Yardımınıza ihtiyacım var.Düşünmeden duramıyorum.Ya hamile kalırsam?

yani bu kadar korkulacak bişey varsa yapmıycaktınn.
kafanda rahat olıcaktı..bu kadar soru işareti varkenn
niye yanii...
İlişki yaşadığım için bir çekincem yok ama hamilelik başka bir mevzu.Böyle bir durumda kalmadım daha önce

İlişki yaşadığım için bir çekincem yok ama hamilelik başka bir mevzu.Böyle bir durumda kalmadım daha önce

yani ciddi bir durum hamilelik olma şansı çok yüksek
bunun için önlem alınması lazım dimi ilaç adına varana kadar
bunu da bilmen lazım eminmki biliyosunda.konu ilişki yaşaman falan değil
bu benim derdim değil ama hamilelik olıcak falan diye böyle düşünceler
olunca haddim değil ama kızıyorum.çünkü hamilelik bu kadar kolay bişey değil
sonucunda aldırma vs olursa kötü oluyor çünkü..

Sevgili ve Hamilelik risgi bunlar bana çok mübala geliyor yapmadn önve düşüncektiniz bu kadar rahat sınız ilişkiye girmeye kontrolünüzü kaybedecek kadar bide... eee ailenizde normal karşılar tabikİ müslüman bir ülkeyiz ama müalüman olmayan lar gibi yaşıyorz nesil nere gidiyor kıyamet yaklaşıor

Sevgili ve Hamilelik risgi bunlar bana çok mübala geliyor yapmadn önve düşüncektiniz bu kadar rahat sınız ilişkiye girmeye kontrolünüzü kaybedecek kadar bide... eee ailenizde normal karşılar tabikİ müslüman bir ülkeyiz ama müalüman olmayan lar gibi yaşıyorz nesil nere gidiyor kıyamet yaklaşıor
Ülkelerin dini yoktur,insanların dini vardır.Herkesin dini de,yaşayışı da kendinedir.Bunu sorgulamayın lütfen

Ülkelerin dini yoktur,insanların dini vardır.Herkesin dini de,yaşayışı da kendinedir.Bunu sorgulamayın lütfen
Hayır gençlerimiz ne şekil yaşama biçimine girdi utanılcak birşey varken yok diyebiliyo ve siz olayın ciddiyetine varmamışsınız ya hamileyseniz ve tam hamile kalabilme ihtimalinde ilişkiye girmişsiniZ nikahına almadan sizinle ilişkiye girmiş peki o erkek sizi kabul edecekmi evliliği bile taşımamış çocuğu kabul edecekmi?? Aileniz nasıl karşılayavak tatlılıkla hal olacakmı ? Ben üzülüyorum gerçekten bir yazıdan ibadet deil ben gerçktn üzülüyorum bu dünya yalan biZ sınava geldik lütfen izin vermeyin nefsinize

Hayır gençlerimiz ne şekil yaşama biçimine girdi utanılcak birşey varken yok diyebiliyo ve siz olayın ciddiyetine varmamışsınız ya hamileyseniz ve tam hamile kalabilme ihtimalinde ilişkiye girmişsiniZ nikahına almadan sizinle ilişkiye girmiş peki o erkek sizi kabul edecekmi evliliği bile taşımamış çocuğu kabul edecekmi?? Aileniz nasıl karşılayavak tatlılıkla hal olacakmı ? Ben üzülüyorum gerçekten bir yazıdan ibadet deil ben gerçktn üzülüyorum bu dünya yalan biZ sınava geldik lütfen izin vermeyin nefsinize
Sizin düşündüğünüz şey başka.Sorguladığınız şey başka

Ne kadar taşlanacağımı bilsem de tamamen katılıyorum, 2016 yılındayız diye evlilik öncesi cinsellik meşru olmuyor, bekar kız ve erkekler bu konuda böyle dikkatsiz olduğu sürece 3. Sayfa haberlerini daha çok okuruz bu ülkede..

Yillarca cocugu olmayan kadinlara gitmedik sehir gitmedik hastane kalmayan kadinlarimiza nasil aciklicaksin bu durumu

Yaparken düşüncektiniz çok sorumsuzca olmuş o bebegin günahı yok...

Evlenin yani .
evlenip çocuğu olmayan bir kadına açıklama yapmak zorunda olduğunu nerden çıkardınız? herkesin kendi hayatı kendi kararı... başka insanların çocuğu olmuyor diye istemediği biri ile zorunluluktan evlenip hayatını mı mahvetsin?

Hamile kalma olsaliginiz dusuk gibi ama imkansiz degil erkek arkadasiniza soyleyip ertesi gun ilaci almasini isteseydiniz keske ve durumunuzu onunla paylasin hamile kalirsam ne yapabiliriz diye sorun hamile kalip evlenince aileniz cok uzulur herkes farkediyor boyle durumda etrafimda iki kiside oldu ben kinamam kotu soz soylemem ama annelerinizi kiran cok oluyor aklinizda olsun

Ne kadar taşlanacağımı bilsem de tamamen katılıyorum, 2016 yılındayız diye evlilik öncesi cinsellik meşru olmuyor, bekar kız ve erkekler bu konuda böyle dikkatsiz olduğu sürece 3. Sayfa haberlerini daha çok okuruz bu ülkede..

Bakın ben de müslümanım ben de evlilik öncesi ilişkiye kendi yaşamımda sıcak bakmıyorum ama bu benim inancım benim yaşamım. Bunu başkalarına dayatamam. Kendi çocuklarımı da bu şekilde yetiştirmeye çalışırım. Yeğenimdir falan tavsiye veririm ama bir forumda tanımadığım bir insana kendi yaşayışımı dayatmam ne kadar doğru olur? Bir kere bakalım karşınızdaki insan müslüman mı? Ya da onun düşünceleri bu konuda ne? Onun kendi düşünceleri ile kendi yaşam biçimini şekillendirme özgürlüğü, yok mu?

Kimse evlilik öncesi ilişkiye karşısınız diye taşlamaz sizi.

Hamile kalma olsaliginiz dusuk gibi ama imkansiz degil erkek arkadasiniza soyleyip ertesi gun ilaci almasini isteseydiniz keske ve durumunuzu onunla paylasin hamile kalirsam ne yapabiliriz diye sorun hamile kalip evlenince aileniz cok uzulur herkes farkediyor boyle durumda etrafimda iki kiside oldu ben kinamam kotu soz soylemem ama annelerinizi kiran cok oluyor aklinizda olsun
Tahmin edebiliyorum.Güzel şeyler olmaz farkındayım.Türlü türlü yalan,bahane düşündüm zaten.Hastalık vs deriz dedim,çocuğu olmayacakmış zaman yok derim falan dedim ama bu bile geriyor

Dr kontrolüne git mutlaka sevgiline şart koy korunmadan olmaz diye

Hamileysen ilerletmeden aldıracaksın başka çaren yok

Back
X