Nil hanım çokta ilgili gelmedi bana .Özel hastane devlet hastanesi inanın birsuru doktor gezdim en son bayaa ünlü Durdane Nil Okur hanıma gittim oda hicbisey olmadığını gayet normal oldugunu agrinin genetik olabilecegini soylediki annemde anneannemdede boyle olurmus aşırı ağrı ama kusup bayilmazlarmis böyle cekmektense adetin ilk günü majezik ic oyle gecsin dedi doktorumda. Psikolojik olacağını düşünmüyorum çünkü bayılma aşırı ağrı falan psikolojik olabilir ama benim ishal kusma tansiyon dusmesi hepsi oluyo
Bunlarda psikolojik tabanlı, psikosomatik diyorlar. Ruh halinin fiziksel yansıması. Dediğim gibi arkadaşım aynı sizin gibi yıllarca doktor doktor gezdi. En sonunda kadın Doğum dr birisi psikolojik dedi terapi alacaksın dedi. Terapist sancı geldiğinde ne yapması gerektiğini vb anlattı. Şimdi gayet normal kızcağızÖzel hastane devlet hastanesi inanın birsuru doktor gezdim en son bayaa ünlü Durdane Nil Okur hanıma gittim oda hicbisey olmadığını gayet normal oldugunu agrinin genetik olabilecegini soylediki annemde anneannemdede boyle olurmus aşırı ağrı ama kusup bayilmazlarmis böyle cekmektense adetin ilk günü majezik ic oyle gecsin dedi doktorumda. Psikolojik olacağını düşünmüyorum çünkü bayılma aşırı ağrı falan psikolojik olabilir ama benim ishal kusma tansiyon dusmesi hepsi oluyo
Panik atak var bende acaba oda olabilirmi sebebiBunlarda psikolojik tabanlı, psikosomatik diyorlar. Ruh halinin fiziksel yansıması. Dediğim gibi arkadaşım aynı sizin gibi yıllarca doktor doktor gezdi. En sonunda kadın Doğum dr birisi psikolojik dedi terapi alacaksın dedi. Terapist sancı geldiğinde ne yapması gerektiğini vb anlattı. Şimdi gayet normal kızcağız
Tansiyon düşünce kusma gibi belirtiler fazla ağrı ve endişe duymanıza neden oluyordur. Birde kafada artık kodlanmış = regl benim için kabus. Psikolojik sorununuz var demiyorum sakın yanlış anlamayın. Hepimizde olan durum zamanla bilinçaltımıza işliyor bazı şeyler. Dediğim gibi biyolojik semptomlar devamını getiriyor sizde. Panik atağı andırıyor. Medrla tansiyonunuzun düşmesi devamını yaşayacağınızı bildiğinden olduğundan fazla belirtiler ortaya çıkarıyor. En azından sıkıntı rahimde değil şanlısınız inşallah bebek olursa bir süre adet olmamak olumlu sonuçlar doğurur sizin için. Ayda bir Ağrı kesicinin zararı olmaz çekmeyin boşuna. Ama takibi düzenli yapın gebelik oluşursa adet ağrısına benziyor test yapmadan gecikme olmadan ilaç almayın. Yada parol veya minoset kullanın. Günde 3 taneye kadar alabilirsiniz emin olmadan majezik falan kullanmayın.Özel hastane devlet hastanesi inanın birsuru doktor gezdim en son bayaa ünlü Durdane Nil Okur hanıma gittim oda hicbisey olmadığını gayet normal oldugunu agrinin genetik olabilecegini soylediki annemde anneannemdede boyle olurmus aşırı ağrı ama kusup bayilmazlarmis böyle cekmektense adetin ilk günü majezik ic oyle gecsin dedi doktorumda. Psikolojik olacağını düşünmüyorum çünkü bayılma aşırı ağrı falan psikolojik olabilir ama benim ishal kusma tansiyon dusmesi hepsi oluyo
Zararı olur mu bilmeden 1 kez yeni gebelikte majezik kullanmanin cunku beklesemcok kotu oluyorum beklemesem bebek olsa kotu mu olur zarar mi verir korkuyormTansiyon düşünce kusma gibi belirtiler fazla ağrı ve endişe duymanıza neden oluyordur. Birde kafada artık kodlanmış = regl benim için kabus. Psikolojik sorununuz var demiyorum sakın yanlış anlamayın. Hepimizde olan durum zamanla bilinçaltımıza işliyor bazı şeyler. Dediğim gibi biyolojik semptomlar devamını getiriyor sizde. Panik atağı andırıyor. Medrla tansiyonunuzun düşmesi devamını yaşayacağınızı bildiğinden olduğundan fazla belirtiler ortaya çıkarıyor. En azından sıkıntı rahimde değil şanlısınız inşallah bebek olursa bir süre adet olmamak olumlu sonuçlar doğurur sizin için. Ayda bir Ağrı kesicinin zararı olmaz çekmeyin boşuna. Ama takibi düzenli yapın gebelik oluşursa adet ağrısına benziyor test yapmadan gecikme olmadan ilaç almayın. Yada parol veya minoset kullanın. Günde 3 taneye kadar alabilirsiniz emin olmadan majezik falan kullanmayın.
Zararı olur mu bilmeden 1 kez yeni gebelikte majezik kullanmanin cunku beklesemcok kotu oluyorum beklemesem bebek olsa kotu mu olur zarar mi verir korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?