yardımcıOlunLütfenn..

Kiz olsa cekinir utanir korkar ismini vermeye derim de bir erkek neden vermesin ki diye dusundum simdi sizi tesvik ediyor gibi olmayayim ama ben bu adama guvenmezdim ve gorusmezdim...

Sen belki çok masum samimi yaklasiyorsun olaya ama belki de o değil ve muhtemelen degil yani.. Bir nevi kumar oynayacaksin sonuçları agir olabilir, buna cesaretin var mi?

Sen belki çok masum samimi yaklasiyorsun olaya ama belki de o değil ve muhtemelen degil yani.. Bir nevi kumar oynayacaksin sonuçları agir olabilir, buna cesaretin var mi?

söyle dıyeyım benım bundan öncekı ılıskım 2 ay sürmüstü ve unutmam 3 yılımı aldı. sımdı yenıden asık oldum bukadar aptalca bıtmesını ıstemıyorum ama bıtecek gıbı bıttıde zaten, cesaretımde yok

Aşk falan değil bu emin olabilirsin.. Boşluktan ötürü öyle düşünüyorsun, neyse ki doğru kararı verebilmissin sevindim

Internetten tanıştığın insandan ne beklenir allah aşkına senin gibi kaç kızla konuşuyor allah bilir

Ben bunun benzeri bir hataya düştüm zamanında o da soyadını yalan söylemişti, sonraları pişman oldum inandigima aynisi başına gelmesin diye konuşuyorum...

Neden böyle bir şey yapmayı gerektiğini sordun mu oltaya yem atmayı da dene senin hatun bana özelden mesaj attı diye

Neden böyle bir şey yapmayı gerektiğini sordun mu oltaya yem atmayı da dene senin hatun bana özelden mesaj attı diye

evet sordum. Dedıkı ınternetten tanımadığım bı kıza gercek adımı söylemeye gerek duymadım Senınle bukadar ılerleyebıleceğımı bılemezdım pısmanım bulustuğumuzda söyleyecektım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…