• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen bir bakın

kubraoguz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
38
1
13
32
3 yıllık evliyim ve 5 ay önce doğum yaptım yani ilk çocuğumuz,, eşimle çocuk doğmadan önce o kadar mutlu ve huzurluyduk ki şu iki aydır eşime bi haller oldu ilgiyi bıraktı üstüne bi de herseye küser oldu en ufak hatamı bile büyütüp bana sürekli küsüyor bunalıma girdim resmen anlayış falan kalmamış zaten bebiş yüzünden çok stresli ve yorgunum üstüne bi de eşimin triplerini çekiyorum ayy nolur yardım edin napıcam ben konuşmadan duramıyorum ki böyle uzun süreli küs kalamam da bi çözüm lütfen çok bunalımdayım :(((

Allah bagislasin bebisini oncelikle. Yasadiklarina cok üzüldüm. Evli olmadigim icin yardim edemeyecegim ama en kisa zamanda duzelir hersey insallah. Soyleyebilecegim tek sey bol bol dua oku. Felak nas. Nazar vardir belki uzerinizde.

O kadar mutlu, huzurlu bir evlilik bebekten sonra olumsuz bir durum almışsa eğer,
bence ortada bebekten ötürü farkında olmadan ilgisizlik vardır.

Bebek ihtiyaçlarını gözünde büyütüp eşine uzaklaştın mı mesela?

Düşün biraz.

Bebeğiniz yuvanızdaki mutluluğu arttırmalı, o ne güzel şeydir maşallah.:nazar:

Küs durmayın elbette. Tatlı tatlı konuşun, gurur yapma al bebeği kucağına ver sarıl, öp.

Üzme beni çok özlüyorum, çok seviyorum gibi sözler dilinde olsun.
O kötü söz söyleyip büyüttüğünde cevap verme, bekle o hatasını anlar sen sessiz kalınca. ;)

Amin sağol canım normalde namazımı kılıyorum hep dua ediyorum düzelmesini gerçekten çok istiyorum :((

3 yıllık evliyim ve 5 ay önce doğum yaptım yani ilk çocuğumuz,, eşimle çocuk doğmadan önce o kadar mutlu ve huzurluyduk ki şu iki aydır eşime bi haller oldu ilgiyi bıraktı üstüne bi de herseye küser oldu en ufak hatamı bile büyütüp bana sürekli küsüyor bunalıma girdim resmen anlayış falan kalmamış zaten bebiş yüzünden çok stresli ve yorgunum üstüne bi de eşimin triplerini çekiyorum ayy nolur yardım edin napıcam ben konuşmadan duramıyorum ki böyle uzun süreli küs kalamam da bi çözüm lütfen çok bunalımdayım :KK43:((

arkadaşım öncelikle bebeğiniz analı babalı büyüsün :) şimdi eger bebekten önce problem yok ise şimdi bebek sonrası var ise farkında olmadan ilgisiz kalmış olabilirsiniz .Nebilim eski yaptığınız şeyler veya paylaşımlarınızı şimdi azaltmış olabilirsiniz.Aslında erkek anlayışlı olması gerekiyor olmuyorsa siz toparlayıp analtmanız gerekiyor.kARŞINIZA ALIP KONUŞTUNUZ MU HİÇ?Neden öyle yapıyor muş !!

Allah bağışlasın arkadaşım.sağlıkla buyut.
Giyimine sofrana biraz daha özen göster sadece ilgin yetmiyorolabilir.
Anacım bu erkeklere iyi görünce diye kırk takla atıyoruz onların bişey yaptığı yok neyse odun odundur işte :D

Öncelikle bebeğinizi Allah size bağışlasın.
Bebek ister istemez evin ve evliliğin tüm düzenini değiştiriyor.
Annenin tüm ilgisi bebeğin üzerine toplanırken,hiç büyümeyen bebekler olan eşler bu süreçte zorlanıyor.
Herşey mutlak rayına girecektir,sabırlı olun.

Doğumdan sonra annenin ilgisi doğal olarak bebeğin üstünde yoğunlaşıyor. Anne, o mutluluk ve duygu yoğunluğu esnasında bunun farkında olmuyor ama aynı hormonal değişiklikleri yaşamayan baba ne yazık ki farkında. Çoğunlukla kendilerini dışlanmış, ilgisiz bırakılmış hissediyorlarmış. Ben de okuduklarımın ve çevremden duyduklarımın yalancısıyım. Bunun ilacı bebeğin sorumluluklarını paylaşmak, bebeğinizle ortak vakit geçirdiğiniz gibi, sadece birbirinize özel zamanlar da ayırabilmek gibi geliyor. Sorununuz henüz çok yeni, kemikleşmemiş yani. Bence oturup konuşun, birlikte daha çok şey yapın, işe yaramazsa çift terapisine gidin. Ama kesinlikle oluruna bırakmayın, zira erken teşhis hayat kurtarır. =)

3 yıllık evliyim ve 5 ay önce doğum yaptım yani ilk çocuğumuz,, eşimle çocuk doğmadan önce o kadar mutlu ve huzurluyduk ki şu iki aydır eşime bi haller oldu ilgiyi bıraktı üstüne bi de herseye küser oldu en ufak hatamı bile büyütüp bana sürekli küsüyor bunalıma girdim resmen anlayış falan kalmamış zaten bebiş yüzünden çok stresli ve yorgunum üstüne bi de eşimin triplerini çekiyorum ayy nolur yardım edin napıcam ben konuşmadan duramıyorum ki böyle uzun süreli küs kalamam da bi çözüm lütfen çok bunalımdayım :KK43:((
Mesela neye küsüyor. Acaba bebeğin yorgunluğundan,yeni anne psikolojisinden dolayı siz etrafa biraz farklı davranıyor ve BAKIYOR olabilir misiniz. Hamilelik ve sonrası biraz zor bir dönem oluyor canım

Benim yengemde de aynı sorun var.
Dayımla sürekli tartışma halindeler.
Önceden hiç böyle değillerdi, üzülüyorum hallerine, o kadar iyi anlaşan iki insan..
Ama sanırım bebekten kaynaklanıyor, yengemin uyku düzeni bozuldu, sürekli stresli, bebek diş çıkarıyor falan epey sıkıntılı günler, haliyle evde de gerginlik oluyor.
Umarım bugünler aşılır, zamana bırakmak ılımlı yaklaşmak en doğrusu.
İnşallah her şey düzene girer zamanla..

bende bundan çok korkuyorum işte.bebek doğduktan sonra ya herşey kötüye giderse diye.anladığım kadarıyla bebeğin sorumluluğunu tek başına üstlenmemek gerekiyo.yoksa erkeğin çok boş vakti kalıyo ve kafasında kuruyo uzaklaşıyo.doğduğu andan itibaren vericen kucağına çıkarsın gazını değiştirsin altını yapıcak bişey yok:KK53:

Back
X