Yardımınıza çok ihtiyacım var en azından son şansımı kalbimin sesiyle kullanmak için

yanlış anlamanı ıstemıyorum ama olayları dramatık hale getırdıgını dusunuyorum
bir ilişkide kadın ve erkek rollerı değiştiğinde o ilişkiden pek hayır gelmiyor işte. sevgilin yeterince mucadeleci birisi değil senin kadar sahip çıkamamış bu ilişkiye. ailesi karşı mı çıkıyor bıkmadan usanmadan anlatmalıydı ailem byle diyor diye seni bırakmayı tercih etmiş..
şimdilik aşkın çok büyük bunları pek önemsemiyorsun ama gün gelip kendini kimin için hırpaladığını otutup düşünürsen kendin için epey üzüleceksin..
4 senen geçmiş.. 4 senen mutlu ya daüzgün geçmiş hayatı paylaşmayı öğrenmişsin bunların hepsi senin için kazançtır.. bu saatten sonra kendini yorma sakın eğer ki seni seviyorsa o senin peşinden gelsin..
kendinden daha fazla fedkarlık yapıp da ilerde ben ne yapmışım değmezmiş deme sonra..
bu da benim yorumumdur..

teşekkür ederim yorumun için tek anlayamadığım taraf dramatik gelen bölüm nedir.henüz 2 haftadır ayrıyım ve her ne kadar karşımdaki işe yaramayan biride olsa ben içimdeki acımı yaşıyorum...sanada herkese de çok teşekkür ediyorum gerçekten.burda herkes bana olması gerekenden fazla şeyler söyledi.sizlerin sayesinde şuanda içim acımıyor ama her defasında söylüyorum hala seviyorum.çok şeyi paylaştık iyi yada kötü.geçen zamana bu kadar korkak olmasına üzülüyorum sadece.dün tüm resimlerini sildim.ona ait olan şeyleri kaldırdım etrafımdan.atılacakları attım.gönderilmesi gerekenleride toparladım.bende kalmasını istemiyorum,atamam da...bundan sonra yapacağım en ufak şey dönmesi için değil zaten.pasta olayı defter olayı diye yazıyorum ya size,onların sebebi döner belki diye değil.eğer dönmesini isteseydim ben bugüne kadar çoktan uçağa atlayıp izmirin yolunu tutmuş olurdum ve barışırdıkta biliyorum.çünkü kısa zaman önce yaptım bunuda...sinirlendim gittim tamam bitirelim yüzüme söyle konusalım bitsin dedim.bitiremedi,oturduk konuştuk ağladık,gezdik ve yine cesaretlendi aklınca ama ben yokken herşey yine terse döndü.o yüzden acı çeksemde,kesinlikle attığım tek bir adım bile dönsün diye değil.giden 4 yıl gitti ama hiçbirşey için geç değil.yaşımın yaşamımın en güzel zamanları bundan sonra başlıyor zaten bunu biliyorum...yaşanmış olan şeyleri paylaştım v

Son düzenleyen: Moderatör:
yanlış anlamanı ıstemıyorum ama olayları dramatık hale getırdıgını dusunuyorum
teşekkür ederim yorumun için tek anlayamadığım taraf dramatik gelen bölüm nedir.henüz 2 haftadır ayrıyım ve her ne kadar karşımdaki işe yaramayan biride olsa ben içimdeki acımı yaşıyorum...sanada herkese de çok teşekkür ediyorum gerçekten.burda herkes bana olması gerekenden fazla şeyler söyledi.sizlerin sayesinde şuanda içim acımıyor ama her defasında söylüyorum seviyorum.çok şeyi paylaştık iyi yada kötü.geçen zamana,bu kadar korkak olmasına üzülüyorum sadece.bundan sonra yapacağım en ufak şey dönmesi için değil zaten.eğer dönmesini isteseydim ben bugüne kadar çoktan uçağa atlayıp izmirin yolunu tutmuş olurdum ve barışırdık biliyorum.çünkü kısa zaman önce yaptım bunu.sinirlendim gittim tamam bitirelim yüzüme söyle konusalım bitsin dedim.bitiremedi,oturduk konuştuk ağladık ve yine cesaretlendi yanımdayken ama ben yokken herşey yine terse döndü.o yüzden acı çeksemde,kesinlikle attığım tek bir adım bile dönsün diye olmaz artık.

canım 2 hafta nedır kı o zamanlarımı çok iyi hatırlıyorum bana herkes yıllık izne çık demişti.iznimi almıştım izinde rüyalarımda o vardı kafayı yemekle burun burunaydım resmen.cok acı çekiyordum nefes alamıyordum resmen dayanacak halim kalmamıştı.tek yapabıldıgım sey Allaha dua etmek ve içimden sevgısını söküp atmaktı yanımda kimseyi istemiyor sokağa çıkamıyordum bıle.geceleri uykumdan kusarak uyanıyordum vücudumun dengesi bozulmuştu ve ne yapacağımı bılemez haldeydım.senın durumun gene cok ıyı bana göre ama ınan boyle kısıler ıcın degmez.askerden sonra bende yaşadım ayrılığı ,ve kendıme göre kendimi suçlu buldum onun çaresizliklerinde ama ınan degmezmiş.bana o zamanlar cok yakın bır arkadaşım sokakta it sürüsü gibi erkekler bırısı cıkar karşına aklını başından alır demişti hakıkaten öyle oldu yanı başımdaki insana deli gibi ilgi görmeye ve yaşamaya başladım.inan geçecek durumunun dramatikliğini anlıyorum ben daha beterlerini yaptım adamın benı ıstemedıgını bıle bıle elımde alkol şişesiyle kapısında sabahladım noldu değmezmiş diyorum.degecek yanı yarın öbür gün evlendiğinde mutlu olmak istemezmisin arkanda güçlü duracak bır erkek ıstemezmısın neden anne-babasının sözünden cıkamayacak kadar aciz birisi ile olasın ki lütfen cok ıyı dusun ve yerınde olsaydım suanki aklımla söylüyorum( o zamanlar yapmış bırısı olarak) hıcbırsey yapma hatta esyalarını sadece kuryeye ver yolla pastayla falan ugrasma sakın.cunku ugrasırsan içi acımayacak hala benı sevıyor dıye dusunecek ve egosu tatmın olacak..

canım 2 hafta nedır kı o zamanlarımı çok iyi hatırlıyorum bana herkes yıllık izne çık demişti.iznimi almıştım izinde rüyalarımda o vardı kafayı yemekle burun burunaydım resmen.cok acı çekiyordum nefes alamıyordum resmen dayanacak halim kalmamıştı.tek yapabıldıgım sey Allaha dua etmek ve içimden sevgısını söküp atmaktı yanımda kimseyi istemiyor sokağa çıkamıyordum bıle.geceleri uykumdan kusarak uyanıyordum vücudumun dengesi bozulmuştu ve ne yapacağımı bılemez haldeydım.senın durumun gene cok ıyı bana göre ama ınan boyle kısıler ıcın degmez.askerden sonra bende yaşadım ayrılığı ,ve kendıme göre kendimi suçlu buldum onun çaresizliklerinde ama ınan degmezmiş.bana o zamanlar cok yakın bır arkadaşım sokakta it sürüsü gibi erkekler bırısı cıkar karşına aklını başından alır demişti hakıkaten öyle oldu yanı başımdaki insana deli gibi ilgi görmeye ve yaşamaya başladım.inan geçecek durumunun dramatikliğini anlıyorum ben daha beterlerini yaptım adamın benı ıstemedıgını bıle bıle elımde alkol şişesiyle kapısında sabahladım noldu değmezmiş diyorum.degecek yanı yarın öbür gün evlendiğinde mutlu olmak istemezmisin arkanda güçlü duracak bır erkek ıstemezmısın neden anne-babasının sözünden cıkamayacak kadar aciz birisi ile olasın ki lütfen cok ıyı dusun ve yerınde olsaydım suanki aklımla söylüyorum( o zamanlar yapmış bırısı olarak) hıcbırsey yapma hatta esyalarını sadece kuryeye ver yolla pastayla falan ugrasma sakın.cunku ugrasırsan içi acımayacak hala benı sevıyor dıye dusunecek ve egosu tatmın olacak..

geçen bir iki güne öncesine kadar bende öyleydim.rüyalarımda görüyordum.evde kimsenin konuşmasını istemiyordum.dün akşam neyi fark ettim biliyormusun?eskiden kendime bakardım ederdim.4 yılın içinde o kadar uzun zaman olduki doğru düzgün bir makyaj yapmayı bırak makyaj malzemesi bile almamışım.her üzüldüğümde kendimi harap etmişim.bir kadının güzelliğine güzellik katan sevgidir ilgidir.sevdiği insanın kendisine verdiği sevgidir.ben kendim durmadan sevgi vermekten kendimi unutmuşum.yanımda olan bir çok insanı,arkadaşlarımı ve bana verdikleri değeri sevgiyi gördükçe çok mutlu oldum.beni sadece bir insanın acizliği bitiremez.bunun farkına varmam çok güzel.bu son ayrılığımızda bir dünya bahanenin ardına sığındığında offf ya yeter artık,atla kurtul demiştim içimden.sonra dedim ki salak mısın ya,3gün belki ağlar belki ağlamaz hayatına bakar.sen hayatına bak mutlu ol ki onunda nasıl mutsuz olduğunu gör...iyi ki boşluğa düşüpte öyle bir aptallık yapmamışım:Saruboceq:.sanırım ondan aciz bir durumda olurdum...

hemen cevaplıyım dramatık hale getirdiğin kısmı sahsi kanaatım olayları duygularınla yorumlaman ve neticesinde hala pasta gondereyım sunu anlasın felan diye düşünceler içinde bulunman.
ya sen bi kere bırak bakalım dönüp dolaşıp sana geliyor mu seni hakkaten seviyor mu
aşk için insan herşeyden ödün verebilir buna hiçbir lafım yok ama yıllar geçtiğinde kendi kendine değmezmiş diyorsun
ben de ne adımlar attım neleri alttan aldım ama bakıyorum ben de kendi çapımda hep duygularımla adım atmışım önceliğim o olmuş kendim olmamışım.. ve bakıyorum şimdi, gereksizmiş anlıyo musun.. bunu kendi kendime dram haline getirmişim sadece..
bunu kendine yapma.. şiirselleştirme duygularını öyküler yazma yani.. acını çek tamam ama zamana bırak akıp gitsin..

geçen bir iki güne öncesine kadar bende öyleydim.rüyalarımda görüyordum.evde kimsenin konuşmasını istemiyordum.dün akşam neyi fark ettim biliyormusun?eskiden kendime bakardım ederdim.4 yılın içinde o kadar uzun zaman olduki doğru düzgün bir makyaj yapmayı bırak makyaj malzemesi bile almamışım.her üzüldüğümde kendimi harap etmişim.bir kadının güzelliğine güzellik katan sevgidir ilgidir.sevdiği insanın kendisine verdiği sevgidir.ben kendim durmadan sevgi vermekten kendimi unutmuşum.yanımda olan bir çok insanı,arkadaşlarımı ve bana verdikleri değeri sevgiyi gördükçe çok mutlu oldum.beni sadece bir insanın acizliği bitiremez.bunun farkına varmam çok güzel.bu son ayrılığımızda bir dünya bahanenin ardına sığındığında offf ya yeter artık,atla kurtul demiştim içimden.sonra dedim ki salak mısın ya,3gün belki ağlar belki ağlamaz hayatına bakar.sen hayatına bak mutlu ol ki onunda nasıl mutsuz olduğunu gör...iyi ki boşluğa düşüpte öyle bir aptallık yapmamışım:Saruboceq:.sanırım ondan aciz bir durumda olurdum...

cnm ıste bu kadar ve hıc ummadıgın anda bırısı cıkacak karşına bak benım suanki erkek arkadaşım bana göre Allah'ın bana vermiş olduğu gözyaşlarımın mükafatı dılerım sende bıran once gercekten kendınden once senı duşunecek sevecek bırısını bulursun...

Şu bir gerçek ki, ona ait defteri göndermek ve pasta olayı, hala bitmemiş duygulardan kaynaklanıyor ve her ne kadar insan kendine itiraf edemese bile , hala acaba olur mu, umuduyla yapılıyor. Kendimden biliyorum. Sen bu insan için ne yaparsan yap, zerre kadar değeri yok inan. ıstediğini söyle, duymaz, duysa da anlamaz. Biten bitmiş onda. Bitmese insan sevdiğininden böyle ayrı kalabilir mi? Bak sen ne hallere düşmüşsün. Ben senelerce nefes alamadığımı ve her gece öleceğimi sandım. Çoğu gece uyku uyumayıp, ağlamaktan, işe gidemediğim, çok rahatsızlandığım zamanlar oldu. Peki ya karşıdaki, bunun zerre kadarını yaşamadığını biliyorsun, çokta rahat hayatına devam ediyordur.

ınsan öyle birşey ki zaman zaman karşıdakine bile hak vermeye başlıyor, ailesi işte ne yapsın filan. Halbuki karşıdaki senden vazgeçmiş, tek gerçek bu.

Ve hayat öyle adaletli ki, sana zamana gelince hakettiğin insanı verecek, bana verdi çok şükür. Aklıma şaşıyorum şimdi, değermiymiş öyle bir insan için diye.

Sizi neden istemediklerini bilemiyorum. Ancak yazdiklarinizdan güclü,kisilikli bir insan oldugunuz izlenimini edindim. Bazilarina göre bu bir kusurdur.; itaatkar, boyun egen kadin isterler.
Akilli ve güclü kadinlari ancak akilli ve kendine güveni tam olan erkekler mutlu edebilir.

hemen cevaplıyım dramatık hale getirdiğin kısmı sahsi kanaatım olayları duygularınla yorumlaman ve neticesinde hala pasta gondereyım sunu anlasın felan diye düşünceler içinde bulunman.
ya sen bi kere bırak bakalım dönüp dolaşıp sana geliyor mu seni hakkaten seviyor mu
aşk için insan herşeyden ödün verebilir buna hiçbir lafım yok ama yıllar geçtiğinde kendi kendine değmezmiş diyorsun
ben de ne adımlar attım neleri alttan aldım ama bakıyorum ben de kendi çapımda hep duygularımla adım atmışım önceliğim o olmuş kendim olmamışım.. ve bakıyorum şimdi, gereksizmiş anlıyo musun.. bunu kendi kendime dram haline getirmişim sadece..
bunu kendine yapma.. şiirselleştirme duygularını öyküler yazma yani.. acını çek tamam ama zamana bırak akıp gitsin..

canım anlıyorum ne demek istediğini ama önemli bir nokta var ki herkes önce acısını çekmiş,mücadele etmiş.sonra sonra vazgeçmiş.mücadele adına bişey söylemiyorum çünkü artık yapabileceğim birşey yok.kapısına gidip kolundan tutup kaçırcak değilim:roflol: ama acımı yaşıyorum.yazdıklarımda gerçek hislerim.bişeyleri yaşamadan yazamaz insan.hala face ine girip bakıyorum.bişeyler görünce sinirleniyorum.kızıyorum ama şu varki anca zamanla geçer bunlar.dönücek mi bakalım diyosun ya...dönücek eminim.bu ilk ayrılık değil,ama artık herşey o kadar bittiki.hayatımda olsada acı çekicem yine.böyle geldi o böyle gider.zamanın şu diliminde olması gereken şey oluyor ve acı çekiyorum.sinirleniyorum ama duruluyorum sonra...

Şu bir gerçek ki, ona ait defteri göndermek ve pasta olayı, hala bitmemiş duygulardan kaynaklanıyor ve her ne kadar insan kendine itiraf edemese bile , hala acaba olur mu, umuduyla yapılıyor. Kendimden biliyorum. Sen bu insan için ne yaparsan yap, zerre kadar değeri yok inan. İstediğini söyle, duymaz, duysa da anlamaz. Biten bitmiş onda. Bitmese insan sevdiğininden böyle ayrı kalabilir mi? Bak sen ne hallere düşmüşsün. Ben senelerce nefes alamadığımı ve her gece öleceğimi sandım. Çoğu gece uyku uyumayıp, ağlamaktan, işe gidemediğim, çok rahatsızlandığım zamanlar oldu. Peki ya karşıdaki, bunun zerre kadarını yaşamadığını biliyorsun, çokta rahat hayatına devam ediyordur.

İnsan öyle birşey ki zaman zaman karşıdakine bile hak vermeye başlıyor, ailesi işte ne yapsın filan. Halbuki karşıdaki senden vazgeçmiş, tek gerçek bu.

Ve hayat öyle adaletli ki, sana zamana gelince hakettiğin insanı verecek, bana verdi çok şükür. Aklıma şaşıyorum şimdi, değermiymiş öyle bir insan için diye.

canım bitmediki zaten içimde.ara ara hala üzülüyorum ama o kadar da öldüm bittim diyecek duruma gelmiyorum.eskiden oluyordu ama artık alışkanlık oldu sanırım bu ayrılıp barışmalar.eninde sonunda o dönüyor ama bu son ayrılıkta ben çok kırıldım.hepsinde kırılmıştım ama görmüyordum bi şekilde.şimdi ise geçmiştekiler bile durup durup aklıma geliyor.

şimdi ben size bişey anlatıcam yorumunuzu merak ediyorum.bugüne kadar her ayrılmamızda hemen beni msnden silerdi.yine sildi.face den de sildi...şifrelerini değiştirmezdi ama hiç.(ben senin girdiğini bilmiyormuyum dedi sordum bi kere barışınca neden değiştirmedin diye)yine değiştirmedi şifrelerini.nette fazla takılmazdı biz çıkarken.faceleri kapatıcaktık öyle demişti ama asker arkadaşlarım var bitek benim dedi.benim listemdende tüm erkek arkadaşları sildirdi.biz ayrılınca hemen kız arkadaşlarından eklemiş.bende normal olarak arkadaşlarımı geri ekledim.buda hemen kız falan ekledi.neyse çocukça şeyler bunlar bence.bikaç gün sonra bu yazmış giden gitmiştir gibilerden sanırım.bende yazdım.istediklerim yanımda istemediklerim yolunda diye.bide şehir dışına gidicektim eğitim için.gidiyorum diye yazmıştım face ime.arkadaşlarda youm yapmışlar.neyse bu bana msj attı sen nie üstüne alınıyosun ki,evde resim çekmişsin bide gidiyorum diyosun die.açıklama yapacağım son kişi bile değilsin ne diye profilime girip resimlerimi inceliosun dedim.biraz öyle sürtüşme oldu ve kaldı.sonrasında arkadaş gün içinde ara ara hep face de...bende bi profil açtım.ekledim bunuda.konusuyoruz öyle,konu aşk meşk oldu.4 yıllık bir ilişkim vardı çok şey paylaştık ama bitti dedi.hadi yaaaa o kadar yıl ve bitti diosun ilginç bir hikayen var sanırım dedim.anlatsam sana göre çok hikaye çıkar ama biz öyle geçici şeyler yaşamadık herşey kalıcıydı dedi.anlatsana ya merak ettim aldatma falan mı dedim.o benim özelimdi seni tanımıyorum bile neden anlatıyım ki dedi.ne kadar oldu biteli dedim 1.5-2 hafta dedi.yenişmiş dedim,evet dedi...sonra bi şarkı paylaşmış.üstüne de yazmış unutulmuyor unutulamıyor diye.kliptede mezar falan var...yorum yaptım altına ya öldümü yoksa merak ettim ben dedim.Allah korusun neden öyle diyosun dedi.Ne bilim mezar falan görünce böyle sandım dedim.ben onu mezara değil kalbime gömdüm dedi.sonrasında ara ara o profile giriyorum ama selamlaşıyoruz o kadar.ben olduğumu bilmiyor yani.faceinde de bazen aşkla ilgili genel sözler oluyor bazende umursamıyormuş modunda yazılar yazıyor.benim kendi face imi inceliyor sanırım ki ben arkadaşlarımla eğer geyik yapmışsam umursamaz modlarda yazılar var.3-4 gün önce arkadaşlarımla fotograflarımı ekledim face ime.dün gece gitmiş oda hemen albüm oluşturmuş resimler eklemiş bir dünya.ablasının kızı var ona aşırı düşkün.nedense benim onu kıskandığımı sanıyordu bi ara.onu resmini koymuş altına da yazmış dayısının prensesi ya diye(prenses olayıda ikinizde benim prensesimsiniz derdi)sonraki olay da bgn face ine yazmış.GAMZE GAMZE bir gülüver şimdi.beni göğsüne alıver şimdi.mevsimi geldi susadım aşka.benimle bi bütün oluver şimdi diye.ben bunu görünce sinir oldum içten içe.yazmıştım ilk çıktığımız zamanlarda bi aldatma olayı olmuştu.o kızın adı gamzeydi.bu konuyu hiç unutmadığı birçok kez söylemiştim ona ve yüzüne vurdukça sinir oluyodu.bi keresinde bana kızıp en azından o lafımı dinliyodu dediğinde deli olmuştum.beni kıyasladın onla diyede söylemiştim.bunu bilerek yaptı sanırım beni iyice dellendirmek için ama bilmiyorum.belkide duygularımdan dolayı ben öyle anlıyorum ama sonuçta bişeyler bu kadarda olmaz.benden haberi olduğu tek ver face şuanda.birde askere giderken arabasının arkasına bir yazı yazdırmıştı.yazının altında da H&D yazıyor.o resim hala profilinde ve gecen gün o resim profil resmiydi.(yazmışım yine uzun uzun ama 2-3 haftadır gelişen olaylar bu şekilde.ara ara dellenmemin sebebi bunlar işte)

Olaya bakın ya...şimdi face ine girdim şeytan dürttü.Bi arkadaşına msj atmış.gamze kurtonaviç i nerden tanıyosun akrabalığın var mı diye.arkadaşıda yok hayırdır demiş.hayırlı bir iş teklif göndercez kanka olursa demiş...deliricem yaaaa....

Yazık ediyorsunuz kendinize...
Onu sürekli takip ederseniz hiç bizaman vazgeçemezsiniz ..
Ama erkek arkadaşın senden coktan vazgeçmiş bile...Yazdıklarından okuduğum kadarıyla şuan bir ikilem içerisindesin..
Aklın bitti kendisi kaybetti diyor..Kalbin ise ne olur geri dönsün..
Bence yapacağın ilk şey otur ve ne istediğine karar ver...
Diyebileceğim tek birşey var aşk bukadar basit bir kavram değil
Erkek arkadaşınızda bunu hiç haketmiyor...
Üzerinde daha fazla durmaya bile gerek yok acınızı hakkıyla yaşayın..
Yalnız sizin için geçmişte kalsın böyle bir ilişkiden hayır gelmez..
Herşey gönlünüzce olsun

Dün yazmıştım,face ine girdim onun bir arkadaşına bir kızı sormuş diye.Aslında ilk anda çok sinir oldum.Ateşim çıktı:utangac:yüzüm kızardı,moralim sıfıra düştü.Sonrada dedim ki.Aptallık yapan sensin.O yas tutmuyorsa sen mi tutucan.Belki sana oyun yapıyor,belki doğru ama sen 2 hafta önce verdiğiniz karara bak.BİTTİ..Sonunda karar verdim bu sayfayı kapatmaya.pasta olayını falanda yapmıycam.sadece defterini göndericem o kadar,belkide atarım.birkaç gün içinde faceime girişinide engelliycem.şuan benden haber aldığı tek yer orası çünkü.sonrada yoluma bakıcam.etrafımda birkaç kişi var ilgilenen.şansımı deniycem...Bugün biraz üşütmüşüm öksürüyorum.İş yerimdeki arkadaşlarım ilgilendiler hemen benimle.Şimdi daha iyi anlıyorum,etrafımda bir çok kişi var beni önemseyen.O olmasada olur artık.Hayatın sonu değil...

Dün yazmıştım,face ine girdim onun bir arkadaşına bir kızı sormuş diye.Aslında ilk anda çok sinir oldum.Ateşim çıktı:utangac:yüzüm kızardı,moralim sıfıra düştü.Sonrada dedim ki.Aptallık yapan sensin.O yas tutmuyorsa sen mi tutucan.Belki sana oyun yapıyor,belki doğru ama sen 2 hafta önce verdiğiniz karara bak.BİTTİ..Sonunda karar verdim bu sayfayı kapatmaya.pasta olayını falanda yapmıycam.sadece defterini göndericem o kadar,belkide atarım.birkaç gün içinde faceime girişinide engelliycem.şuan benden haber aldığı tek yer orası çünkü.sonrada yoluma bakıcam.etrafımda birkaç kişi var ilgilenen.şansımı deniycem...Bugün biraz üşütmüşüm öksürüyorum.İş yerimdeki arkadaşlarım ilgilendiler hemen benimle.Şimdi daha iyi anlıyorum,etrafımda bir çok kişi var beni önemseyen.O olmasada olur artık.Hayatın sonu değil...

silip yoluna bakman en güzeli...hak etmeyen insanlarla zamanını fazla harcamamak. ziyan etmemekopuyorumnanaktan

Hozefin aslında karışmak istemem ama fikrimi söylemek zorundayım arkadaşım.

Çok yanlış şeyler yapıyorsun. Senin onu izlediğini biliyordur elbette böyle şeyler yaparsan. Yok başkası gibi face profilleri açma onu ekleme hatta konuşmalar.

Yaşadıklarından iyi ders almadığını düşünüyorum , ve sana gelse barışmak istese,tekrar seni kandırır bence bu adam. Kusura bakma ama artık bu durumda olduğunu gördüm paylaşımlarından anlattıklarından.

Bittiyse böyle oyunlar yapmalara, onun çocukca hareketlerine davranışlarına aynı şekilde davranmalara devam etmemelisin bence. Umursamazsan (ki gerçekten umursamazsan) kendi hayatını daha cok önemser ve suskunluğunu korursan çok şey kazanırsın kendi adına.

Bu şekilde davranışlara devam edersen eğer tekrar barışmayı istiyorsan ya da istemiyorsan dahi onun dönmesini, pişman olduğunu söylemesini, özürler dilemesini istiyorsan ( ki inşallah böyle olur özür diler, ve sende rahat bir şekilde kendinle kendi hayatına,yoluna devam edersin) bu davranışlara son ver bence. Çünkü hastalık haline geldiği çok belli.

Şunu öneririm kendi adıma canım.
Faceden silme, çünkü bu onu önemsediğini gösterir.
Pasta , notlar vs asla gönderme.
Msnden de silme, sildiysende artık ekleme bi daha.
Faceden onu takip etmemeni öneririm. Tepkisiz kalman en doğrusu. En çok bu can acıtır çünkü kim olursa olsun.
Oyunlara son ver, ve onun oyunlarına gelme.
Kendine bir yön çiz, hayatına devam etmeye çalış.
ıncinmişliğini, sana yapılan haksızlıkları unutma, kendine de böyle davranmaya devam ederek yazık etme,Kendinin ve gururunun arkasında dur, incitme canım daha fazla kendini

Bu yaşadıkların inan çok tanıdık,
ınsan belki başkalarının tecrübelerinden davranışlarına yön veremez, birebir kendisinin yaşaması gerekir buna da inanıyorum ama bence bu yazdıklarımı iyice düşün canım.

Hozefin aslında karışmak istemem ama fikrimi söylemek zorundayım arkadaşım.

Çok yanlış şeyler yapıyorsun. Senin onu izlediğini biliyordur elbette böyle şeyler yaparsan. Yok başkası gibi face profilleri açma onu ekleme hatta konuşmalar.

Yaşadıklarından iyi ders almadığını düşünüyorum , ve sana gelse barışmak istese,tekrar seni kandırır bence bu adam. Kusura bakma ama artık bu durumda olduğunu gördüm paylaşımlarından anlattıklarından.

Bittiyse böyle oyunlar yapmalara, onun çocukca hareketlerine davranışlarına aynı şekilde davranmalara devam etmemelisin bence. Umursamazsan (ki gerçekten umursamazsan) kendi hayatını daha cok önemser ve suskunluğunu korursan çok şey kazanırsın kendi adına.

Bu şekilde davranışlara devam edersen eğer tekrar barışmayı istiyorsan ya da istemiyorsan dahi onun dönmesini, pişman olduğunu söylemesini, özürler dilemesini istiyorsan ( ki inşallah böyle olur özür diler, ve sende rahat bir şekilde kendinle kendi hayatına,yoluna devam edersin) bu davranışlara son ver bence. Çünkü hastalık haline geldiği çok belli.

Şunu öneririm kendi adıma canım.
Faceden silme, çünkü bu onu önemsediğini gösterir.
Pasta , notlar vs asla gönderme.
Msnden de silme, sildiysende artık ekleme bi daha.
Faceden onu takip etmemeni öneririm. Tepkisiz kalman en doğrusu. En çok bu can acıtır çünkü kim olursa olsun.
Oyunlara son ver, ve onun oyunlarına gelme.
Kendine bir yön çiz, hayatına devam etmeye çalış.
İncinmişliğini, sana yapılan haksızlıkları unutma, kendine de böyle davranmaya devam ederek yazık etme,Kendinin ve gururunun arkasında dur, incitme canım daha fazla kendini

Bu yaşadıkların inan çok tanıdık,
İnsan belki başkalarının tecrübelerinden davranışlarına yön veremez, birebir kendisinin yaşaması gerekir buna da inanıyorum ama bence bu yazdıklarımı iyice düşün canım.

Canım yazdıklarında çok haklısın.Yorumunu yeni gördüm.Dün bütün gün kendi kendimi yedim kendime bile belli etmeden.Sonra arkadaşlarımla ne kadar mutlu olduğumu fark ettim.O bende hastalık durumunda değil ama neredeyse olacaktı.Eve geldiğimde oturdum odamda.Elime kağıt kalemi aldım ve ne varsa yazdım.Sonra yırttım attım.Yeniden yazdım yeniden attım.Ve sonunda aslında yazmak istediklerim ne ise hepsini yazdım.Bugünde evden çıktım ve dün yazdıklarımı defterini bir poşete koydum ve gönderdim.Haber vermedim,kargodan haber verilecektir.O şeyler benden gitti ya inan çok mutluyum ve sanki o kağıda yazdıklarımla içimi döktüm.Dönmesini istemiyorum artık.Yazdıklarımı okuyunca bana aslında yararı değil zararı olduğunu anladım.Onada yazdım bunu,eğer bunu yapmasam rahatlamazdım.Bu güne kadar o hep istediğini söyledi,ben sustum.Sonra o geri döndü.Biterse biter dönmem dedi.Ben ona bir kez demiştim,eğer birgün bende biterse ne olursa olsun dönmem diye.O yüzden saymak istediğim ne varsa saydım.İçim çok rahat.Ne faceine baktım ne msnine.Ben değil o beni silmişti faceden msnden.Bu arada sıcak bir gelişme var.Askerdeyken ayrıldığımızda arkadaşlarım beni bi çocukla tanıştırmışlardı.Çok kızmıştım onlara ama çocuk ilgileniyordu.Acaba denesem mi şansımı derken erkek arkadaşım yine çıka geldi ve tabi ben irtibatımı kestim çocukla.Askere gitti kısa dönem ve görüşmek istedi benimle.O sırada ilişkim olduğundan görüşmemiştim.Geçenlerde aradı beni hal hatır sormak için.Konuştuk,mektupla ilgili bir espiri oldu aramızda.Dün yine aradı bana mektup yazmış:utangac:Şaşırdım...Eskiden olsa resmen yas tutardım.Aldatıyorum gibi hissederdim.Şimdi içim rahat...Umarım artık güzel şeyleri yazarım size...

Canım daha fazla ilgilenme dediğim gibi. Hiç tepki verme artık, takip de etme. Yazmışsın zaten yazıcaklarını artık daha fazla yorma kendini bence. Çünkü önünü kesmessen devamlı ona içindekileri anlatmak istersin, sonu gelmez.

Diğer çocuğa gelince, görüşebilirsin, bunda hiçbir sakınca yok bence. Hatta iyi bile gelir sana.Görüş ve kendine yeni bir hayat kur, Birşeyler hissetmek zorunda değilsin hemen, zorlama hiçbirşeye kendini, ama bu durum iyi gelecek sana bence..ıyi bir insansa, onu tanımaya çalış.

Ve sakın unutma canım herşeyde bir hayır vardır.

Canım daha fazla ilgilenme dediğim gibi. Hiç tepki verme artık, takip de etme. Yazmışsın zaten yazıcaklarını artık daha fazla yorma kendini bence. Çünkü önünü kesmessen devamlı ona içindekileri anlatmak istersin, sonu gelmez.

Diğer çocuğa gelince, görüşebilirsin, bunda hiçbir sakınca yok bence. Hatta iyi bile gelir sana.Görüş ve kendine yeni bir hayat kur, Birşeyler hissetmek zorunda değilsin hemen, zorlama hiçbirşeye kendini, ama bu durum iyi gelecek sana bence..İyi bir insansa, onu tanımaya çalış.

Ve sakın unutma canım herşeyde bir hayır vardır.

çok teşekkür ederim canım.inan şu şeyleri göndermeseydim,içimi dökmeseydim hala takip ediyor olurdum yada içim içimi yiyor olurdu.şimdi içim bomboş ve rahat.

Söndürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda
Rengimizi sıyırmışta gitmiş gidenimiz
Nur cemalimizin astarı kalmış bi tek
O da kaşık kadar..

Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz
Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz
İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze

Bundandır böyle dibe vuruşumuz

Damla sakız hayallerimize yakamoz vursa
Bari öyle canlansa da hayat bulsa
Ne iyi olurdu kalbe kan yine
Hücum etse…