- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
- Konu Sahibi SorunluyumSorunlu
yanlış anlamanı ıstemıyorum ama olayları dramatık hale getırdıgını dusunuyorum
bir ilişkide kadın ve erkek rollerı değiştiğinde o ilişkiden pek hayır gelmiyor işte. sevgilin yeterince mucadeleci birisi değil senin kadar sahip çıkamamış bu ilişkiye. ailesi karşı mı çıkıyor bıkmadan usanmadan anlatmalıydı ailem byle diyor diye seni bırakmayı tercih etmiş..
şimdilik aşkın çok büyük bunları pek önemsemiyorsun ama gün gelip kendini kimin için hırpaladığını otutup düşünürsen kendin için epey üzüleceksin..
4 senen geçmiş.. 4 senen mutlu ya daüzgün geçmiş hayatı paylaşmayı öğrenmişsin bunların hepsi senin için kazançtır.. bu saatten sonra kendini yorma sakın eğer ki seni seviyorsa o senin peşinden gelsin..
kendinden daha fazla fedkarlık yapıp da ilerde ben ne yapmışım değmezmiş deme sonra..
bu da benim yorumumdur..
teşekkür ederim yorumun için tek anlayamadığım taraf dramatik gelen bölüm nedir.henüz 2 haftadır ayrıyım ve her ne kadar karşımdaki işe yaramayan biride olsa ben içimdeki acımı yaşıyorum...sanada herkese de çok teşekkür ediyorum gerçekten.burda herkes bana olması gerekenden fazla şeyler söyledi.sizlerin sayesinde şuanda içim acımıyor ama her defasında söylüyorum hala seviyorum.çok şeyi paylaştık iyi yada kötü.geçen zamana bu kadar korkak olmasına üzülüyorum sadece.dün tüm resimlerini sildim.ona ait olan şeyleri kaldırdım etrafımdan.atılacakları attım.gönderilmesi gerekenleride toparladım.bende kalmasını istemiyorum,atamam da...bundan sonra yapacağım en ufak şey dönmesi için değil zaten.pasta olayı defter olayı diye yazıyorum ya size,onların sebebi döner belki diye değil.eğer dönmesini isteseydim ben bugüne kadar çoktan uçağa atlayıp izmirin yolunu tutmuş olurdum ve barışırdıkta biliyorum.çünkü kısa zaman önce yaptım bunuda...sinirlendim gittim tamam bitirelim yüzüme söyle konusalım bitsin dedim.bitiremedi,oturduk konuştuk ağladık,gezdik ve yine cesaretlendi aklınca ama ben yokken herşey yine terse döndü.o yüzden acı çeksemde,kesinlikle attığım tek bir adım bile dönsün diye değil.giden 4 yıl gitti ama hiçbirşey için geç değil.yaşımın yaşamımın en güzel zamanları bundan sonra başlıyor zaten bunu biliyorum...yaşanmış olan şeyleri paylaştım v
Son düzenleyen: Moderatör: