yardımınıza ihtiyacım var kızlar değişmek istiyorum ...

saphira19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
118
0
0
İstanbul
bu sene üniversiteyi kazandım ve bir erkek arkadaşım oldu.. giyimim güzeldir ama sade giyinirim yani bazı insanlar vardr mesela ne giyinrse giyinsin bi takı takarlar uydururlar bişey ve gerçekten çok daha güzel görünür anlamlı olur o giysi üzerinde .. benim pek takılarla aram iyi değil yani hangi giysiyle neler taksam pek bilmiyorum bu yüzden öyle çok takımda yok her giysime uyacak .. eskiden evden okula pek bi sorun olmuyodu bu ama şimdi sevgilim de olunca kendimi daha kadın gibi hissediyorum ve daha çok batıyo bana bu eksiklikler.. stilimi bulmak istiyorum ama buna aksesuarlardan başlamak istiyorum yardımınıza çok ihtiyacım var önerilerinizi alabilr miyim ? nerden almalıyım nasıl başlamalıyım söylemek istedikleriniz ?

cnm illa takıyla daha şık olnur diye bir şey yok benmde pek aram yoktur takıyla sadce küpe bazen de yüzük takarım okdar gym tarzını bilmiyorum ama mesele ara sıra tayt giyebilirsin çok güzel taytlar var üzerine uzun hırkalar uzun topuklu botlar veya dar streç kotlar çok şık duruyo altına kısa botlarla tamamlayabilirsin şık bir çanta tamamdır :31:

evet canım aynen bende küpe ve yüzükle tamamlıyorum uyarsa da bi kolye ama biraz aşmak istiyorum kendimi yıllardır hep aynı çünkü .. tayt giymeyi bende düşündüm üstüne uzun bi hırka içine bi bluz uzun bi kolye altına da uzun ya da kısa bi bot harika olur ama 63 kiloyum alt bacaklarda sorun yok ama üst bacaklarım biraz kalın o yuzden cesaret edemiyorum güzel durmaz diye .. klasik giyime de çok özeniyorum yeni bi stil yaratmak istiyorum kendime ama nerden alışveriş yapmalıyım nerden nasıl başlamalıyım bilmiyorum :(

evet canım aynen bende küpe ve yüzükle tamamlıyorum uyarsa da bi kolye ama biraz aşmak istiyorum kendimi yıllardır hep aynı çünkü .. tayt giymeyi bende düşündüm üstüne uzun bi hırka içine bi bluz uzun bi kolye altına da uzun ya da kısa bi bot harika olur ama 63 kiloyum alt bacaklarda sorun yok ama üst bacaklarım biraz kalın o yuzden cesaret edemiyorum güzel durmaz diye .. klasik giyime de çok özeniyorum yeni bi stil yaratmak istiyorum kendime ama nerden alışveriş yapmalıyım nerden nasıl başlamalıyım bilmiyorum :(

üst bacakların kalınsa uzun tunikler giyersin tatlım kapatır bu durumu ayrıca topuklu bir bot tercih edersen bcaklarını olduğundan daha zayıf uzun göstericektir bence klasik giyim için küçüksün daha yaşın 19 sanırım:26: daha renkli cıvıl cıvıl farklı şeyler deneyebilirsin marka olarak da oxxo mango zara bershka pull&bear gibi markaları önerebilirim çok güzel şeyler bulabilirsin bu markalardan:69:

........................

20.jpg

Son düzenleme:
evet aslında uzun tunikler güzel durur dediğin markaları bende çok seviyorum çok güzel şeyler oluyor :) en iyisi önümüzdeki hafta çıkıp denemek tek tek bakmak .. cevapladığın için çok teşekkür ederim canım çok takmıştım kafama yardmcı oldun gerçekten :)

evet aslında uzun tunikler güzel durur dediğin markaları bende çok seviyorum çok güzel şeyler oluyor :) en iyisi önümüzdeki hafta çıkıp denemek tek tek bakmak .. cevapladığın için çok teşekkür ederim canım çok takmıştım kafama yardmcı oldun gerçekten :)

bunlar çok güzel :) kataloglardan bakıp uydurmakta çok mantıklı aslnda :)

rica ederim cnm istersen bir kaç örnek daha ekleyebilriim sana bunlara göre uydurabilirsin:16:

bunların fizikleri çok güzel ama onları kendime güvenipte giyemiyorum ama tarz müthiş bence bnm istediğimde bunun gibi işte çok şık :)

bunların fizikleri çok güzel ama onları kendime güvenipte giyemiyorum ama tarz müthiş bence bnm istediğimde bunun gibi işte çok şık :)

cnm önemli olana kendine yakışanı bulmak zaten zevkini beğendiin bir arkadaşını da al alışverişe çıkın beğendiklerini al dene illa kendi yakışanı bulursun:16:

ben de çok takıyorum bu giyim konusunu.. istediğim şeyleri giyemiyorum.. hafif basenliyim.. çok kötü de durmuyor aslında ama yakıştıramıyorum bir türlü..

evet aynen .. kilo vermemiz lazım bende de basen var ve bos vakit buldukça da ağzım durmuyor yandan yağlarım arttı kilo vermek istiyorum yani bi mağazaya girdiğimde hayal kırıklığına uğramaktan sıkıldım.. :( mesela bi mağaza da standart beden çok güzel ve ucuz şeyler görüyosun alamıyosun o standart beden senin bedenin değil sana uymuyor çünkü çok uyuz bi durum .. şimdiye kadar hep okul ev dersane üçlüsünde geçiyodu çok problem yoktu ama şimdi ciddi takıntım oldu sevgilim olunca ..

erkek arkadaşın ben bu kızla çıkıyorum ama bunun baseni var diye mi düşünecek sanki
onun umurunda bile değildir canım.. seni olduğun gibi beğenmiş ki seninle birlikte.
ama kadınız işte biz takarız..

evet canım haklısın o hatta kilo verme çok kilon yok zaten normalsin daha verme böyle çok seviyorum seni falan diyorda .. şimdi en basitinden bi kaç ay sonra yaz gelicek denize gidilir ya da mini bişey giyersin vs o zaman selülitlermn ya da göbeğimin çıkması çok kötü olur yani özgüvenim azalır bi yerde çok önemli insanın istediği kiloda olması giydiğini kendine yakıştırabilmesi ..

tabi ki.. o konudaki düşüncene ben de katılıyorum canım..
eşimin ne düşüneceğinden çok benim kendimi nasıl gördüğüme takıyorum..
aynada gördüğüm de hiç iç açıcı değil. :50:
senin gibi üst bacağım kalın.. selülit var.. yan simitler fırlamış.. hafif göbek..
hiç hoş durmuyor..
8 dk lık kalça hareketleri var forumda. bir o konuya bak. ben de yazmıştım hatta.
bir ara uyguladım 15-20 günde 2 cm gitti basenden. ve selülitlerim sıfıra indi.

Back
X