Yardımınıza ihtiyacım var.Düşünmeden duramıyorum.Ya hamile kalırsam?

Polemiğe girmeyeceğim ama, tek gerçek inanç neymiş, herkes vefat ettiğinde görecek...

Ne güzel ya, benim inancıma uymuyor diye her şeyi yapalım, sonra da muaf olduğumuzu zannedelim..
Bence sizin kafanız daha güzelmiş, güle güle kullanın..
İster kibleyin, ister yönetime şikayet edin, ceza alacağımı bilsem de, tek gerçek inanç MÜSLÜMANLIKTIR...
Ben müslüman değilim demekle de, hiç bir günahtan muaf olamıyoruz...
Cevap vermeyeceğim daha, iyi günler..
neden ısrarla dini konudan yürümeye çalışıyorsunuz? hayır bilginiz de yok. dinde zorlama var mı? sana ne kim zina yapmış kim alkol almış, banane? her koyun kendi bacağından asılır deyip burda zina yapıyırsun günah yazmanın anlamı ne? ne bekliyorsun şimdi, konu sahibi "aaaa bilmiyordum hemen düzeltiyorum kendimi" mi diyecek?
biraz geniş düşünebilseniz keşke, gerçekten hepimiz birbirimizin düşüncelerine inançlarına hayat şekline saygı gösterebilsek...

zinayı savunmak mı bu??? hadi kızlar zinaya mı yazdım ben bir yerde acaba? benim kişisel görüşüm bunun yanlış olduğu yönünde zaten. ama herkes benle aynı şeyi düşünmek zorunda değil! benden farklı düşünenler de istediği gibi yaşamakta özgür. sanane banane istediği adamla sevişir istediği adamla evlenir!

burda evlilik dışı ilişki yaşadım sizce kötü mü yaptım diye sormuyor. size de bana da kalmamış bunu yargılamak! sen yapma ben yapmıyorum, başkası da bizi ilgilendirmez.
Cekilebiliriz :KK76::KK76:

Bunu göze aldım zaten, işinize gelmedi çünkü iyi yapmışsınız..

Bizim ülkemizden bu yüzden bir cacık olmayacak malesef. Merak etmeyin yalnız değilsiniz. Sizin tam karşı düşüncenizde de en azından sizin kadar katı düşüncelere sahip insanlar var. Ama azıcık orta yolu bulamadığımız sürece kardeşçe yaşayamayacağız. Bundan x yıl önce biz eziliyorduk ama şimdi biz eziyoruz bundan x yıl sonranın ne getireceği belli olmaz. Bu günkü bu katı bu hoşgörüsüz tavrımız yüzünden devran dönerse yine aynı seneryalor yaşanıp durucak. Bu döngüyü bir yerde kırıp da karşılıklı hoşgörüyü sağlayamazsak hep birileri mutsuz olacak. Tamam bazı şeylerin sorgusu var ama insanları İslamdan soğutmanın vebali yok mu? Biz neden İslamı azıcık daha sempatik bir şekilde göstermeye çalışmıyoruz.

Bundan 10 yıl önce ben türbanlı arkadaşlarımın seçimini özgürce yaşaması için mücadele ettim. Şimdi de başka insanların seçimlerini istedikleri gibi yaşaması için mücadele ediyorum. Ve iki tarafta birbirini anlayamıyor. Benim özgürlüklerim kısıtlanıyor diyenler 10 yıl önce özgürlük kısıtlanmasında bir sakınca görmüyordu. 10 yıl önce özgürlükleri kısıtlananlar şimdi başkalarına müdahale etmekte sakınca görmüyor. Dedim ya bizden bir şey olmaz.

İki gün önce ilişkim oldu ve sevgilim kontrolünü sağlayamadı bu sefer.Yani sağlayıp sağlayamadığını bilmiyor.Bende ne olduğunu anlamadım.Düşünmeden duramıyorum,içim huzursuz. Ella alsam zararlı,hamile kalmışsam iki günlük bile olsa bir cana zarar vermek var işin ucunda diye beynim kemiriliyor.Hamile kalmamışsam aileme ne diyeceğim bilmiyorum.Sevgilim bu çocuğu ister mi bilmiyorum.Düşünmek için erken belki ben paranoyaklık yapıyorumdur bilmiyorum. Öneriniz var mı?
SEVGİLİM çocugu istermi ne demek hayırdır battı çıktımı bu ben zevkimi alayım olan o yavruya olsun ne zannediyosunuz anlamadımki belki şimdi hamile değilsiniz ya sonra tekrar beraber olacaksınız yine ben hanilemiyim

azıcık aklın varsa kendini bu denli harcama

Back
X