• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardiminiza ihtihacim var....

ezra92

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
129
5
316
Avusturya
sevgili kizlar, sevgili ablalarim benim bir konu hakkinda acil yardima ihtiyacim var.
baslamak zor ama bir yerden baslayim. ben 21 yasindayim ve bu zamana Kadar pek erkek arkadasim olmadi. onun icin pek tecrübe sahibi degilim. suan görüstüm birisi var ama benim icime sinmeyen beni rahatsiz eden birseyler var. ben bu cocukla bir kere salak gibi cok apar topar tanistim. hic huyum degildir birisiyle hemen tanisip numarami vermek ama yptim bir kere. cok begendim ve tanistim. ama ilk görüsmede bu cocuk hemen bana yakinlasmaya calisti. ben orali olmadim.aklima soru isareti takildi bile. sadece benimle yatmak mi istiyor diye. ama cocuk türk degil, ondan rahat davranmistir diye düsündm. bu arada ben yazmasam pek sesi solugu cikmaz. 2.kez bulustuk sakin bir yerde otururken bu beni öptü. ben onun icin birseyler hissediyordum ve karsilik verdim ( anladim yanlis yaptim). ama cocuk öpmekle kalmadi orama burama ellemeye calisti. beni sIkIstirdi biraz,istemedim halde. ama neyapicami bilemedm;( eve gittimde kendimi okadar kötü ve igrenc hissettimki.... ama agzi öyle güzel laf yapiyorki, tekrar gönlümü aliyor.yok yok ciddi birseyler istiyor diye düsünüyorum. bu arada 2. bulusmada konu birlikte olmaya geldi. ve bana bakire olup olmadimi sordu. ve bu konuyla ilgli bir cok sey daha söyledi. ben senin erkegin olmak isterim ama ozaman sende benim olucaksin felan gibi seyler. buarada kendi 25 yasinda. sadece arada sirada bulusuyoruz ama onun gözünde sevgiliyz yani. ikimizde yogunuz ondan fazla bulusmuyoruz. tabi bu olaylar beni baya bunalti cünkü kafamda bir sürü soru isareti olustu. ben gezmeye felan cikiyorum aksam, haberi var ama birdefa bile kiminle gittin ,nasil eve dündün diye sormadi... en sonda söyle birsey oldu: kendisi yeni bir ev ariyor, ve dün bana mesaj atti. evi buldum ama önden cokm para istiyolar ve emlakcida baya para istiyor ama ailemin bana yolladigi miktar yetmiyor, bir arkadastan borc aldim ama tamamlayamadim, kalanini ailem yollayana Kadar sen tamamlarmisn.... arkadaslar ben sasirdim resmen. daha 3-5 defa görmemisim , adresini bile bilmiyorum, hic bir arkadasini tanimam. birde istedi miktar baya var. ve ben ögrenciyim yani. evt ailemin durumu fena degil ama onlardan durup dururken ne diye böyle bir para isticem?? ne düsünmem gerektini bilmiyorum....
cevap olarak sunu yazdim, ki yalan yok! ben kenara para koyan bir insan degilim, biraz param vardi kenarda onunlada tatile gittim. ailemle konusabilirm belki ama sanmiyorum( bu kismi yalan ama napim direk hayir diyemedim). hmmm tmm yazdi.

dün öglen yazistik bunlari ve ondan sonra sesi solugu birdaha cikmadi.... sinavim vardi. nasil gecti diye bir mesaj bile gelmedi....
fikirlerinizi bekliyorum....kafam karisti! beni kullanmaya mi calisyor? isine geline yaziyor gelmeyince 1-2 gün ortada yok ama bulusunca sevgili ayagina yatiyor....

uzun oldu kusura bakmayin.

simdiden herkese tskler

Benim anladığım kadarıyla seninle ciddi falan düşünmüyor kullanabildiği her alanda kullanmaya çalışıyor
Daha çok erken değil mi erkeğin olmak istiyorum falan lafları için
Hem bu kadar kısa birlikteliğinizde hemen para istemek de ne?
Bence uzak durmalısın ben sevgi aşk falan göremedim
Üstelik bence güvenilmez biri

Canım biraz kırıcı olabilirim ama artık bu adamı arayıp sorma, bence seni her anlamda kullanmaya çalışıyor.Yaşın daha çok genç daha iyileri çıkacak karşına dürüst seni seven.Bu ne ya, ne biçim bir çağda yaşıyoruz.2.buluşmada öpmeler falan.Yok tatlım yok sen derhal bu adamı bırak.

koşarakkk kaaaaaaaaaççççççççç

adam tam bir serseri kurnaz

ağzı yüzü düzgün önüne geleni kullanıp atıyor aklınca çakal

gelme bu oyuna

ne münasebet hadi işine bak de kestir at.

Tanımam etmem adresini arkadaşlarını bilmem ne hakla benden para istiyor diyorsun da neden bedenine karşı bu kadar saygısızsın canım ya... Çok ciddi şeyler yaşamamışsın ama farketmez....Bence takılman gereken nokta burası.Hiç tanımadığın biri.Ve sevgililik bu şekilde olmaz arada görüşüyoruz falan diyorsun arkadaş değilsiniz ki seven insan her daim konuşmak görüşmek ister...Bence sana fayda sağlayacak sağlıklı bir ilişki değil bu...

isine geline yaziyor gelmeyince 1-2 gün ortada yok ama bulusunca sevgili ayagina yatiyor....cevabı açık değil mi bakın kendiniz söylemişsiniz, kafa karıştırıcı birşey yok,he olur bi 2-3 senelik bir beraberliğiniz artık sen ben değil biz olmuşsunuzdur maddi manevi , o da size gerektiğinde yardım etmiştir, derim ki zor zamandaymış kafan karışmasın, ama sizin durum öyle değil,madem maddi gücünü aşıyor aşmayan bir ev bulsun,sakın para falan vermeyin, hatta ben olsam görüşmem de 2. görüşmede elleme vs niyet açık bence, ALLAH korusun zorla birşeyler de yapabilir olmaz olmaz demeyin, ve eğer görüşmeye devam edicekseniz ki bence bu şahıs hayırı duyunca kaybolup gidicektir de! yada son şans bi yakınlaşma deneycektir, ama oldu ki görüşmek istediniz yeri ve saati siz belirleyin , kalabalık ortamlarda görüşün, arabası varsa arabasına binmeyin toplu taşımayı tercih edin gerçekten 2. görüşmede yaptığını söylediğiniz şeyler ve gerisindeki tutumu beni endişelendirdi, umarım aşkın gözü kör diyip bir yanlışa sürüklenmezsiniz

Biraz fazla açık olucak ama adam tam anlamıyla seni kullanmaya çalışıyor.Onun sana verebileceği tek şey acı olacak canım.Bence ilişkini kes bir an önce.İkinci buluşmada öpüşmek nedir? Daha birbirinizi tanımıyormuşsunuz bile.

Cevap yAzan Herkese tskler! Annemle hic bir zaman herseyimi paylasa bilicem bir iliskimiz olmadi, bir ablam yada bir kiz kardesim yok! Size icimi döktüm!cok tskler! Galiba bu cocuktan hemen uzaklasmamgerrktigi konusunda hemfikiriz!
Zaten hayir dedikten sonra birdaha yazmadi! Yazarsada orali olmicam!!!
Daha bana dedi herseyi yazsam buraya kimbilir neler derdiniz! Bazen nekadar saf olabiliyorum!!! gercekten cok tatli ve yakisikli ve beni begenmesine cok sevinmistim. Galiba ondan kaptirdim hemen kendimI

Kafam karıştı demişsiniz de..
Kafa karışacak bişey yok.
Herşey açık ortada.
Bir daha selam bile vermeyin bu adama
Hatta arar belki diye numaranızı bile değiştirin..
Bi daha da tanımadan etmeden kimseye ellettirmeyin kendinizi.

Numarani mi degistiriyorsun ne bilim olabildigincee hemeeen uzaklas o insandaaan.
..

Kafam karıştı demişsiniz de..
Kafa karışacak bişey yok.
Herşey açık ortada.
Bir daha selam bile vermeyin bu adama
Hatta arar belki diye numaranızı bile değiştirin..
Bi daha da tanımadan etmeden kimseye ellettirmeyin kendinizi.

Aptallik ettim biliyorum:( kendimi okadar igrenc hissettimki o gûn eve gittikten sonra.... Neden bôyle birseye izin verdim diye...
Numarami simdilik degistirmicem. Bir kac gûn beklicem ama olmazsa degistirirm.
Ben okadar safmiyim dizirum simdi! Biara ciddi ciddi parayi versem mi diye bile dûsûndm ....

Aptallik ettim biliyorum:( kendimi okadar igrenc hissettimki o gûn eve gittikten sonra.... Neden bôyle birseye izin verdim diye...
Numarami simdilik degistirmicem. Bir kac gûn beklicem ama olmazsa degistirirm.
Ben okadar safmiyim dizirum simdi! Biara ciddi ciddi parayi versem mi diye bile dûsûndm ....

Adam kaç kez haddini aşmış.
Birinde farkedilmese diğerinde farkedilirdi.
Sanırım evet biraz saflık ya da iyiniyet diyelim var.
Göre göre yaşaya yaşaya öğreneceksiniz merak etmeyin.
Birşey yapmadan önce defalarca düşünün yeter..
Hemen güvenmeyin.
Güveninizi kazanmasını bekleyin.

canım ya ...hoşuna gitmiş biraz boşluktaymışsın galiba yada sıkıntı da lütfen dediklerimizi dinle kendini bu serseriye harcattırma

Adam kaç kez haddini aşmış.
Birinde farkedilmese diğerinde farkedilirdi.
Sanırım evet biraz saflık ya da iyiniyet diyelim var.
Göre göre yaşaya yaşaya öğreneceksiniz merak etmeyin.
Birşey yapmadan önce defalarca düşünün yeter..
Hemen güvenmeyin.
Güveninizi kazanmasını bekleyin.

Kendimi cok yanliz hissettim ve col sorunlu bir dônemde cikti karsima belki ondan bôyle davrandim bilmiyrum. Suan kendime inanmiyorum... Aslinda gûvenim cok zor kazanilir ama bu sefer nasil bôyle oldu bilmiyorum gercekten....
Insallah basima bela olmaz ve biran ônce kurtulurm bu durumdan....

sevgili kizlar, sevgili ablalarim benim bir konu hakkinda acil yardima ihtiyacim var.
baslamak zor ama bir yerden baslayim. ben 21 yasindayim ve bu zamana Kadar pek erkek arkadasim olmadi. onun icin pek tecrübe sahibi degilim. suan görüstüm birisi var ama benim icime sinmeyen beni rahatsiz eden birseyler var. ben bu cocukla bir kere salak gibi cok apar topar tanistim. hic huyum degildir birisiyle hemen tanisip numarami vermek ama yptim bir kere. cok begendim ve tanistim. ama ilk görüsmede bu cocuk hemen bana yakinlasmaya calisti. ben orali olmadim.aklima soru isareti takildi bile. sadece benimle yatmak mi istiyor diye. ama cocuk türk degil, ondan rahat davranmistir diye düsündm. bu arada ben yazmasam pek sesi solugu cikmaz. 2.kez bulustuk sakin bir yerde otururken bu beni öptü. ben onun icin birseyler hissediyordum ve karsilik verdim ( anladim yanlis yaptim). ama cocuk öpmekle kalmadi orama burama ellemeye calisti. beni sIkIstirdi biraz,istemedim halde. ama neyapicami bilemedm;( eve gittimde kendimi okadar kötü ve igrenc hissettimki.... ama agzi öyle güzel laf yapiyorki, tekrar gönlümü aliyor.yok yok ciddi birseyler istiyor diye düsünüyorum. bu arada 2. bulusmada konu birlikte olmaya geldi. ve bana bakire olup olmadimi sordu. ve bu konuyla ilgli bir cok sey daha söyledi. ben senin erkegin olmak isterim ama ozaman sende benim olucaksin felan gibi seyler. buarada kendi 25 yasinda. sadece arada sirada bulusuyoruz ama onun gözünde sevgiliyz yani. ikimizde yogunuz ondan fazla bulusmuyoruz. tabi bu olaylar beni baya bunalti cünkü kafamda bir sürü soru isareti olustu. ben gezmeye felan cikiyorum aksam, haberi var ama birdefa bile kiminle gittin ,nasil eve dündün diye sormadi... en sonda söyle birsey oldu: kendisi yeni bir ev ariyor, ve dün bana mesaj atti. evi buldum ama önden cokm para istiyolar ve emlakcida baya para istiyor ama ailemin bana yolladigi miktar yetmiyor, bir arkadastan borc aldim ama tamamlayamadim, kalanini ailem yollayana Kadar sen tamamlarmisn.... arkadaslar ben sasirdim resmen. daha 3-5 defa görmemisim , adresini bile bilmiyorum, hic bir arkadasini tanimam. birde istedi miktar baya var. ve ben ögrenciyim yani. evt ailemin durumu fena degil ama onlardan durup dururken ne diye böyle bir para isticem?? ne düsünmem gerektini bilmiyorum....
cevap olarak sunu yazdim, ki yalan yok! ben kenara para koyan bir insan degilim, biraz param vardi kenarda onunlada tatile gittim. ailemle konusabilirm belki ama sanmiyorum( bu kismi yalan ama napim direk hayir diyemedim). hmmm tmm yazdi.

dün öglen yazistik bunlari ve ondan sonra sesi solugu birdaha cikmadi.... sinavim vardi. nasil gecti diye bir mesaj bile gelmedi....
fikirlerinizi bekliyorum....kafam karisti! beni kullanmaya mi calisyor? isine geline yaziyor gelmeyince 1-2 gün ortada yok ama bulusunca sevgili ayagina yatiyor....

uzun oldu kusura bakmayin.

simdiden herkese tskler

bu defa türk değil YABANCI ABAZAN ALARMI :53:
Arkana bile bakma bu insan resmen seni maddi manevi sömürür!

Hem para hem cinsellik anlamında kullanmak istediği açık da bakalım başka hangi anlamlarda kullanmak isteyecek?

evet gayet ve net seni kullanmaya çalışıyo neyazıkki...
uzak dur derim bende de...

Diger arkadaslarin da dedigi gibi bencede uzak durmalisin..

Isine geldiginde arayip soruyorsa sadece kullanmak istiyodur bu cok net kendinde yazmissin zaten

Bence hic yazmadan etmeden bitir o aradiginda acmazsin mesaj attiginda cevap vermezsin olur biter sakin uzatma ama sen bilirsin yine.. bence isi düstügünde iki güzel laf söyleyip gönlünü celip isini gördürmeye bakiyor (yanlis anlama sakin para istemek gibi demek istedim)

Allah herseyin hayirlisini nasip etsin :)

Back
X