- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
- Konu Sahibi SorunluyumSorunlu
Hayatımdan tamamen nezaman çıkıcak?Dün gece facede arkadaşıyla karşılaştım.Onunla konuşmadığını söylemişti bana.Selamlaştık çocukla.Bir konu oldu oda dedi,konuşmuyoruz biz yolda görürsem merhaba merhaba dedi.Söylemişti bana bizde görüşmüyoruz dedim.Senin için çok sevindim,çok değişmiş o,tek bir arkadaşı kalmadı doğru dürüst olan.Nerde istenmeyen adam var onlarla arkadaş şimdi o dedi...Bu çocuğun berber dükkanı var,onu bedava traş etmiyormuş diye küsmüş çocuğa.Nasıl düştü gözümden nasıl soğudum ama öyle biri değildi.Yada hiçbirimiz tanıyamadık demek ki.Bende üzülüyordum bir ara o kadar emek var falan diyodum dedim.Sen bilirsin ama arama asla,ararsada evleniyorum ben arama beni de kopar işi,üzülürsün dedi.Ailesinin gölgesinde ama arabaya benzin alıyor,sigarası cebinde oluyor,ama orda burda azda olsa para harcıyor,bende işimi yapıyorum sonuçta dedi.O önce iş bulsunda çalışsın dedi.Sakın üzüleyim deme,üzülürsen sana üzülürüm dedi çocuk.Nasıl biri olmuş ya hayret,arkadaş çevresi nasıl olmuş.Çok yazık gerçekten.En azından arkadaşları bile benden yana ve gerçekten beni tanımışlar.