- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Bu ay klomen kullandim ve iliskileri degerlendirdik. 2 senedir de cocugumuz olmuyor tahliller temiz...
Gecen gun kahve pembe akintim oldu 1 pedin ortasini dolduracak kadar.
Bugun randevum vardi. Dun aksamdan beri sol yumurtaligimda sizi ve cekilme seklinde agrim var sabahta saniyelik oldu. Ben kist oldugundan emindim. Ama dr ultrasnda kist yok dedi. Icim rahatladi ama tahlil verdi yarin gel hcg bakalim diye..
Benim adet gunum 1 nisan.
Sizce cok erken degilmi ?
Sadece hcg degil idrar ve hormon vericem (tsh bazen yukselebiliyor ve ailemde guatr hastasi var annrm)
Ben hormon ve ultrason icin gitmistim ama de hcg de bakalim dedi..
Ve onceden merak ediyordum da suan hic merak etmiyorum icimde hiiic istek yok cok cnm skldi cnku hem erken hemde zaten yok.
Hcg baktirdigim tahlillerde de gebelik yok deyip tahlili yorumlamaya devam ederken ben hic dinlemiyorum dr.u.
Cunku aklim gebelik yokta kaliyor
Acaba konussam da yaptirmasammii ??
Cok erken cunku ?
Ne diyorsunuz ?
Not : 28 gunde bir adet oluyorum ve yarin 22.gun
Gecen gun kahve pembe akintim oldu 1 pedin ortasini dolduracak kadar.
Bugun randevum vardi. Dun aksamdan beri sol yumurtaligimda sizi ve cekilme seklinde agrim var sabahta saniyelik oldu. Ben kist oldugundan emindim. Ama dr ultrasnda kist yok dedi. Icim rahatladi ama tahlil verdi yarin gel hcg bakalim diye..
Benim adet gunum 1 nisan.
Sizce cok erken degilmi ?
Sadece hcg degil idrar ve hormon vericem (tsh bazen yukselebiliyor ve ailemde guatr hastasi var annrm)
Ben hormon ve ultrason icin gitmistim ama de hcg de bakalim dedi..
Ve onceden merak ediyordum da suan hic merak etmiyorum icimde hiiic istek yok cok cnm skldi cnku hem erken hemde zaten yok.
Hcg baktirdigim tahlillerde de gebelik yok deyip tahlili yorumlamaya devam ederken ben hic dinlemiyorum dr.u.
Cunku aklim gebelik yokta kaliyor

Acaba konussam da yaptirmasammii ??
Cok erken cunku ?
Ne diyorsunuz ?
Not : 28 gunde bir adet oluyorum ve yarin 22.gun