yardimcii olun lutfen. durum biraz karisik da.

kaymerikaa

sen bana yangın ol, ben sana rüzgar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
750
363
arkadaslar benim kocamla sorunlarim var . biraz problemli olarak evlendik. evlenmeden once ona deliler gbi asiktim cok mutluydum onunla olmaktan kısaca bulutlarin uzerindeydim. sonra nisanlandik evlendik cocuktan bi soguma geldi bana. ya oyle biseyki yannda durmak istemiyorum. uzakta olmak istiyorm . sizce sebebi ne ve ne yapmaliym :S

Size, sizin hayal ettiğiniz gibi davranmadıysa o gözünüzdeki toz pembe ekran kalkmıştır.
Ki zaten sorunlu evlenmişsiniz.
Yinede sorayım ne yaptıda soğudunuz? Yani kavga hır gür falan mı yoka ailevi mi biraz açarsanız

ne kadar süredir evlisiniz?
esinizden mi sogudunuz? cinsellikten mi? davranislarindan mi?
tam olarak nedir sizi sogutan?

Yapılacak birşey yok acı ama gerçek..
Yok aşık olayım diye çabalayamazsınız.Soğudun mu olay bitmiştir.
Bence kırmadan usulünce ayrılmak gerek.
Yoksa hayat zindan olur onun içinde senin içinde.
Size tavsiyem emin olmadan ciddi olmayın.

Yaşınız kaç acaba ve de eşinizin yaşı kaç acaba evliliğe çok erken karar vermiş olabilir misiniz?

esinizden soguma sebepleri olmali birden bire sogumaz insan.konuyu biraz daha acarsan yardimci olabiliriz

birden biremi soğudunuz?
sizi soğumaya iten davranışlarımı oldu?

Cok genc olmalisiniz.. Esinize cocuk dediginize gore.. Gerci ben de daha 22 yasindayim, benden de kucuksunuz belki de..

Belki evlenirken yasadiginiz sikintilar etkilemistir sizi. O yuzden biraz sogukluk olmustur.

arkadaslar benim kocamla sorunlarim var . biraz problemli olarak evlendik. evlenmeden once ona deliler gbi asiktim cok mutluydum onunla olmaktan kısaca bulutlarin uzerindeydim. sonra nisanlandik evlendik cocuktan bi soguma geldi bana. ya oyle biseyki yannda durmak istemiyorum. uzakta olmak istiyorm . sizce sebebi ne ve ne yapmaliym :S
19 yaşında mısın gerçekten? Eşinde mi 19-20 yaşlarında. Sebebi bu olabilir.

esimde yirmi bir yasinda. cok kiskancti nisanlilik doneminde cok canmi skti defalarca ayrilmak istedim ama her seferinde beni geri dondurmeyi beceriyodu. simdi diyeceksiniz kendi elinle gidip evlenmissin diye ama kendni nasil affettirdgni bilemiyorum.

Çocuk dediğin şey çocuk yapmaktan mı soğudun?
yani eşine çocuk dediğini sanmıyorum ama ne demek istediğini anlamadım?

Sebebi evlilik öncesi yaşanan tatsızlıklar olabilir :KK43:

ya bilmiyorum iste yasim kucuk daha benmi abartiyorm bseyleri diyorum sonra yok canm ben hakliyim o haksiz diyorum. cok zor bi durum.

eh konuyu okudum neden olabilir diye düşündüm ki yaşların 19-21 olduğu meydana çıktı.
bu şekilde olması çok doğal karı-koca olmaya ve evliliği taşımaya hazır değilmişsiniz bu çok açık.
evlilikten ziyade çalkantılı flört gibi çünkü.

Bende sanıyorum ki çocuk yaptınızda çocuktan sonra soğudun eşinden. Eşine çocuk demekten vazgeçerek başlayabilirsin tekrar ısınmaya

Sorun sizin yasinizda degil. esinizin yasinda. Sizden 5 6 yaş büyük olsaydi hic olmazsa dengeyi kurardi. Ama ikiniz de kucuksunuz.. Tabiki cok sorun cikar..

Adet döneminizdemisin? Benimde heray bi soğuma gelir sevgilime karsı ne yapsa gıcık olurum ilk 2 günü :))

X