Yardımcı olursanız sevinirim

MetinHande

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
37
11
8
27
Arkadaşım birine aşık ama ne yazıkki hem aynı şehirde değiller hemde o kişinin benim arkadaşımdan haberi yok etrafında ki kimseyi tanımıyor uzaktan bir kaç kez gördü sürekli takip ediyor sosyal medyadan o kişinin sevgilisi yok, ben açılmasını istiyorum belki sonu güzel olucak iyi veya kötü bir şey kaybetmezsin diyorum ama korkuyor kendisi ailevi sıkıntılarndan dolayı dışardan okuyor ama herşeyi araştırır gayet bilgili hanımefendi birisi çocuk mühendis olduğu için kendisini küçük görüyor ben çok üzülüyorum açılsa bile ne yazacağını bilmiyor nasıl yol izlememiz gerektiği konusunda kararsızız fikirleriniz kıymetli olucaktır bizim için ne yapmalyz gerçekten seviyor ilk aşkı :(

Açılmasın kimseye arkadaş.
Kompleksli yapısı var ve adam bunu anlarsa ezik ezik ezikler kızı.

Bence acilsin çocuk muhendistir çevresinde ne kadar kiz olabilir ki. Onlar kitlikta canim hic öyle muhendis filan diye dusunmesin.

Bence acilsin çocuk muhendistir çevresinde ne kadar kiz olabilir ki. Onlar kitlikta canim hic öyle muhendis filan diye dusunmesin.
Insan bazen kaderini kendisi yazar bende açılmasını istiyorum normalde özgüven sahibi birisi kendisi ama bu kişiye gelince kedi gibi ürkek ve korkak kendisini küçük görür gibi tavırlar yapıyor çok üzülüyorum teşekkür ederim yorumunuz için

Kendine güveni yoksa hiç o işlere girmesin üzülüp burada paylaşıyorlar sonra....

Oncelikle özgüven sahibi olsun , hayatta kimse insanin kendisinden onemli degildir. Karsi taraf muhendis se bu onu on numara yapmaz mühim olan insan olabilmeyi basarmak.. Acilmak konusuna gelince bence de açilsin. Çunku acilmadikca platoniklesecek bu durum. Ulasilmaz olan saplanti haline donusuyor malesef..

Direk seni seviyorum demesin tabi ama arkadasca tanisarak işe başlayabilir

Back
X