• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olursanız belkide artık kafayı yemekte olan birine yardımcı olursunuz

Bende ayni durumdayim ayni duygulari durumlari yasiyoruz. Canimdan cok sevdigimde bi sevgilim var evlilik yolundayiz iliskimizin en basindan beri cok zaman soylemeyi denedim ama yapamadim olmadi.. simdide cok korkuyorum cok endiseliyim soylersem beni kabul etse bile aklinim biyerlerinde hep kalicak. Dedigin gibi o buyusu bozulck bazi seylerin. Ne ypicgmi hic bilmiyorum evlenen arkdaslarimi gordukce cok imreniyorum.. bende onlr gbi mutlu olabilcekmiyim diye dusunuyorum. Cok zor. Cok..

Merhaba csnım durumuna üzüldüm bence hiç vakit kaybetmeden jinekologa gidip bu konuyu görüş ve sakın bu konudan en yakınına bile bahsetme bir erkek taparcasına sevse bile bunu söyledigin zaman 360 derece döner bu olayı göm üstüne toprak at unut kendini kız olduguna önce sen inandır ve cerrahi operasyon geçir insallah hersey gönlünce olsun

Ben de aynı sorunu yaşıyorum yeni evlileri gördükçe evli bayanları gördükçe beynimde bu soru acaba bende kanama olur mu diye çünkü ben de benzer bir olay yaşadım tam ilişkiye girmedim ama sonrasında iki damla kanama gördüm evlilik hazırlığı yapıyorum ayrıca ama içim vicdanım bitiyor çook pişmanım dikim ben de düşünmüyorum ya da korkuyorum diyelim daha muayene bile olmadım düşüncesi bile kalbimi yoruyor esnek zar madem var kanamam olmazsa bana inanmalı kocam diyorum ya da kendimi kandırıyorum ama çok yoruldum artık

Ya bişey dicem ben bakire bi şekilde evlendim ve kanamam olmadı . Eşim sormadı bile , tıbbi olarak (partner kibarsa) olmama ihtimali de çok fazla zaten .
Bi arkadaşımın mesela az bi kanaması olmuş bi damla , o da utandığı için eşine göstermeden yıkamış . Onunda eşi sormamış.
Yahu evleneceğiniz adam sizi seçtiyse ve ahlakınızdan da eminse onu sorgulamaz ki.
Yani hala o kana bakan var mı ya ?

Bence diktirmek yerine yanınıza kırmızı sıvı bişey alın , adam zaten ilk gece kendisinden geçer , döküverin madem

Sağolun içimi rahatlattınız gerçekten insanlar ne sorunlarla uğraşırken Benin bunu sorun etmem bazen saçma geliyo ama beynimi hep kemiriyor işte...

diktirmeyi dusunenler sizce hangi doktoru secmeliyiz hangisi guvenilir diken yokmu

Bende Anadolu yakasında araştırma yapmıştım gerçi ben hala kararsızım çünkü benim tam bir ilişkim olmamıştı. Yeşim yerçok 20 gün önceden dikim yapıyorum dedi o da mantıklı geldi bi de filiz Çatak olabilir gibi geldi. Ve bişey sorucam madem bu kan sadece bekaret sembolü değil sonuçta esnek olan var dikim imkanı var erkeklerin bu olaya kesin bakmaması lazım oldu kan gelmedi esnek deyip geçmesi zor birşey mi nasıl kabul edilebilir hadi beni doktora götür demek kendimizi ezdirmememiz gerekli diye sorguluyorum hep. Ama duygusal düşününce işin içinden bende çıkamıyorum

Back
X