Saç Rengi ve Saç Boyama yardimci olursaniz sevinirim

once

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
444
4
0
İstanbul
Arkadaslar ben ilk defa kuafore gidip sacimi boyatacam))) oyuzden acemiyim ve bi kac sorum var bu konuda,cevaplarsaniz cok sevinirim))

Sacim kahverengi, sacimi actirip koyu sariya boyatmak istiyorum. Kuafore gitsem bunu istesem nasil bir yol izleyecek? Sacimin rengini acacak ondan sonra hemen mi boyacak istedigim renge? yada bi kac gun gecmesini mi isteyecek? Hem sacimin rengini actirmak hemde istedigim renge boyatmak ne kadar tutar? buarada sacim omuzlarima kadar. fiyati ne olur? tahmin olarak.

Bu islemleri yapip sacini boyatanlar mutlaka vardir forumda))) lutfen yardimsi olun bana.:93:

önce açıp arkasına hemen boyuycaktır kendi rengiyse daha kolay açılması.yani açıcıyı çok bekletmez.fiyat olarak da çok değişio kuaforden kuafore ama 100 civarı olur die düşünüyorm

evet cnm önce acıp arkasından boya işlemini yapıorlar ama ben senın yerinde olsam doğallıgını hiç bozmam çünkü ben kendi saçlarımı sarı yapcam derken iyice mahvetmiştim :96:

cevaplariniz icin cok tesekkur ederim))) ben okadar sari yapmicam. cok acik bi renk istemiyorum zaten. istedigim rengi tarif edemiyorum((( bir resim var. kuafore gostercem. cok dusundum ama bi kere olsun bunu denemek istiyorum))) degisiklik istiyorum yani)))) ins pisman olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…