yardımınıza ihtiyacım var kötüyüm?

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar sevgilimden ayrıldım 8 ay oldu. sürekli tehdit ediyor. seni rezil edicem mahvedicem elimde fotoğrafın var herkese yayıcam diye. en son 2 gün önce karşıma çıkıp yolumu kesti korkuttu beni.

bende şikayyette bulundum karakola gidip. nasıl kurtulunu böylesinden. mahkeme işe yarar mı?

Hiç bi şey yapamaz.
Görmezlikten duymazlıktan gel.hı hı de geç.
Önce bu davranışlarında bi artış olacak sonra azalacak ve sonunda bırakacak inş.
Eğitim birimlerinden biliyorum işe yarıyor

Hiç bi şey yapamaz.
Görmezlikten duymazlıktan gel.hı hı de geç.
Önce bu davranışlarında bi artış olacak sonra azalacak ve sonunda bırakacak inş.
Eğitim birimlerinden biliyorum işe yarıyor

az değil ama kaç ay oldu. bende daha dayanamadım savcılığa verdim. bende de hata karşılık verdim. ama gelmiş aldattın beni diyor. halbuki yok öyle birşey patlıyorum ister istemez.

az değil ama kaç ay oldu. bende daha dayanamadım savcılığa verdim. bende de hata karşılık verdim. ama gelmiş aldattın beni diyor. halbuki yok öyle birşey patlıyorum ister istemez.
Keşke karşılık vermeseydin canım ya
Savcılıktan sonra daha kötü olmaz inşallah. Var öyle tipler

Keşke karşılık vermeseydin canım ya
Savcılıktan sonra daha kötü olmaz inşallah. Var öyle tipler

nasıl vermiyim yine zorluycaktı cevap vereyim diye. anlamıyor ki laftan aldatmadım kanıtla diyorum kanıtıda yok. hayatımda biri varda haberim mi yok diye şüphelenmeye başladım o derece :/ kaç aydır bırakmadı daha ne yapmasını bekliyim arabayı üzerime sürdü diyorum öldürmesini mi bekliyim şikayet etmek için?

Aaa abartmış baya
Korkar umarım karakolluk olduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…