Yardiminiz icin Cok Tesekkurler Meleklere Ek Bir Dert Daha....

Gecegozlucano

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
40
0
86
40
Çorum
Selam Melekler. Diger Basligimda Verdiginiz Destekten Ötürü Cok Tesekkur Ediyorum. Sorun Halloldu. Yanlis Anlasilma Olmus. Kaynana Kayinbabamin israrlari Uzerine O Sekilde Davranmis. Konustum Kaynana ile Dedi Sen Ne istersen Yanindayim Kizim Ben Kayinbabanla Konusup ikna Ettim...Sorun Kayinbabadaymis Ama Bize Kaynanadan Kaynaklaniyor Gibi Aks Ettirildi. Kaynanam Kayinbabamla Konustu Ve Dugun Salonu isi Hal Oldu. Yani istedigimiz Yerde Olacak Dugun Salonumuz. Cok Mutluyum Ama Bir Sorun Daha Var....

Bu kez Sorun Babam...mafoldumben
Babam Nasil Diyim Cok Paracanli Biridir. Kendi Malindan Mulkunden Ustun insanlari Sever Servetinden 1 Kurus Asagisinda Mala Mulke Sahip Olanlari Begenmez.:umursamaz: Benim istedigim Salon Ne Cok Luks Nede Cok Dusuk. Orta Bir Yer Ama Harika Bir Yer Bence. Fakat Babam Karsi Cikti Ben Karismiyorum Ne Yapiyorsaniz Yapin Nerden Bulastirdiniz Bu Acindan Ölenleri Benim Basima Diyip Duruyo. :1closedeyes:(Acindan Ölen Adamlarin 2 Dairesi 1 Bahce Evi Ve 1 Arabalari Var.......)
Agzimi Acip Birsey Soylemek istemiyorum Cunku Kalp Var Birsey Olursa Cok Kotu Olurum Ben. Hic Affetmem Kendimi... senağlamaSizce Ne Yapayim Nasil Davranayim? Yardim Kizlar :(

ya canm bndede var ondan bitane :( ama tek yapabilcegin sey bu sekilde mutluyum ben de gözüm lüx yerlerde deil
sadece mutluluk ariyorum de
ins. anlayisla karsilar

amanın lafa bak
"acından ölenler.."

senin işin çok zor. yarın babanla eşin arasında anlaşmazlıklar olabilir. baştan önlemini al, fazla muhatap etme 2sini ki sorun çıkmasın

düğün salonu içinse; ben istedim burayı, ben seçtim, daha modern falan dersin. düğün salonu tercih meselesini üstlen ki baban karşı tarafa bozuk atmasın.

Senin isteğin üzerine tutulan bi salon zaten bunu babana anlat,kendi maddi durumu kadar iyi olmadığı içinmi beğenmiyo sadece.:kahve:

Yoksa faklı nedenlerden dolayadamı negatif aileye karşı aceba.:hulya:

Böyle zamanlarda aileler çocukların üstündeki stresi azaltmaları gerekirken malesef bazen böylesine sorun çıkarabiliyorlar.Bence taraf olma,çok fazla yorum yapmaktan kaçın düğüne kadar.ıki aileyide çok bir araya getirmemeye çalış ki herhangi bi gerginlik kırgınlık çıkmasın düğün üstü.

Malesef oluyor böyle şeyler, takma kafana zamanla düzelir,siz nişanlınla birbirinize bakın onların dediklerini de kırmadan geçiştirmeye bakın Allah yardımcınız olsun...

amanın lafa bak
"acından ölenler.."

senin işin çok zor. yarın babanla eşin arasında anlaşmazlıklar olabilir. baştan önlemini al, fazla muhatap etme 2sini ki sorun çıkmasın

düğün salonu içinse; ben istedim burayı, ben seçtim, daha modern falan dersin. düğün salonu tercih meselesini üstlen ki baban karşı tarafa bozuk atmasın.

Hepinize Cok Tesekkur Ediyorum Desteginizden Dolayi En Can Alici Bolume Fikrini Yazdigindan Dolayi Margherita Arkadasimin Yazisini Alinti Yaparak Cevap Vermek istedim Umarim Kirilmazsiniz.

Canim isin Garip Tarafi Babam Onlarin Yaninda Okadar iyi Okadar Sevecen Cana Yakinki:içelim: Adamlar Sorun Yok Saniyorlar. Onlarin Yaninda Dedigi Kizimizla Oglumuz Karar Versin Bize Soylesinler Biz Yapalim.vereliniortak Onlarin Dugunu Falan Filan. Ama Bizim Yanimizda Ates Kesiliyo Adam kötükedihüsoVe Burnumuzdan Getiriyo.

madem sadece sizin yanınızda böyle yapıyor güzelce açıklamanı yap. hala ters bişiy derse tamam zaten herşeye stresliyim bir de buna takalım. sen neresini istiyorsan söyle orasını tutsunlar madem diye sitem et. iki üç gün mutsuz dur. nasıl olsa hiç bir aile kıyamaz kızının üzülmesine.

Canim isin Garip Tarafi Babam Onlarin Yaninda Okadar iyi Okadar Sevecen Cana Yakinki:içelim: Adamlar Sorun Yok Saniyorlar. Onlarin Yaninda Dedigi Kizimizla Oglumuz Karar Versin Bize Soylesinler Biz Yapalim.vereliniortak Onlarin Dugunu Falan Filan. Ama Bizim Yanimizda Ates Kesiliyo Adam kötükedihüsoVe Burnumuzdan Getiriyo.[/QUOTE]

Canım benim ki de öyleydi,şimdi aynısını kardeşime yapıyor.Onlar yokken oooo laf üstüne laf ama bizimki gitmem,gelmesinler falan der genelde.İşin zor sabır etmekten başka çare yok.Şu zamanlarında kalp kırarsan valla sonra insanın önüne koyuyorlar,öyle dedin böyle yaptın diye haberin olsun

yanlış anlamayın ama yada anlayı farketmez bu mezardaki dedemde olsa düşüncem aynıdır. bir insanı maddi açıdan kefeye koyup,kendi kafasınca tartıp,ona göre yorum yapan insanlardan nefret ediyorum.

madem babanız beğenmiyor,kendi yapsın düğünü bu çok iyi bir fikir?
kaynatanız sizin aileniz için söylese yada nişanlınız söyletse hoş olmazdı dimi?
bence babanızla konuşun,gururunuzun kırıldığını,nişanlınızın ailesi sizinde artık aileniz olduğunu ve bir ömür boyu beraber geçireceğinizi anlatın.
kısacası babanıza sizin huzur ve mutluluğunuza çomak sokmaması gerektiğini söyleyin ama ağır bir dille değil.zemuszemus

baban kıskanıyor olamazmı? baska bır ılen daha olacak. bunca sene senın ıcın aılenın tek erkegı oydu. ne bılım bazı adamlar var ole kızları yada ogulları evlenırken kıskanırlar kaynanadan daha cok trıp ataralar. laf ederler.

Hiçbirşey söyleme. Bunca zaman babanın karakterini çözmüşsün. Ne desen ne yapsan değişmez. İdare et zaten yakında evlenip gideceksin. Kalpler düğün zamanları nedense çok kırılmaya müsait olur. Ve sanki evlenen sen değilmişsin gibi herkes alıngandır.
Üzme kendini bu günlerin tadını çıkar.

Back
X