Yardımınıza ihtiyacım var.Düşünmeden duramıyorum.Ya hamile kalırsam?

neden ısrarla dini konudan yürümeye çalışıyorsunuz? hayır bilginiz de yok. dinde zorlama var mı? sana ne kim zina yapmış kim alkol almış, banane? her koyun kendi bacağından asılır deyip burda zina yapıyırsun günah yazmanın anlamı ne? ne bekliyorsun şimdi, konu sahibi "aaaa bilmiyordum hemen düzeltiyorum kendimi" mi diyecek?
biraz geniş düşünebilseniz keşke, gerçekten hepimiz birbirimizin düşüncelerine inançlarına hayat şekline saygı gösterebilsek...

Cekilebiliriz

Bunu göze aldım zaten, işinize gelmedi çünkü iyi yapmışsınız..

Bizim ülkemizden bu yüzden bir cacık olmayacak malesef. Merak etmeyin yalnız değilsiniz. Sizin tam karşı düşüncenizde de en azından sizin kadar katı düşüncelere sahip insanlar var. Ama azıcık orta yolu bulamadığımız sürece kardeşçe yaşayamayacağız. Bundan x yıl önce biz eziliyorduk ama şimdi biz eziyoruz bundan x yıl sonranın ne getireceği belli olmaz. Bu günkü bu katı bu hoşgörüsüz tavrımız yüzünden devran dönerse yine aynı seneryalor yaşanıp durucak. Bu döngüyü bir yerde kırıp da karşılıklı hoşgörüyü sağlayamazsak hep birileri mutsuz olacak. Tamam bazı şeylerin sorgusu var ama insanları İslamdan soğutmanın vebali yok mu? Biz neden İslamı azıcık daha sempatik bir şekilde göstermeye çalışmıyoruz.

Bundan 10 yıl önce ben türbanlı arkadaşlarımın seçimini özgürce yaşaması için mücadele ettim. Şimdi de başka insanların seçimlerini istedikleri gibi yaşaması için mücadele ediyorum. Ve iki tarafta birbirini anlayamıyor. Benim özgürlüklerim kısıtlanıyor diyenler 10 yıl önce özgürlük kısıtlanmasında bir sakınca görmüyordu. 10 yıl önce özgürlükleri kısıtlananlar şimdi başkalarına müdahale etmekte sakınca görmüyor. Dedim ya bizden bir şey olmaz.

SEVGİLİM çocugu istermi ne demek hayırdır battı çıktımı bu ben zevkimi alayım olan o yavruya olsun ne zannediyosunuz anlamadımki belki şimdi hamile değilsiniz ya sonra tekrar beraber olacaksınız yine ben hanilemiyim

azıcık aklın varsa kendini bu denli harcama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…