yardımcıOlunLütfenn..

bireses

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
53
6
13
29
Kızlar 4 bucuk ay önce ınternette bırıyle tanıştım yanı eskı sevgılımle ışte bı sıtede aslında ısım falan yok öyle görüntülü ve ona ısmını sorduğumda Alp demıştı herneyse.. işte 2 hafta kadar konuştuk baktım cok ıyı bırı güven veren tamam demıştı bekledığım kışı bu cıkmaya başladık herşey yolunda gıdıyodu görüşmeye karar verdık ama daha görüşmedık. Ben bıgun onun arkadası benı eklemıs bende onun profılınde dolasıyodum bırde ne göreyım Benimkinin başka bi profili adı da İbrahim yaanı anlayacağınız bana yalan söylemıs. Nıye? dediğimde ınternette tanıstıgım bırıne gercek adımı söyleyemezdım dedı senınle bu kadar ılerleye bıleceğımızı bılemezdım görüştüğümüzde anlatacaktım dedı.. neyse sımdı ben onunla devam etmelımıyım etmemelı mıyım bılemıyorum.. yardımcı olurmusunuzz :/

Bence devam etme kimbilir başka isimde kaç hesabi var

Bu kadar ileri gideceğini bilememis falan filan bulusunca diyecekmiş bana çok gerçek gibi gelmedi

Net güvenli bir yer değil evet ama boyle iki hesap açarak asil kendi güven zedeliyor haberi yok

Sevgili olmadan yeni sevgilin eski sevgili olmuş..eski sevgilin var olmadan yok olmuş..yeni sevgilin eskiyince kendini yenilemiş..

Ya İbrahim profili de başka kızlar içinse?

Aklıma gelmedı değıl. senın bana ınanman ıcın ıkı profılımı de dondurucam ıkımızın adına bıtane acıcam dedı öylede yaptı. Ama ben yınede güvenemıyorum

bulusunca dıyecekmıydı onuda bılmıyorum süphe edıyorum acıkcası artık her sözünden

bulusunca dıyecekmıydı onuda bılmıyorum süphe edıyorum acıkcası artık her sözünden

Boyle supheli bir ilişkiye hic girme olan sana olur ve insanin içine şüphe düşmeye görsün her yaptığı artik şüphe olur huzur olmaz güven olmaz bunların olmadığı yerde ask sevgi ilişki olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…