Merhaba, biraz heyecanlıyım. Kelimeleri tam toparlayamazsam kusura bakmayın :) Şimdi şöyle konuya gireyim ben 19 yaşındayım. Annemle geçen seneden beri gittiğimiz bir tostçu var. Tostları çok değişik ve güzel gerçekten, mekanı da ferah ve geniş. Geçen sene bu mekanda yaşlı bir kadın ve genç bir kadın vardı burayı işleten. ( Sanırım anne kızlar). Her neyse, biz çok uzun zamandır bu mekana gitmemiştik. Bugün annemle o mekana gittik. Yine o iki kadın vardı. Bir de yanlarında benim yaşlarımda bir çocuk vardı. O an kalbim hızlı hızlı atmaya başladı. Yani nasıl anlatılır bilemiyorum ama çok hoşlandım. Annemle siparişlerimizi verdik oturduk. Tostlarımız geldi ben tuz istedim bu çocuk getirdi teşekkür ederim dedim yüzüne bakamadan. Rica ederim dedi. Neden sonra bu çocuk masamıza geldi küllük bıraktı gitti. Annem de ben de şaşırdık durup dururken niye küllük koydu ki dedik. İkimiz de sigara içmiyoruz çünkü. Tabi ki bundan bir anlam çıkarmıyorum öylesine bir hareket de olabilir, sadece yazmak istedim. Bu çocuk muhtemelen o yaşlı kadının torunu, genç kadının da oğlu. Çok heyecanlıyım nasıl bir yol izlemeliyim değerli yorumlarınızı bekliyorum.