Yardımınıza çok ihtiyacım var en azından son şansımı kalbimin sesiyle kullanmak için

Hayatımdan tamamen nezaman çıkıcak?Dün gece facede arkadaşıyla karşılaştım.Onunla konuşmadığını söylemişti bana.Selamlaştık çocukla.Bir konu oldu oda dedi,konuşmuyoruz biz yolda görürsem merhaba merhaba dedi.Söylemişti bana bizde görüşmüyoruz dedim.Senin için çok sevindim,çok değişmiş o,tek bir arkadaşı kalmadı doğru dürüst olan.Nerde istenmeyen adam var onlarla arkadaş şimdi o dedi...Bu çocuğun berber dükkanı var,onu bedava traş etmiyormuş diye küsmüş çocuğa.Nasıl düştü gözümden nasıl soğudum ama öyle biri değildi.Yada hiçbirimiz tanıyamadık demek ki.Bende üzülüyordum bir ara o kadar emek var falan diyodum dedim.Sen bilirsin ama arama asla,ararsada evleniyorum ben arama beni de kopar işi,üzülürsün dedi.Ailesinin gölgesinde ama arabaya benzin alıyor,sigarası cebinde oluyor,ama orda burda azda olsa para harcıyor,bende işimi yapıyorum sonuçta dedi.O önce iş bulsunda çalışsın dedi.Sakın üzüleyim deme,üzülürsen sana üzülürüm dedi çocuk.Nasıl biri olmuş ya hayret,arkadaş çevresi nasıl olmuş.Çok yazık gerçekten.En azından arkadaşları bile benden yana ve gerçekten beni tanımışlar.

Çevresini bile cıkar hayatından...
Çünkü ne zaman konuşsan onun adı onun yaptıkları gecicektir...
Ve bu durumda senin unutmana pek yardımcı olmaz...
Önündeki yoluna bak. arkana bakıpda cizdiğin yolun ortasında düşüp kalma...

Hakkında inanki böylesi daha hayırlıolumunekankayizsmile

Çevresini bile cıkar hayatından...
Çünkü ne zaman konuşsan onun adı onun yaptıkları gecicektir...
Ve bu durumda senin unutmana pek yardımcı olmaz...
Önündeki yoluna bak. arkana bakıpda cizdiğin yolun ortasında düşüp kalma...

Hakkında inanki böylesi daha hayırlıolumunekankayizsmile

Eskiye göre çok daha iyiyim şimdi.Geçen Cumadan beri onunla ilgili olan hiçbirşeyle ilgilenmiyorum.En kısa sürede atıcam içimden.Ama inan bu son öğrendiğim şey çok soğuttu beni ve çok iyi oldu gerçekten.Şimdi güzel günler için herşeye sil baştan diyebiliyorum.opuyorumnanaktan

Eskiye göre çok daha iyiyim şimdi.Geçen Cumadan beri onunla ilgili olan hiçbirşeyle ilgilenmiyorum.En kısa sürede atıcam içimden.Ama inan bu son öğrendiğim şey çok soğuttu beni ve çok iyi oldu gerçekten.Şimdi güzel günler için herşeye sil baştan diyebiliyorum.opuyorumnanaktan

Canım zamanla geçecek, geçiyor sadece zamana bırak ve uzak dur onu hatırlatacak şeylerden.
Kendine zaman var. Geçecek. aylar sonra forumda tekrar karşılaşırsak sende bunu söyleyeceksin. Geçti , geçiyormuş diyeceksin, ve doğru insanla karşılaştığında ise yaşadıklarını tamamen unutacaksın hatırlamayacaksın bile bu günleriopuyorumnanaktan

çok güçlüsün:nazar:

içndeki gücü dışarı vurdun sonundakaydirigubbakcemile5

bundan sonra her şey daha güzel olucakolumunekankayizsmile

Sizden taa başından beri bunu bekliyordum yerimseniben
Hayırlısı olsun hakkınızda

Bugün arkadaşlarla gülmekten çalışamadık.Telefonum susmuyor.Bende anlamadım nasıl oldu.Üniversiteden 2 çift laf etmediğim kişiler arıyor.İlgiler alakalar.Bu seferde kimi seçsem diye arada kalıcam sanırım:bbo:Kızlar iş yerinde liste yapmışlardı en son.Şuanda aday 7 tane kızlar.Şaka bir yanada içlerinden doğru biri çıkar umarım.Şuan ketum davranıyorum.Mavi boncuk vermiyorum hemen.Hem benim zamana ihtiyacım var kendim için hemde anlamam tanımam için...Hay aklıma ediyim diyorum şimdiler.Hepsini önceden es geçmişim fark etmeden.Neyse zararın neresinden dönülse kardır ama inanın yanımda olmasaydınız yazdıklarınız olmasaydı içimdekileri kendime rahat rahat itiraf edemezdim.İnsan sevince kör sağır dilsiz oluyor.Siz benim için 3.göz olduğunuz.

VİCDANla birlikte,ŞEREF ararım sevdiğimde.Herzaman doğru değil elbet seçimlerim.Zaman gelir ŞEREFSİZleride severim.Bilmezden gelişlerim,aptala yatışlarım kaybetme korkumdan değil,karşımdakinin yalan söyleme potansiyelliğine olan merakındandır.İNKAR olmaz hayatımda,Yaşananı YAŞANMAMIŞ saymam.Kelimelere sığmaz,sayfalar sürer anlatmak ama ne kadar anlatılırsa anlatılsın.Yaşayan bilir beni, yaşamayan anlamaz.

Valla kısmetim mi açıldı başıma taş mı yağacak anlamadımfisfisfisÜniversiteden aynı sınıftan bir çocuk vardı.Pek bir muhabbetimiz olmadı okul boyunca sadece merhaba merhabaydı nezaketen.2-3gün önce ortak arkadaşların face inde gördüm ve aman ne ekliycem ki,okul boyunca konuşmadık şimdi mi konuşcaz dedim.Ertesi o beni eklemiş ama ve şaşırdım.Sonra faceden yazıştık.Koptuk hep senin numaran yok bende falan muhabbeti oldu ve aldık telefonlarımı.Geçen gün biraz konuştuk.Şaşırdım tabi,hemde o kadar çok şey konuştuk ki 40 yıldır tanışıyoruz gibi.Bu sabah çok büyük bir şok yaşadım.Sabaha kadar işle ilgili hazırlamam gereken şeyler vardı onlarla uğraştım ve uyumadım.Ara ara gece aradı beni hep konuştuk.Her sabah erken saatlerde yürüyüşe gidiyormuş.Saat 6 da aradı beni.Uyumadın mı dedi.Artık uyumam 1 saat sonra hazırlanırım dedim.Camdan bak bakıyım bi dedi.Camdan baktığımda arabasıyla kapının önündeydi ve bakıp gitti.Sonra evden çıktım işe gitmek için 8 gibi.Durağın orda bekliyordu,iş yerime kadar bıraktı beni.Hem şaşkınım hem karmaşık:1shok:Bu akşam içinde illaki iş çıkışında almaya gelmek istiyor.Haberleşiriz dedim ama hala dğşünüyorumbenneyaptımki

Kendini zorlama canım, şu an kimseye birşey hissetmek zorunda deilsin. Görüşebilirsin, kafanı dağıtabilirsin.Belki hissedersinde, karşına hiç beklemediğim bir insan çıkabilir. Kendine zaman ayır canım, keyfine bak, işlerine bak.

hayırlısı valla bakalım işte ne olcak.biraz garip oldum yeni bir insan yeni şeyler,sil baştan yapmak herşeye zor mu olur dedim ama denemeden bilinmez.deneyip görücem artık.

bitişlerin ardından yeni başlangıçlar gelirolumunekankayizsmile

senin adına güzel şeyler olacak zemuszemus

Merhaba Kızlar yardımınıza çok ihtiyacım var.Son kez şansımı denerken yanımda olabilecekseniz ya burdan yada özelden msj atarmısınız.Konu erkek arkadaşım ile ilgili.
Ya herşey son bulacak yada sevgimi yıkmak isteyenlerin üstesinden gelicem.Yardımınızla olur belki...Cevaplarınız olumlu da olsa olumsuzda olsa çok teşekkür ederim.

4 yıllık ilişkim ailesi yüzünden bitti,ailesinin sözünden çıkamıyor ve bu aralar biraz rahatsızlıkları ve özellikle annesinin bu konuyu koz olarak kullandığını düşünüyorum.Yapmak istediğim bazı şeyler var ve yardımınız olabilir diye düşündüm.
Merhaba aradan 4 yil gecmis ama sizinle tipa tip ayni haldeyom ben de 4 yiklik.iliskimi ailesi ve korkaklıgi yuzunden bitmek uzere siz ne yaptiniz neler oldu cok merak ettim lutfen bana da yardimci.olun.

Merhaba Kızlar yardımınıza çok ihtiyacım var.Son kez şansımı denerken yanımda olabilecekseniz ya burdan yada özelden msj atarmısınız.Konu erkek arkadaşım ile ilgili.
Ya herşey son bulacak yada sevgimi yıkmak isteyenlerin üstesinden gelicem.Yardımınızla olur belki...Cevaplarınız olumlu da olsa olumsuzda olsa çok teşekkür ederim.

4 yıllık ilişkim ailesi yüzünden bitti,ailesinin sözünden çıkamıyor ve bu aralar biraz rahatsızlıkları ve özellikle annesinin bu konuyu koz olarak kullandığını düşünüyorum.Yapmak istediğim bazı şeyler var ve yardımınız olabilir diye düşündüm.
Canım seni üzmek istemem ama ailesinden sözunden cikamiyorsa yarin bir gun evlendiginizde cocugunuz oldugunda daha da sorun olur hos sen iliskiden bahsetmissinde 4 yil yani dile kolay degil ne atilir ne satilir acikcasi acik acik konus onune koy tepkilerini orc tart direk tabiki yabana atma ama suda var sevgilini bu soz dinlemeden vazgectirtmedikce annesiyle bas etsen bile nafile olur hersey onda bitiyor. Allah yardimci olsun canim ya anlamiyorum şu insanlari aşıklara niye engel olurlar ki ya . Gonlunde ki gibi olur insallah guzelim ama savas sonucu ne olursa olsun baktin yine olmuyor en azindan vicdanin rahat olur denedigin icin

Merhaba aradan 4 yil gecmis ama sizinle tipa tip ayni haldeyom ben de 4 yiklik.iliskimi ailesi ve korkaklıgi yuzunden bitmek uzere siz ne yaptiniz neler oldu cok merak ettim lutfen bana da yardimci.olun.
Vallah canim bu erkekleri birde ailelerin engellerini anlamiyorum. Bence acik acik karsina al konus sevgilinle baktın olmayacak tepkiler veriyorsa yani seni uzmek istememde bazi insanlar zamanla degismiyor zamana birak desem sana yazik bence seven erkek korkak olmamali ailesine karşi koruyabilmeli yanindaki hayat arkadasi olarak gordugu kisiyi uzulme ama gonlunce olur insallah canim benim :(

Back
X