yardımcıOlunLütfenn..

Buluşmaya dahi gitme işin içine yalan giriyorsa o ilişkiden hayır gelmez.

evet tek ısmı yalan. cunku sureklı görüntülü konusuyoruz ablasının annesının kardesının vs. gördüm hatta ıs yerındende foto at dedım attı

Nerede çalışıyor? Ben olsam güvenmem. Tanıdığın insanlar bile çatır çatır yüzüne bakarak yalan söylüyor. Kaldı ki görmediğin birisi.

Etrafından vardır mutlaka senden hoşlanan insanlar onlara şans ver. Tekin değil bu işler.

Internetten ciddi ilişki olmaz,gönül eglendirmek, oyalanmak isteyenlerin takıldığı mecraa bence ..sakın buluşma derim sana yalan söylediği için değil internetten buldugun için..

canım haklısında benım bır sürü tanıdıklarım var net üzerınden evlendıler. benım ılıskımın sorunu yalan

benden hoslananlar varda gönül ıste hep baska taraflara konuyor

Tek başına mı gelecektin eğer tekbaşına geleceksen iyi cesaret,daha yaşın genç 18 yaşındasın heralde profilinde 18 yazıyor.

yok türkıyede anaannem var ben normalde oraya gıdıyorum. onunla bulusmaya tek gıtıcektım yaanı okadar cesaretlı değılım

Uzak dur.. Bir benzeri başıma geldi, ya ismini saklayan adamdan hayır gelir mi? Kaldı ki bazı erkekler profesyonel yalancı, bu level atlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…