Merhaba ben sayfaya yeni üye oldum ve kisa bir zaman önce üzücü bir olay yasadim sorun eski is arkadasimin is yerinden aldigi düsük not belgesiydi o kadar sinirlenmistiki is verenimize mahkemeye vermeye kadar geldi...ve bana sordu sen arkamda dururmusun benim icin sende mahkemede konusurmusun destek cikarmisin diye bende istemedim cünkü eski is verenim iyi bir insan ve is arkadasim güzel calisiyor olabilirdi fakat onun haricinde sorumsuz is saatlerinde olsun doktordan keyfi recete alip evde oturan patrona saygisiz davranan bir kisilige sahip dik kafali biri yani ama yinede severdim kendisini cünkü ne benim ona nede onun bana zarari dokunmamisti. Düsük nota grlince bende hakettigini düsünüyorum ama ben bunu arkadasima diyemedim gönlü kirilmasin zaten o an sinirli diye hem desemde kavga etcektik kesin.. cünkü arkadasim cok ben merkezci bir yapida hep o hakli olcak hep ona hak verilcek.. bende ona mahkemeye cikip seni savunamam karismak istemiyorum diyince bu benle irtibati kesti ve görüsmek istemedigini söyledi nummarami sildi fln. Bende hiccccc üstelemedim sadece böyle bir konu yüzünden arkadasligimizi bozdugunun üzücü oldugunu ama saygi duydugumu belirttim. Allah askina söylermisiniz burda benim sucum ne? Hani cooook samimiyiz desem öyle degil arkadaslik iliskisi normal bir düzeyde eskiden is yerinde sürekli beraber oldugumuzdan eskiden daha samimiydik ama isten ayrildim ayrilali nadir görüsürüz. Ben üzüldüm böyle olmasina ama bir yandanda sevindim cünkü böyle bir konu yüzünden beni sileni ben hayatimda zaten istemem .. buraya bu konuyu yazis maksatimda sizden fikir almak gercekten haklimiyim haksizmiyim siz olsaydiniz ne yapardiniz diye.. eski is verenim olsa bile yinede patronumuz iyi bir insan biryerde görsem yüz yüze bakamicak duruma neden geleyimki hem bana bir zarari dokunmadiki diye düsündüm .. sizden yorum bekliyorum arkadaslar