Yardımınıza ihtiyacım var.Düşünmeden duramıyorum.Ya hamile kalırsam?

Bir zamanlar. Yapiyorsa arkasinda dur. Yada arkasinda duracaksan yap. Dedigimde baya bir tartisma cikmisti. Bananeymis diye.. ama donup dolasp sorduklari yine biz uyeleriz.

Busefer kontrolu kaybetti dedigine gore bir kac kere yapilmis birsey.
Daha omce nasil onlemini aliyordun? Buseferde oyle onelemini alsaydin. Geri cekil metoduyla ise. O kesin bir korunma degil. Zevk suyundan bile hamile kalabilirsin cunku en guclu spermler o zevk suyunda imis. (Internette dr sitesinde okumustum)

Yapmaya devam edeceksen daha dogru korun. En kesin cozum pezervatif sanirim.
Korunmayacaksanda korkma sonucundn. Yada yapma

@paradise33 asla kınamak istemiyorum,
hayatta insanın başına her şey gelebilir.
ama bak sana bunlar ders olsun, bak ben 5 yıllık evliyim, ben bile korunmasız birliktelik yaşamıyorum, plansız bir bebek benim hayatımda bile istemediğim bir şey. ki senin için ...
verdiğin bilgilere göre hamile kalacağını ben de düşünmüyorum.
ama düzenin bu şekilde ise erkek arkadaşın mutlaka prezervatif kullansın, sen de ek olarak ona söylemeden hap kullan. bu şekilde 2li korunma yöntemi ile sorun yaşamazsınız muhtemelen.

evlenip çocuğu olmayan bir kadına açıklama yapmak zorunda olduğunu nerden çıkardınız? herkesin kendi hayatı kendi kararı... başka insanların çocuğu olmuyor diye istemediği biri ile zorunluluktan evlenip hayatını mı mahvetsin?
Madem istemediği biri yapmasaymis insan istemediğimi ibiriyle tokalasmaz bile kaldiki halvet olsun yanlissin.

Çocuğu olmayan kadınlara gelince onlar bu topigi okuyunca biraz daha uzulucekler size sorduklarında valla yanlışlıkla oldu mu diceksin yazık çok yazık

Bakın ben de müslümanım ben de evlilik öncesi ilişkiye kendi yaşamımda sıcak bakmıyorum ama bu benim inancım benim yaşamım. Bunu başkalarına dayatamam. Kendi çocuklarımı da bu şekilde yetiştirmeye çalışırım. Yeğenimdir falan tavsiye veririm ama bir forumda tanımadığım bir insana kendi yaşayışımı dayatmam ne kadar doğru olur? Bir kere bakalım karşınızdaki insan müslüman mı? Ya da onun düşünceleri bu konuda ne? Onun kendi düşünceleri ile kendi yaşam biçimini şekillendirme özgürlüğü, yok mu?
Ben kimseye dayatma yapmıyorum, ister kabul edin ister etmeyin, müslüman olun ya da olmayın tek bir gerçek var; o da nikahsız beraberliklerin zina olduğudur..
Müslüman değilim ya da benim yaşantım kimseyi ilgilendirmez demekle insan muaf olmuyor bu günahtan ne yazık ki..
Niye uyarmadın diye hesap sorulmasındansa, burda tüm muhalefet yanıtlara, taşlamalara razıyım...

Sonra böyle acaba hamile miyim? Hamileysem sevgilim Vs, kabul eder mi? ailem ne tepki verir falan diye çok konu görürüz daha.

Çocuğu olmayan kadınlara neden hesap veriyor şimdi konu sahibi? Neyi açıklaması gerekiyor tam olarak? İstediği halde çocuk sahibi olamayan kadınlarımız var diye hiç kimse bakamayacağı, güzel bir hayat sunamayacağı bir çocuğu doğurmak zorunda değil.
Istemiyor sa yapmicak o zaman neyin kafası bu ya çocuk isteyen kadın bu konuyu gorurse içten içten her ay o test çubuğuna bakar gibi bu topigi okucak duyarlı olalım bu bende sizde olabilirsiniz

Madem istemediği biri yapmasaymis insan istemediğimi ibiriyle tokalasmaz bile kaldiki halvet olsun yanlissin.

Çocuğu olmayan kadınlara gelince onlar bu topigi okuyunca biraz daha uzulucekler size sorduklarında valla yanlışlıkla oldu mu diceksin yazık çok yazık

çocuğu olmayan kadın benim, hiç de üzülmedim konuyu okuduğumda, sen düşünme bunları ;)

sex yapmak için evlenmek istiyorum demek gerekmiyor, haaa keşke doğru düzgün bir yöntem kullansa idi korunurken, o ayrı bir konu. ama olan olmuş şimdi sadece sex yapmak istediği için hayatını karartmasına gerek yok. içsin ertesi gün hapını konuyu kapatsın. aldırmak daha mı kolay? evlilik dışı çocuk büyütmek daha mı kolay? çocuk için evlenmek zorunda olmak daha mı kolay?????

Istemiyor sa yapmicak o zaman neyin kafası bu ya çocuk isteyen kadın bu konuyu gorurse içten içten her ay o test çubuğuna bakar gibi bu topigi okucak duyarlı olalım bu bende sizde olabilirsiniz

ahahhaha hayal gücüne hayran kaldım, yok öyle bişey test çubuğuna bakar gibi bakmıyorum konuya, banane başkasının çocuğundan, nasıl bir bakış açınız var çocuğu olmayan kadınlara. biz bunu hayatımızın merkezi yaparak , oturup ağlayıp dövünerek yaşamıyoruz , sen endişelenme bizim için bu kadar ;)

Ben kimseye dayatma yapmıyorum, ister kabul edin ister etmeyin, müslüman olun ya da olmayın tek bir gerçek var; o da nikahsız beraberliklerin zina olduğudur..
Müslüman değilim ya da benim yaşantım kimseyi ilgilendirmez demekle insan muaf olmuyor bu günahtan ne yazık ki..
Niye uyarmadın diye hesap sorulmasındansa, burda tüm muhalefet yanıtlara, taşlamalara razıyım...

Sonra böyle acaba hamile miyim? Hamileysem sevgilim Vs, kabul eder mi? ailem ne tepki verir falan diye çok konu görürüz daha.

Cidden madde bağımlısı felan mısın?

O tek gerçek diye dayattığın sana ve sen gibi müslümanlar icin geçerli dini inancı farklı olan yada olmayan icin değil

Yahu sana soracaklar senin inancına gore ee bize ne inancı olmayana ne bundan ?

Kib'ledim hanımefendi konu sahibesi fetva almak için açmamış konuyu. Ayrıca dini içerik yasak Mune Mune @Margarikotin

ahahhaha hayal gücüne hayran kaldım, yok öyle bişey test çubuğuna bakar gibi bakmıyorum konuya, banane başkasının çocuğundan, nasıl bir bakış açınız var çocuğu olmayan kadınlara. biz bunu hayatımızın merkezi yaparak , oturup ağlayıp dövünerek yaşamıyoruz , sen endişelenme bizim için bu kadar :KK66:
Senin gibi biri için endiselenmem zatennnn merak etme:halay:

Ben evlenmesinden yanayım ..

Ne ara zinayi bu kadar savunur olduk yazık ki ne yazık

o_Oo_O

Cidden madde bağımlısı felan mısın?

O tek gerçek diye dayattığın sana ve sen gibi müslümanlar icin geçerli dini inancı farklı olan yada olmayan icin değil

Yahu sana soracaklar senin inancına gore ee bize ne inancı olmayana ne bundan ?

Polemiğe girmeyeceğim ama, tek gerçek inanç neymiş, herkes vefat ettiğinde görecek...

Ne güzel ya, benim inancıma uymuyor diye her şeyi yapalım, sonra da muaf olduğumuzu zannedelim..
Bence sizin kafanız daha güzelmiş, güle güle kullanın..
İster kibleyin, ister yönetime şikayet edin, ceza alacağımı bilsem de, tek gerçek inanç MÜSLÜMANLIKTIR...
Ben müslüman değilim demekle de, hiç bir günahtan muaf olamıyoruz...
Cevap vermeyeceğim daha, iyi günler..

Sizi eleştirmiyorum, yargılamıyorum kimsenin bacak arası beni ilgilendirmez seks yaparak namussuz olunacağına da inanmıyorum. Namussuzluk çok başka bir kavram oraya girersem ban gelir aman almiyim. Ama benim anlayamadığım bu konu başlığından yola çıkarak bizim size nasıl yardım edeceğimiz ? Ellerimizi açıp dua mı edelim bebek olmasın diye ? Reiki mi yollayalım ?

Korunmasız ilişki yaşamışsınız eğer yumurtlama döneminizdeyseniz hamilelik riskiniz var. Ertesi gün hapını da almak için geç kalmışssınız.

Umarım hamile kalmazsınız zira hayatınız daha çok karışacak gibi. Ama lütfen yukarıdaki üyenin de dediği gibi seks yapmayı meşrulaştırmak için evlenip bir de bebek yapmayın. Saçma sapan evliliklerden geçilmiyor ortalık.

o_Oo_O
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama hanımefendilerin işlerine gelmiyor ne yazık ki..
Hata olur yapılır ama savunmak etik gelmiyor bana.

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama hanımefendilerin işlerine gelmiyor ne yazık ki..
Hata olur yapılır ama savunmak etik gelmiyor bana.
Aman her koyun kendi bacağından asilir cnm bosver herkesin dini kendine bana göre zina bu o na göre deil kavganın lüzumu yok fikir ayrılığı olabilir uzatmayin

1 eldede 5 parmak var ama hiç biri birbirine benzemiyor hepside bana ait napabilirim

o_Oo_O

zinayı savunmak mı bu??? hadi kızlar zinaya mı yazdım ben bir yerde acaba? benim kişisel görüşüm bunun yanlış olduğu yönünde zaten. ama herkes benle aynı şeyi düşünmek zorunda değil! benden farklı düşünenler de istediği gibi yaşamakta özgür. sanane banane istediği adamla sevişir istediği adamla evlenir!

burda evlilik dışı ilişki yaşadım sizce kötü mü yaptım diye sormuyor. size de bana da kalmamış bunu yargılamak! sen yapma ben yapmıyorum, başkası da bizi ilgilendirmez.

Polemiğe girmeyeceğim ama, tek gerçek inanç neymiş, herkes vefat ettiğinde görecek...

Ne güzel ya, benim inancıma uymuyor diye her şeyi yapalım, sonra da muaf olduğumuzu zannedelim..
İster kibleyin, ister yönetime şikayet edin, ceza alacağımı bilsem de, tek gerçek inanç MÜSLÜMANLIKTIR...

Sen ölüp gördün galiba şeriatcı seni kib liyorum tabi ki Mune Mune

Sen ölüp gördün galiba şeriatcı seni kib liyorum tabi ki Mune Mune

Back
X