Yardımınıza çok ihtiyacım var yoksa çıldıracağım...

Üniversiteyi bitirmişsin, mesleğini eline almışsın. Çalışıyorsun para kazanıyorsun.
Herşeyden önce büyümüşsün, o olaydan beri.

Tabiki eski sevgilinize dönmeyin. Gerçekten değişeceğini düşünmüyorsunuzdur herhalde.
Küfür, şiddet, pislik kendini tekrar eder.

Yalnız tabi şimdi sizinle evlenmek isteyen kişiye yaşadıklarınızı anlatın.
Ben her zaman dürüstlükten yanayım.
Kabul ederse ne ala, etmezsede kendi yolunuza bakarsınız.

Ama sakın olaki eski sevgilinize dönmeyin.
Hala eskiyle tehdit ediyor olamaz.
Savcılığa gidin polise gidin..
.Ama artık korkmayın bu adamdan...

seni tehdit etmesine hayatını mahvetmesine izin verme...gerekirse onu şikayet et..
yanlız sevdiğin kişiye herşeyi anlatmalısın dürüstçe...

sahsi fikrim ilk önce birlikte oldugum kisiye bunu acikca söylemen cünkü seninde dedigin gibiböyle bi vicdan azabiyla yasayamazsin...
digerine gelince bu ülkede kanun var nizam var canim bi ömür kendini mutsuzluga makum edemesissin...
sana yaptigi onca seyden sonra ona geri dönmeyi aklindan bile gecirme sakin...
dedigim gibi ilk önce kendini topla ve evlenmek istedigin adama bunu anlat cünkü seviyosa zaten bunu anlar ve yaninda olur...
böylece daha kolay atlatirsin ....seninde yeni bi hayata mutluluga ihtiyacin var sakin yenik düsme ...
seninle ayni durumu yasayan kac kadin vardir kimbilir....
insallah o adamdan kurtulup seni gercekten seven ve mutlu olacagina inandigin insanla bi yuva kurarsin rabbim yardimcin olsun....

eski sevgilinizi şikayet etmeniz ve ondan kurtulmanız konusunda bütün arkadaşlarla hem fikirim gelgelelim yeni arkadaşınıza duygusal anlamda yoğun değilseniz onunlada da bir hayat kurmanız zor olacaktır dürüst olmanızı da önerririm ALLAHIM yardımcınız olsun

ben birseyi anlamiyorum kusura bakma canim ama nasil bir insanla istemeden iliski yasaniyo hadi neyse yapmisin bir hata peki neden hala bu manyakla berabersin ya senin basina butun bunlar gelediginde ailen neredeydi bence eger kendine yeni bir hayat kuracaksan karaindaki kisiye olanlari anlatman en dogrusu eger seni deviyorsa mazinlede kabulenecektir

er yada geç geçmişin önüne çıkıyor canım şimdiki insana üsturuplu tarafından anlat yanındaysa hep yanında kalır daha sonra boynun bükülmez bişey olduğunda evlenmeden önce herşeyi anlatmıştım dersin sakın yalan ve sırlar üzerine evlilik yapma

arkadaslar genel olarak harika bi desteginiz var birkac arkadasın yorumlarına takıldım ben ne yasamıssa yasamıs kime ne herkesin kendi özel hayatı ve secimleri kii YAZGI denen birsey var ve ben buna cok inanırım arkadas zaten cok kötü seyler yasamıs ve paylasmıs lütfen detayları sormak yada elestirmek yerine fikirlerimizi yazalım hıı konuya gelince kesinlikle anlatmandan yanayım cnm ve kesinliklee eskiye bakmaa ayy tepem attı ya asagılık herif kötükedihüso

yenı tanıstıgın kısıyle yenı bır hayat kurmayı dene.
Eskısıne asla tavız verme,gerekırse polıse basvur
Yenı gorustugun kısıye karsı da durust ol sonradan uzulme

ne yap ne et eskisinden kurtul ahaytının geri kalanını huzurlu ve mutlu yasma şansını kaçırma derim yeni olanla bir sayfa aç açmasınada ama kesinlikle eski sevgilin yenisine ulaşamasın yani önce eskisinden tamamen kurtul derim şimdi ve gelecekteki hayatını etkileyemesin diğer konuya gelecek olursada anlatmasan vicdan azabı cekeceğini söylüyosun anlatmadan da olmaz diyosun ki bilmeye hakkı var sen güzel bir dille anlat belki anlayışlı çıkar ama bukezde kabullendi diyelm ilerde en ufak sorununzda yüzüne vurursa diyede düşünmeden edemedm Allah kolaylık versin sen önce şu serseriden kurtul ve yoluna bak bacım a.s

fazla bir şey yazmaya gerek yok..:delphin:
kknın tüm bayanları hemfikiriz bu konuda....vereliniortak

eee konu sahibesi hanım nerelerdesiniz?CADIARZU

Nolursa olsun ondan önce yaşadığın herşeyi anlatmalısın bence.eğer gerçkten temiz bir başlangıç yapmak istiyorsan o adamın karşısına yalansız çıkman lazım her ne olursa olsun dürüst ve açık ol emin ol bu onun daha çok hoşuna gidecektir canım.

bu ısler hep boyle nedensee..guzelım cok cok cok mutluluklar dılıyorum sana.kesınlıkle gecmıse bakmaman ve kendıne YENI,TERTEMIZ bı sayfa acıp dvm etmen ama bu yolda kımseyı kandırmadan uzmeden durustce yol alman.hepımız hatalıyız evlenmeyı dusundugun ınsanı bunu hatırlatır ve gecmıste bu yasadıını uygun bıl dılle anlatırsan ve herseye ragmen senı boyle kabul ederse amenna hıc kacırma.fakat gecmısın senı hıc bır zaman bırakmayacak bunun zaten farkındasın vıcdanen rahat olmak ıcın soylemelısın.ama dınımız soylememeyı erkegın alını bulaandırmamayı daha uygun gormustur.ama bazı seylerı esın baskasından duyunca sana neden soylemedın dememesı ıcın sımdıden gozunu karart.o ınsqanla evlenıp hergun aglamaktansa hıc evlenme daha ıyı dıy dusunuyorum.:olmaz:

canım inan çok üzüldüm senin adına...ama şimdi herşeyi bütün kötü yaşanmışlıkları bi kenara bırak önce duygularına bak...belli ki sen şuan hayatında bulunan insana karşı bişiler hissediyosun...zaten o dengesizlede mutlu bir evliliğinin olmayacağı açık ve net belli.sırf bi birliktelik yaşadın diye hayatını mahvetme çok pişman olursun... o insana da çok da fazla zaman geçirmeden bu durumu en uygun şekilde anlatmalısın ki.o da bazı şeyleri en baştan bilsin.ona göre davransın...sonuçta hepimiz insanız,seninde başına böyle kötü bi olay gelmiş...nasıl bi tepki verir bilemem ama en kısa zamanda söylemelisin...diğerinide kesinlikle bitir böyle bi evlilik hiç sağlıklı olmaz canım

yeni tanıştıgınız insana herşeyi anlatmalısınız
çünkü yalan üstüne ilişki olmaz
kabul ederse ne âLâ..

Bence öncelikle bu pislik insandan yakanı kurtar.Madem tehdit ediyor, sen de tehdit et ve savcılığa şikayette bulunucağını herşeyi ailene anlatacağını (anlatmasan bile ) söyle.Sen niçin bu adamın davranışların göz yumdun kuzum.Bir hata yaptın diye niçin bu iğrenç mahlukla tekrar birlikte oldun.Onu süründüreceğini ve yaptıklarını ödeteceğini söyle.ınan şu anda o kadar sinirlendim ki.Sanki kendi evladımın başına gelmiş gibi hırslandım .Bu soruları bize sorman bile hata canım.Sen neyinden korkuyorsun bu pisliğin , umarım hala ona karşı birşey hssetmiyorsundur.Çünkü bu mahluğa duyacağın duygu ancak nefret ve iğrenme olmalı.
Önce bu pisliği ister kanun ister kendi gücünle def et . Ailene anlatmakla tehdit etsede korkma , yaşayacakların inan daha kötü olamaz.Sonra tanıştığın insana güveniyorsan olanları anlat destek iste.Ama güveniyorsan diyorum.Lütfen ikinci bir hata yapma .Bunlar sana 40 yaşlarını geride bırakmış 23 yaşında bir kız evladı olan annenin tavsiyeleri.Gelişmeleri lütfen yaz canım

Cok zor bir durum yaa kafamçokkarıştı
ama senle evlenmek isteyen kisi seni gercekten seviyorsa herseyi anlattiktan sonrada yaninda kalacaktir , bence anlat karsindakine bu haksizligi yapmamalisin eninde sonunda zaten ögrenecek !!
O diger adamida sana eziyet eden - seni döven adamida birak bosver kimseyle birlikte olmasan bile birak ki zaten simdiye kadar birlikte kalman büyük bir hata! Böyle bir insanla birdaha yana hic mi hic gelme !! Gerekirse polise basvur! Sen biryerlere gelmis ve birseyler yapiyorsun kendi ayakalrinin üstünde duracak sekildesin suan :)
Kimseyi takma duyar eder diye , yaptiklarinin arkasinda dur ve o seni seven kisiye herseyi anlat belki o bile sana yardimci olabilir! BAska biryere gidebilirisiniz belki evlendikten sonra - numarani adresini degistirdikten sonra seni bulamazda!!
Ha olmazsa o adami sana tecavüzden iceri attir , cok kötü olacak belki ama napalim rahat birakmiyorsaaa CADIARZU
Bol sans diliyorum:)

Yaptığınız hata için herhangi bir yorum yapmak asla hata değil..
Hatalar, insanlar içindir her zaman..
Bence sevdiğiniz insana bu durumu anlatın..
O piskopat ruhlu insanı sevdiğiniz insanla el ele vererek, hayatınızdan atmaya çalışın.
Yoksa, tek başınıza baş edilecek bir konu gibi görünmüyor bu mesele..
Ama sonuç ne olursa olsun, asla yaptığınız hatayı tekrar yapmayın, ve o hasta ruhlu insanla bir araya gelmeyin!

tabıkıde sızı seven kısı ıle mutlug yakalamaya bakın..
herkes hata yapabılır onemlı olan ders cıkarmakdır..
eskı sevgılınızle yasadıklarınız anlattınızmı?..sımdıkı arkadasınıza?..
ama bence hayata olumlu bakan mantıklı bırıyse anlatın..bılsın temellerı saglam bı yuva kurun ama dersenızkı onu kaybetmek ıstemem ısın aslını tam anlatmazsınız..

Back
X