• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınız lazım!

arkadaşlarylayken neden msj atsınki? bnm 6 yıllık ilişkim var ben arkadaşlarının yanındayken boğmam sevgilimi hiç gerek yok. aynı sekilde bende arkadaşlarımlayken sevgilimin bana msj atmasını istemiyorum çnkü msjlaşmak arkadaşlarıma saygısızlık. nerde olduğumuzu haber veririz okadar dahada konuşmayız eve gittiğide konuşuyoruz o ayrı

6 yıl mııııı? demek işin sırrı boğmamakta

senin aklın başına gerçekten gelmiş sevgilimin kurduğu cümlelerin benzerleri o da düşünsene ben millete telefonla uğraşmayın diyorum ama ben uğraşıyorum olur mu diyor böyle söyleyince bir şey diyemiyorum çünkü ben de sevmem arkadaşlarımlayken özgür olmak hoşuma gider o bunu yapabiliyor ama ben biraz sıkıyorum bir de fazla da belli etmemeye çalışıyorum bir de tam sıksam şimdiye giderdi zaten :9:

Aynen canım..
benim akıl başa geldi de adam gitti yahu :(
hayırlısı artık..

Asliiiiiii yoksa biz kardeş miyiz :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olabilir :) mutluluk duyarım :21:

Aynen canım..
benim akıl başa geldi de adam gitti yahu :(
hayırlısı artık..

belli olmaz belki senin düzeldiğine inanırsa dönebilir dönmese bile artık çok daha rahat olursun ilişkilerde algın değişmiş daha rahat davranırsan daha olumlu sonuç alcağını biliyorsun ben de biliyorum onu da uygulayamıyorum :1:

canım yanıncaya kadar senin gibi düşünen biri olarak söylüyorum bunları canım,
boğma çocuğu..
ayrılmak isteyen erkek ayrılır nettir... bizim gibi değiller denemezler.
arkadaşlarıyla otururken sohbet ediyordur, içiyordur ne bileyim pes tavla falan oynuyordur. erkekler özellikle telefonu sürekli ellerinde sürekli mesaj trafiği yaşamayı sevmiyorlar yani kabul et bunu. ki bence bu çok çok normal. sen muhtemelen evde yalnızsın o dakikalarda tek uğraşın mesaj oluyor ondan böyle hissediyorsun. sende git bi arkadaşında kal, ders çalış , diziye başla ne bileyim..
yormayın birbirinizi sevgiye inanıyorsan..

dediğim gibi benim ağzım yandı senin ki yanmasın canım. sevgisine inanıp güvenmek en en güzel his şu hayatta. sıkma, boğma, yorma ne onu, ne kendinizi nede ilişkinizi.

Bu dediklerinizi yapmayı ben de o kadar çok istiyorum ki.. Aramız bozula bozula düzelmeye çalışıyorum ve anlamıyorumki bitiyor aslında..

Bu dediklerinizi yapmayı ben de o kadar çok istiyorum ki.. Aramız bozula bozula düzelmeye çalışıyorum ve anlamıyorumki bitiyor aslında..

yapmak mecburiyetinde kalınca anlıyor insan canım :(
neden cevap vermiyorsun? diye hesap sorduğun insana ne yapıyorsun? bile diyemiyorsun an geliyor.. :(
yapma nolur..

Back
X