Yardımınıza çok ihtiyacım var yoksa çıldıracağım...

Öncelikle sen özgür bir bireysin bunu aklından sakın çıkarma. Kimse sana istemediğin bir şeyi dayatamaz!

Sen ondan korktukça kendini bi bok sanıp daha çok üstüne gidecek. O yüzden son kez kesin bir dille 'Benden uzak dur yoksa şikayet edeceğim seni' de,devam ederse kesinlikle şikayette bulun!

Ne sen aciz,cahil,zavallı bir kadınsın ne de kanunsuz polissiz bir dağ köyünde yaşıyoruz.

'Ben evlenememem mahvoldum anne de olamıcam' meselesine de kesinlikle katılmıyorum. Evlenmeden önce cinsellik yaşayan her kadın kötü bir sona mahkum mudur? Sen kendine bunu nasıl layık görürsün!

Hayatındaki adama gelince;eğer temiz bir beraberlik ve iç huzuru istiyorsan tam anlamıyla şeffaf ve dürüst olmalısın.Keza onu kandırmaya da hakkın yok.

ilk önce yaptığın hatayı anlamış olman çok güzel ve biran önce kendinden uzaklaştır sen onunla evlenince yapmayacakmı sanıyorsun. bak ne güzel üniv bitirmiş çalışıyorsun. bir daha hata yapma. ama o sevildiğimi anlıyorum dediğin kişiye yaşadıkalrının hepsini anlatman gerekiyor sonradan duyarsa daha kötü olur. anlat seni gerçekten seviyorsa anlayışla karşılar zaten. hatalar kullara mahsustur ama bir daha yapmamak kaydıyla.

bak canım sana yaşanmış bir örnek vereyim kendi kuzenimden

senin yaşadıklarının aynısını aynı liseli zamanlarında yaşadı, cinsellikte dahil hamilelik ve çocuk aldırma hariç..
çocuk askere gittikten sonra psikopatlaştı ben senle yattımda geldim buralara sen şimdi onun zevkini aldın ben yokken kimbilir ne haltlar yiceksin diye bu tarz çirkin sözlerle onu hep aşşağıladı geldiğinde dayaklarmı dersin, sokaklarda rezil etmeler mi dersin ne yaşadıysan belki fazlasını yaşadı ki sen okula gidebilmişsin o kuzenimi kapı dışarı çıkarmıyodu kuzenim ayda 1 kez dişçiye kavga kıyamet oda annesiyle gidebiliyodu... seninki gibi bırakmayan taraf kız değil çocuktu.. kuzenim ayrılmak ondan kurtulmak için düşünmediği şey kalmamıştı ama çocuk dayakla öldürmekle yaşananları kuzenimin ailesine anlatmakla tehdit ediyordu..

veee aile birşekilde kuzenimin yaşadıklarını öğrendi kuzenimin dayaktan kliniğe götürülüpte ailesine haber verilmesiyle oda..

ve hemen polise, savcılığa şikayetlerde bulundular ama hiçbirşey olmadı. kuzenim korkudan dışarı çıkamıyodu aylarca ailesinden ayrı biryerde bir akrabasında kaldı izini kaybettirmek için ve bu şekilde kaçak göçek depresyonlarla ailesinin yanında kalamayarak 3 sene geçirdi. ve savcıya edilen şikayetlerin mahkemesi 3 sene sonra bugünlerde oldu düşün ki böyle bir adalet sistemi var bu ülkede.. ya o 3 sene içerisinde öldürseydi kuzenimi allah korudu..

ve sana bu olayları çok çok iyi bilen biri olarak nacizane tavsiyem, ondan kurtulma şansın varsa kendini sakın ona bağlı hissetme.. ne yaşadıysan yaşadın hepsi geçmişte kalsın.. yaralarını saracak bir insan varsa hiç durmadan koş derim ona.. bir erkeğin omzunda huzurla uyuyabilmek varken neden o aş.ğılık h.yvanla evlenip kendini cehennem gibi bir hayata mahkem edesinki sırf lanet olası bir zar ve dünyada sayısız kadının yaptırdığı bir bebek aldırma operasyonu yüzünden.. ki bunlarda istemedden cahillikle ve talihsizlikle yaşanmış olaylar..

ve ve ve sana şefkat göstericek senin yaralarını kapatıcak sana yeni bir yaşam sunabilicek bir erkek olduğundan eminsen ne olursa olsun dürüst ol ne olursa olsun!!!

zaten seni bu kadar çaresiz ve umutsuzken, üstelikde yaşadıklarının talihsizlikten oluştuğunu bile bile terkedicekse bırakta gitsin senin 2. bir darbeye ihtiyacın yok şu hayatta..

Ne demek ben evlenmemeliyim.Evlilik senin en doğal hakkın.Her insan gibi

Bak canım böyle aşağılık bir insana katlanma herşeyi göze al ailenden yardım iste.Savcılığa git dilekçeni ver tehtit edildiğini anlat

Ayrıca seni tebrik ederim hayatta en doğru şey hatanı anlayıp onunla yüzleşmektir

Son olarak hoşlandığın adama durumu anlat ,anlat ki eski sevgilin birgün çıkıp senin yaptığın yanlışı bir ayıp gibi eşine anlatıp huzurunu kaçırmasın

o hasta, rahatsız, taş kalpli insandan uzaklaş. küçük yaşında seni ne hallere sokmuş. ondan fersah fersah uzak durman gerekir, hem senin gibi okumuş elinde mesleği olan bi kızın bir baltaya sap olamamış bi adamın yanında ne işi var Allah aşkına!!! Cinsellik hayatlarımıza yön veremez bunu öğrenmemiz gerek artık. Bi insanla cinsel bir birliktelik yaşadık diye kendimizi ona heba etmemiz gerekmez. Basit bir hata bu. Tamam keşke olmasaymış ama olmuş bitmiş. Seni bu şekilde kabul edebilecek açık görüşlü birçok insan var bu dünyada. O kişiden hoşlanıyorsan ona karşı açık ol, başım üstünde yerin var hataların ve geçmişin senindir ben geleceğimize bakarım derse atla kollarına. Ama bir an bile terddüt ediyorsa ondan da uzaklaş. Zaten seni geçmişindeki hatalarla yargılayacaksa onunla işin ne değil mi? Ona uzun uzun anlat, yüreğini aç. Eğer tereddüt etmiyor ve sorun değil diyorsa, şimdi de gelecekete de yüzüne vuracak bir insan değilse, yolunuz açık olsun....

Back
X