonuna wereceği para ne kadardır allah aşkına..
Sen eğer düğün konusunda diretirsen, nişanlını kaybetmekten mi korkuyorsun..
Bu yüzden mi sesin çıkmıyor, ama bak yarın öbürgün bunun pişmanlığını çok yaşarsınn..
Senin düğün istemek en doğal hakkınn..
Bu konuda taviz werme, yeterince wermişsin zatenn..

düğün konusunda israrlı olduğudum için zaten bu knular buraya kadar geldi ilk once babamız yok kımse gelmez boş olur ddiler üzülürlermiş . babam ddi benm eşim dostum çok merak etmeyın siz ddi. şimdide maddı sorunları problem ediyolar. bende ddim 1 sene daha bekleriz o zamn görümcemde dio o zaman balayına gitmezsınız çözüme bak herşeye yorum yapıyor.

bu arada evimiz benm aileme yakın geçen yaz onn içinde bayağı tartışma olmuştu onlar ayrılmak istemiyormuş. benmde annem babam var ben neden ayrılıyım ki hem o erkek sonuçta kız için daha önemli annesi ben çalışıyorum yardımcı olur ben sıkıştığımda yardım isterdim rahat rahat

düğün konusunda israrlı olduğudum için zaten bu knular buraya kadar geldi ilk once babamız yok kımse gelmez boş olur ddiler üzülürlermiş . babam ddi benm eşim dostum çok merak etmeyın siz ddi. şimdide maddı sorunları problem ediyolar. bende ddim 1 sene daha bekleriz o zamn görümcemde dio o zaman balayına gitmezsınız çözüme bak herşeye yorum yapıyor.

Ozaman ısrarına dewam et..
Diğer konuları nasıll aşarsınız bilmiyorum ama
en azından bu düğün konusunda gerekirse baban alsın
nişanlını karşısına konuşsun:ssz:

Ozaman ısrarına dewam et..
Diğer konuları nasıll aşarsınız bilmiyorum ama
en azından bu düğün konusunda gerekirse baban alsın
nişanlını karşısına konuşsun:ssz:

hafta sonu nişanlım ailesiyle gelmek istediğini söyle ama ben nedense aileme söylemeye çekiniyorum çünkü istemiyorlar fazla benm evlenmemi beni üzdükleri için değer vermediklerini düşünüyorlar.

Back
X