- 12 Nisan 2013
- 2.678
- 2.089
- 133
- Konu Sahibi nuripapacium
Haklısınız
Haklısınız
Yaş kaç bilmem umarım degilsindir ama aldırma olursa merdiven altı yerlere gitme lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız
Haklısınız
Hayır öyle bir şey yapmam tabikiYaş kaç bilmem umarım degilsindir ama aldırma olursa merdiven altı yerlere gitme lütfen
Madem istemediği biri yapmasaymis insan istemediğimi ibiriyle tokalasmaz bile kaldiki halvet olsun yanlissin.evlenip çocuğu olmayan bir kadına açıklama yapmak zorunda olduğunu nerden çıkardınız? herkesin kendi hayatı kendi kararı... başka insanların çocuğu olmuyor diye istemediği biri ile zorunluluktan evlenip hayatını mı mahvetsin?
Ben kimseye dayatma yapmıyorum, ister kabul edin ister etmeyin, müslüman olun ya da olmayın tek bir gerçek var; o da nikahsız beraberliklerin zina olduğudur..Bakın ben de müslümanım ben de evlilik öncesi ilişkiye kendi yaşamımda sıcak bakmıyorum ama bu benim inancım benim yaşamım. Bunu başkalarına dayatamam. Kendi çocuklarımı da bu şekilde yetiştirmeye çalışırım. Yeğenimdir falan tavsiye veririm ama bir forumda tanımadığım bir insana kendi yaşayışımı dayatmam ne kadar doğru olur? Bir kere bakalım karşınızdaki insan müslüman mı? Ya da onun düşünceleri bu konuda ne? Onun kendi düşünceleri ile kendi yaşam biçimini şekillendirme özgürlüğü, yok mu?
Istemiyor sa yapmicak o zaman neyin kafası bu ya çocuk isteyen kadın bu konuyu gorurse içten içten her ay o test çubuğuna bakar gibi bu topigi okucak duyarlı olalım bu bende sizde olabilirsinizÇocuğu olmayan kadınlara neden hesap veriyor şimdi konu sahibi? Neyi açıklaması gerekiyor tam olarak? İstediği halde çocuk sahibi olamayan kadınlarımız var diye hiç kimse bakamayacağı, güzel bir hayat sunamayacağı bir çocuğu doğurmak zorunda değil.
Madem istemediği biri yapmasaymis insan istemediğimi ibiriyle tokalasmaz bile kaldiki halvet olsun yanlissin.
Çocuğu olmayan kadınlara gelince onlar bu topigi okuyunca biraz daha uzulucekler size sorduklarında valla yanlışlıkla oldu mu diceksin yazık çok yazık
Istemiyor sa yapmicak o zaman neyin kafası bu ya çocuk isteyen kadın bu konuyu gorurse içten içten her ay o test çubuğuna bakar gibi bu topigi okucak duyarlı olalım bu bende sizde olabilirsiniz
Ben kimseye dayatma yapmıyorum, ister kabul edin ister etmeyin, müslüman olun ya da olmayın tek bir gerçek var; o da nikahsız beraberliklerin zina olduğudur..
Müslüman değilim ya da benim yaşantım kimseyi ilgilendirmez demekle insan muaf olmuyor bu günahtan ne yazık ki..
Niye uyarmadın diye hesap sorulmasındansa, burda tüm muhalefet yanıtlara, taşlamalara razıyım...
Sonra böyle acaba hamile miyim? Hamileysem sevgilim Vs, kabul eder mi? ailem ne tepki verir falan diye çok konu görürüz daha.
Ben kimseye dayatma yapmıyorum, ister kabul edin ister etmeyin, müslüman olun ya da olmayın tek bir gerçek var; o da nikahsız beraberliklerin zina olduğudur..
Müslüman değilim ya da benim yaşantım kimseyi ilgilendirmez demekle insan muaf olmuyor bu günahtan ne yazık ki..
Niye uyarmadın diye hesap sorulmasındansa, burda tüm muhalefet yanıtlara, taşlamalara razıyım...
Sonra böyle acaba hamile miyim? Hamileysem sevgilim Vs, kabul eder mi? ailem ne tepki verir falan diye çok konu görürüz daha.
Senin gibi biri için endiselenmem zatennnn merak etmeahahhaha hayal gücüne hayran kaldım, yok öyle bişey test çubuğuna bakar gibi bakmıyorum konuya, banane başkasının çocuğundan, nasıl bir bakış açınız var çocuğu olmayan kadınlara. biz bunu hayatımızın merkezi yaparak , oturup ağlayıp dövünerek yaşamıyoruz , sen endişelenme bizim için bu kadar![]()
Cidden madde bağımlısı felan mısın?
O tek gerçek diye dayattığın sana ve sen gibi müslümanlar icin geçerli dini inancı farklı olan yada olmayan icin değil
Yahu sana soracaklar senin inancına gore ee bize ne inancı olmayana ne bundan ?
Bunu göze aldım zaten, işinize gelmedi çünkü iyi yapmışsınız..Kib'ledim hanımefendi konu sahibesi fetva almak için açmamış konuyu. Ayrıca dini içerik yasakMune @Margarikotin
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama hanımefendilerin işlerine gelmiyor ne yazık ki..Senin gibi biri için endiselenmem zatennnn merak etme
Ben evlenmesinden yanayım ..
Ne ara zinayi bu kadar savunur olduk yazık ki ne yazık
![]()
Aman her koyun kendi bacağından asilir cnm bosver herkesin dini kendine bana göre zina bu o na göre deil kavganın lüzumu yok fikir ayrılığı olabilir uzatmayinBen de bunu anlatmaya çalışıyorum ama hanımefendilerin işlerine gelmiyor ne yazık ki..
Hata olur yapılır ama savunmak etik gelmiyor bana.
Senin gibi biri için endiselenmem zatennnn merak etme
Ben evlenmesinden yanayım ..
Ne ara zinayi bu kadar savunur olduk yazık ki ne yazık
![]()
Polemiğe girmeyeceğim ama, tek gerçek inanç neymiş, herkes vefat ettiğinde görecek...
Ne güzel ya, benim inancıma uymuyor diye her şeyi yapalım, sonra da muaf olduğumuzu zannedelim..
Bence sizin kafanız daha güzelmiş, güle güle kullanın..
İster kibleyin, ister yönetime şikayet edin, ceza alacağımı bilsem de, tek gerçek inanç MÜSLÜMANLIKTIR...
Ben müslüman değilim demekle de, hiç bir günahtan muaf olamıyoruz...
Cevap vermeyeceğim daha, iyi günler..
Polemiğe girmeyeceğim ama, tek gerçek inanç neymiş, herkes vefat ettiğinde görecek...
Ne güzel ya, benim inancıma uymuyor diye her şeyi yapalım, sonra da muaf olduğumuzu zannedelim..
Bence sizin kafanız daha güzelmiş, güle güle kullanın..
İster kibleyin, ister yönetime şikayet edin, ceza alacağımı bilsem de, tek gerçek inanç MÜSLÜMANLIKTIR...
Ben müslüman değilim demekle de, hiç bir günahtan muaf olamıyoruz...
Cevap vermeyeceğim daha, iyi günler..