Ayrıca eski eşin kendi ağzından mı duydunuz bunları? Evet ben çok genç evlendim iki çocuk yaptım sonra da attım babaannelerinin başına mı dedi? Kadın için ne kadar kötü bir profil çizmişler. Lütfen eşinizin ve kayınvalidenizin anlattıklarını söylediklerini doğrulayın. Bu ikili bana hiç masum gelmedi. Sizin, çocuğum olsa eşyasını koyacak yer yok dediğiniz evde eski eş 2 çocuk doğurmuş. O kadına niye o evi reva görmüşler?
Burada bir konu var, kadının 1,5 yaşındaki çocuğu 5 aylık görünüyor. Babaları köye kendi annesine gitmiş, çocuk aç mı tok mu, öldü mü yaşıyor mu umurunda değil. Makarna pilav ve çorba dışında yiyemiyorlar, sebze meyve yok düşünün. Şimdi bu kadın çocuğu iyi beslensin bakılsın, iyileşsin diye sosyal hizmetlere verse kötü anne mi olur, çocuklarını atmış mı olur? Ev kira, kadın çalışmıyor çünkü 1,5 ve 3 yaşında iki çocuğu var. Asgari ücretle iş bulmuş ama iki çocuğu birden kreşe veremiyor. Evet biz de yazdık niye bu yoklukta arka arkaya 2 çocuk yaptın dedik kızdık. Ama bu ortada zavallı iki çocuk olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Sizin aşktan sevgiden gözünüz hiçbir şey görmüyor ve herkesin mutlu olabileceğini düşünüyorsunuz. Evet babaanneleri bakıyor ama aynı binadalar. Her gün her akşam babalarını görüyorlar. Taşınırsanız göremeyecekler ve yanınızda götürmeye kalksanız düzenleri bozulacak. Babaannenin kendi kanı canı bu çocuklar. Kızsa da sevse de göze batmaz çünkü öz torunları. Taşınmak istemekte haklısınız ama malesef paraya kıyıp yakın yerde oturacaksınız çünkü bu çocukların velayetleri babaanede değil babada. Sizin çocuğunuz olunca her gün babayı görecek ama bu çocuklar mahrum kalacak. Gelip kalma ayrı her gün işten gelen babayı görmek ayrı. Kendi çocuğunuzu ayrı tutamazsınız.
Baba nasıl baksın, erkekler ne anlar diyorsunuz da babaanne olmasa kim bakacaktı? Kadın yaşlı değil diyorsunuz genç mi, ya da hep bu yaşta mı kalacak? Bizlere kızıyorsunuz ama gerçekleri göremiyorsunuz. Lütfen hamile kalma işini askıya alın ve gelişmeleri gözlemleyin.