• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yardımınıza çok ihtiyacım var..(Aynalı gardrop konusunda)

merhabalar kızlar benim gardrop boydan boya ayna ve çok memnunum iyiki öyle almışım çok güzel duruyo ve yatak odasını büyük gösteriyo. temizliğe gelince çok sık kirlenmiyor silme işleminide camsille hallediyorum. çok kolay oluyor şiddetle tavsiye ediyorum zemuszemus

Tavsiyeleri dikkate alıp aynalı alıcam bende ama bi karar verebilsem,bi seçebilsem..Ne çok kararsız kaldım ben yaaa:(

valla canım eklediğin gardırop bana pencere gibi geldi.benimde gardırobum aynalı ama böyle tamamı ayna değil.tabi yine son kararı verecek olan sensin.şimdiden hayırlı olsun.kaydirigubbakcemile4

2.sayfaya eklemiş olduğun gardırop çok hoş oldukça modern çizgilere sahip(dekoratör gibi konuştum)sırnaşık şey

eğer evin seninse ya da uzun zaman o evde kalacaksan aynalı dolaptan şaşma hem çok şık oluyor hemde odan küçük olsa bile farklı bi hava katıyor ama sürekli ev değiştireceksen benim gibi aynasız ya da az aynalı bir dolaba yönel derim kendi fikrimce a.s.

merhabalar kızlar benim gardrop boydan boya ayna ve çok memnunum iyiki öyle almışım çok güzel duruyo ve yatak odasını büyük gösteriyo. temizliğe gelince çok sık kirlenmiyor silme işleminide camsille hallediyorum. çok kolay oluyor şiddetle tavsiye ediyorum zemuszemus
İstanbul 'da nereyi önerirsiniz füme tamamen ayna dolap için ?

Back
X